Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

Μια άθλια σουνιτική "επιχειρηματολογία"..
Σήμερα θα εξετάσουμε έναν ιδιαίτερο τρόπο "επιχειρηματολογίας" που χρησιμοποιήθηκε από ένα σουνίτη μουσουλμάνο για να διαχωρίσει την θέση του από την φρικαλέα σκοταδιστική σουνιτική οργάνωση ISIS. Ο διαχειριστής του σουνιτικού ισλαμικού ιστολογίου μας λέει το εξής:

Σύνδεσμος εδώ:

Η Χαριτζητική (τρομοκρατική) οργάνωση ISIS « Αχμαντ Ελντιν

ahmadeldin.org/2014/06/23/isis-terrorism/

http://ahmadeldin.org/2014/06/23/isis-terrorism/

" Η Χαριτζητική (τρομοκρατική) οργάνωση ISIS

Την ISISμπορείς να την χαρακτηρίσεις όπως θέλεις: τρομοκρατική, εγκληματική, δολοφονική η μαφιόζικη οργάνωση. Μόνο ένα πράγμα όμως δεν μπορείς και δεν έχεις δικαίωμα να την αποκαλείς, Μουσουλμανική. Επίσης, η συγκεκριμένη οργάνωση και κάθε τρομοκρατική οργάνωση (αλ Κάιντα, Μπόκο Χαράμ, κτλ) σε καμία περίπτωση δεν ανήκει στον Σαλαφισμό (Ορθόδοξο Ισλάμ), αλλά αποκλειστικά και μόνο στον Χαριτζητισμό. 

Τι είναι ο Χαριτζητισμός: Είναι μια αίρεση στο Ισλάμ που ο οπαδός της θεώρει ως ύψιστη αξία την επανάσταση προς τον ηγέτη του Μουσουλμανικού κράτους. Είναι αυτοί που δολοφόνησαν τον χαλίφη και σαχάμπι Ουθμάν καθώς επίσης η πλάνη τους και οι κακοδοξίες τους διαδόθηκαν και στο χαλιφάτο του Αλί (του ξάδελφου του Προφήτη) ο οποίος τους πολέμησε.

Ο Προφήτης Μουχάμαντ (ειρήνη και ευλογία σε αυτόν) καλεί στην υπακοή του Μουσουλμάνου ηγέτη χωρίς επαναστάσεις. Λέει:
«Σας συμβουλεύω, να φοβάστε τον Αλλάχ και να υπακούετε τους αρχηγούς σας, ακόμα και αν είναι ένας Αιθίοπας σκλάβος. Διότι πράγματι, όποιος ζήσει μετά που θα φύγω θα δει πολλές διαφωνίες και διαμάχες» {Αμπού Νταούντ νούμερο 4607 και Τιρμιδί νούμερο 2676}
Ο Αλλάχ ο Ύψιστος λέει:
«Υπακούετε στον Αλλάχ κι υπακούετε τον Απεσταλμένο, και σ’ όσους, ανάμεσα σας, έχουν εξουσία πάνω σας» {Κοράνι 4:59}
Οι Χαριτζήτες, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την σημερινή τρομοκρατία αμαυρώνοντας την εικόνα του Ισλάμ και των Μουσουλμάνων, πιστεύουν επίσης ότι ο Μουσουλμάνος που θα διαπράξει οποιοδήποτε μεγάλο αμάρτημα θεωρείται άπιστος. Η ορθόδοξη Ισλαμική δογματική όμως το απορρίπτει διότι η αποστασία για έναν Μουσουλμάνο πραγματοποιείται όταν έχει διαπράξει πολυθεϊσμό (σιρκ) η έχει πέσει σε ένα από τα ακυρωτικά του Ισλάμ. Ο Ύψιστος λέει:
«Ο Αλλάχ δεν συγχωρεί, όποιον λατρεύει συνέταιρο μ’ Αυτόν. Συγχωρεί όμως, οτιδήποτε άλλο αμάρτημα και σ’ όποιον θέλει» {Κοράνι 4:48}
Οι σημερινοί τρομοκράτες, που δυστυχώς αποκαλούνται Μουσουλμάνοι, έχουν ακριβώς την ίδια μεθοδολογία με την αίρεση των Χαριτζητών. Σκοτώνουν Μουσουλμάνους, τους αποκαλούν άπιστους αυτούς και τους ηγέτες τους, και συχνά στις τρομοκρατικές τους επιθέσεις τα θύματα είναι πιο πολλοί Μουσουλμάνοι με σύγκριση μη Μουσουλμάνους "
Άχμαντ Ελντιν   


Να σας  πω κάπως απλούστερα τι λέει ο κακοήθης σουνίτης:
Μπορεί αυτή η οργάνωση να είναι ακραία σουνιτική, να σφάζει, να εκτελεί μαζικά σιϊτες, να επιβάλλει τον τρόμο και την βία απέναντι σε άλλες θρησκείες, σε άλλα δόγματα του ισλάμ, στις γυναίκες, τους κούρδους. Μπορεί αυτή η οργάνωση να είναι και αυτή προϊόν της ιμπεριαλιστικής επέμβασης των Η.Π.Α, μπορεί οι φανατικοί ουαχαμπίτες (δεν του αρέσει αυτός ο όρος αλλά τι να κάνουμε) να έχουν υπερτονίσει τα δόγματα του σουνιτικού ισλάμ και να έχουν κατασκευάσει μια ακραία πουριτανική, μισάνθρωπη, μισογυνική, ανόητη ερμηνεία του Λόγου του προφήτη Μωάμεθ, αλλά σύμφωνα με τον κακοήθη "ορθόδοξο ισλαμιστή" ποιοί φταίνε; οι "Χαριτζήτες" (ή Χαριζίτες) και ο "Χαριτζητισμός", δηλαδή έμμεσα οι ίδιοι οι Σιϊτες! (ο χαριτζητισμός είναι μια ριζοσπαστική εκδοχή του "ισοπεδωτικού" εξισωτικού ισλάμ στις αρχές του που αρνείται την εξουσία του Χαλίφη και έχει έμμεση σχέση -σύμφωνα με τους σουνίτες- με τον σιϊτισμό αφού οι χαριτζήτες αρχικά δέχτηκαν τον κανόνα του Αλή -τον σιϊτικό κανόνα-, αν και αναφέρεται σε παλαιές εποχές και δεν φέρει φυσικά καμμία ευθύνη για τις πομπές των ακραίων σουνιτών δολοφόνων και ισλαμοφασιστών).
Έμ και τους σφάζουμε έμ και τους χρεώνουμε (δια της πλαγίας οδού) την σφαγή!
Ντροπή στους σουνίτες και ντροπή στο άθλιο αμερικανοκίνητο και χυδαίο βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας που ενώ αυτό και τα όργανά του είναι υπεύθυνα για την σφαγή και τον συνεχή διωγμό του σιϊτικού ισλάμ (της μάλλον ανοιχτότερης και πιό ενδιαφέρουσας εκδοχής του Ισλάμ) καταλογίζουν και ευθύνες σε αυτό (τα κατεξοχήν θύματα). 

Ι.Τζανάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..