Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Αλάφιασμα και συγκρίσεις αγώνων..Είναι σκληρό να το σκέφτεται κανείς αλλά είναι η αλήθεια:
Οι μόνοι που βοηθούν έμπρακτα-στρατιωτικά τώρα την ηρωϊκή πόλη της ελευθερίας είναι αυτοί που συντέλεσαν μαζί με τους  τούρκους ισλαμοκεμαλιστές και τα σαουδαραβικά ζόμπι στην καταστροφή της Συρίας. 
Αφού βοήθησαν τις συμμορίες της "αντιπολίτευσης" στον Άσσαντ να πραγματοποιήσουν τα φρικτότερα εγκλήματα, αφού συνετέλεσαν στην δημιουργία και την ενίσχυση της βαρβαρικής σαλαφιστικής ορδής, τώρα, υπό την πίεση της διεθνούς κοινής γνώμης και συνυπολογίζοντας τα δεδομένα του μέλλοντος, προβαίνουν σε αεροπορικές επιδρομές - μόνον για τα μάτια του κόσμου άραγε; πως μπορείτε ρε να είστε τόσο ξερόλες και άθλιοι; 
Όλο αυτό είναι και δεν είναι ένα θέατρο. Μπορώ να το πω, υποκύπτοντας στην κοινοτοπία μιας έκφρασης, "θέατρο του παραλόγου". 
Αυτές τις μέρες μόνον τέτοιες κοινοτοπίες μπορούν να διασώσουν τη ψυχραιμία μας και να ισορροπήσουν την αλαφιασμένη ψυχή μας. 
Αργότερα, αν παρακολουθήσουμε τελικά το συντελεσμένο από τους δέκτες της παθητικής ζωής μας, ή ακολουθώντας μια μάταια διαδήλωση, θα προσπαθήσουμε να σκεφτούμε, πάνω στα ερείπια μιας μυθικής πιά πόλης της Μέσης Ανατολής, που θα ανοικοδομηθεί απαλλαγμένη κάποτε, και σίγουρα, από τα βαρβαρικά στίφη των ανοήτων κτηνών Σαλαφιστών , και θα σκεφτούμε: 
Δεν με ενδιαφέρει να μιλάω πιά για τα αντριλίκια των βλαμμένων της Χαμάς, ούτε το πρόβλημα που έχει η "αντι-ιμπεριαλιστική" ιδιότητα της αριστεράς, με ενδιαφέρει το Κουρδιστάν. 
Δεν με ενδιαφέρει αν οι "ιμπεριαλιστές έτσι",, "οι αμερικάνοι αλλιώς",, με ενδιαφέρει πως ένας λαός που έπαιξε και παίζει έντιμα και πραγματικά αντρίκια και όχι αντριλίδικα την τύχη του στην παγκόσμια παλαίστρα του αίματος ΝΙΚΑΕΙ τώρα με την 'ΗΤΤΑ του, -όπως δεν νίκησε και όπως δεν έχασε ποτέ κανένας  χαμασινός-ισλαμοφασίστας τερροριστής βλάξ- με τις ΓΥΝΑΊΚΕΣ του που θέλουν να πολεμήσουν στα όπλα, με τις γυναίκες του και τα παιδιά του που δεν μπορούν και δεν θέλουν να πολεμήσουν στα μετώπισθεν ή στην σωτήρια φυγή. 
Δεν εκβίασαν οι Κούρδοι κομμουνιστές την ιστορία, αν και πραγματοποίησαν μέσα σε αντίξοες συνθήκες ένοπλου αγώνα την αυτοδιαχειριζόμενη δημοκρατία,  δεν ζήτησαν τον άρρωστο οίκτο μέσα από τα θύματά τους και τις "ανθρωπιστικές καταστροφές", αν και το πράττουν λίγο και αυτό, στα πλαίσια της πολιτικής πάλης και προπαγάνδας, ούτε πρόκειται ποτέ να βγάλουν λόγια μεγάλα για τον "ιμπεριαλισμό" και την "δύση" και τους "σιωνιστές" και άλλα τόσο εύκολα για θεατές και κακεντρεχείς "αναλυτές" της εκ των υστέρων ιστορίας της μάχης, αν και ξέρουν πολύ καλά πότε και πως τα λένε και θα τα πούνε όλα αυτά (όχι βέβαια όλα, και όχι όπως τα λένε οι βλάκες του "αντι-ιμπεριαλιστικού" χώρου). 
Τα ακούω να ψελλίζονται τα κριτικίδια της "αντι-ιμπεριαλιστικής" αριστεράς, τα ακούω τα εκ των υστέρων λογίδρια παραινέσεων των συνεπών του τίποτα και των μαρξιστών του καναπέ. 
Και δεν καταλαβαίνω τίποτα, μα τίποτα πιά...


Ι.Τζανάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..