Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

Αποφάσεις για το ιστολόγιο...Με αφορμή την εντεινόμενη επίθεση στο ταπεινό αυτό σελιδάκι, βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να αποφασίσω τα εξής:

1) Θα δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, και όχι σχόλια ανώνυμα έστω με ψευδώνυμο (επώνυμο είναι ένα σχόλιο με ιντερνετική υπογραφή και όχι απαραίτητα το πραγματικό όνομα του σχολιαστή).
2) Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον διαχειριστή του ιστολογίου ή κάποιον άλλο σχολιαστή, επώνυμα ή ανώνυμα (με ή χωρίς ψευδώνυμο).
3) Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με ρατσιστικούς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για ολόκληρους λαούς ή ολόκληρες γεω-πολιτισμικές "επικράτειες".

Λυπάμαι πολύ που θα το πω, αλλά οι χειρότεροι σχολιαστές προέρχονται από τον "αριστερό" και "αριστερίστικο" χώρο και αυτό για μένα είναι άλλη μια απόδειξη της ευτέλειας που έχει πλέον κατακλύσει την λεγόμενη αριστερά, ειδικά αυτήν που έχει σαλπάρει για την κυβερνητική "εξουσία".
Τους συνιστώ ψυχραιμία, θα την πάρουν την εξουσία και όλα τα όνειρά τους θα πραγματοποιηθούν.
Δεν χρειάζεται άγχος, υπομονή χρειάζεται και επιμονή. Όλα θα πάνε καλά. Για να μην ταράζονται με κακά πράγματα και λεγόμενα, και για να μην οργίζονται καλό θα ήταν να μην έρχονται εδώ, υπάρχουν και άλλα μέρη όπου θα αισθανθούν σαν το σπίτι τους. Εδώ είναι αφιλόξενο μέρος για ευρω-λάγνους, καταστασιακά πτώματα, τυχοδιώκτες της δεκάρας..

Ι.Τζανάκος

2 σχόλια:

  1. Αφού είχες έτσι κι αλλιως "έγκριση σχολίου από το διαχειριστή", κι ανάλογα το δημοσίευες, τι νόημα έχουν αυτές εδώ οι αποφάσεις; Μήπως τα δραματοποιείς λιγάκι;
    Φοβερές πάντως οι ισλαμικές μουσικές που ανεβάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά μη κολλάς κι εσύ, δέχτηκα μια κάπως μαζική επίθεση (δεν εννοώ εσένα!) και είπα να βάλω ένα όριο, κυρίως στο θέμα των απαξιωτικών σχολίων. Πάντως δεν θα ήταν άσχημο να δήλωνες κι εσύ ταυτότητα (ιντερνετική), γιατί να κρυβόμαστε; Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω ανοιχτά και να γνωρίσω ανθρώπους απευθείας. Γιατί να παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Οι μουσικές αυτές θα συνεχίσουν. Βρίσκω φοβερούς ήχους, και να το παραδεχτούμε το νετ είναι φοβερό εργαλείο. Αλλά, με τα δισκάδικα έχω πρόβλημα, δεν βρίσκω πολλά πράγματα, κωλοχώρι είμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..