Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014

Τούρκοι φασίστες και στην Ουκρανία..

http://dimpenews.com/


400 ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΦΙΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΡΩΣΙΑ


8_UDB1Ie0mw
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Δημοσιογράφος της Regnum.ru μετέδωσε μια σημαντική είδηση προερχόμενη από το κέντρο πληροφόρησης  με την ονομασία Βοστόκ και τον εκπρόσωπο με τον κωδικό “γάτα”:
“Στις 15 /10/14 παρατηρήθηκαν  σημαντικές αλλαγές στα μέτωπα των παραστρατιωτικών ταγμάτων και των στρατευμάτων της χούντας. Το Κίεβο προσέλκυσε με διάφορα αντίτιμα την στρατιωτική συνδρομή Τούρκων μισθοφόρων. Ο στρατός της  χούντας  συνεχίζει να σκάβει στα σύνορα και εκεί έχει τραβήξει πολλούς άντρες. Συνεπώς αναπληρώνει τις δυνάμεις του στη γραμμή αντιπαράταξης με μισθοφόρους . Στις 15 Οκτωβριου βρίσκονταν στο Kharkov  περίπου 400 Τούρκοι για να πάρουν μέρος στις μάχες σε όλο το  Donbas”
 “Αλεξιπτωτιστές  ταξιαρχίας της χούντας έκαναν μια προσπάθεια να σπάσουν τη γραμμή άμυνας της Μακεγιέφκα κοντά στο βόρειο ορυχείο, αλλά  απωθήθηκαν. Η χούντα συνεχίζει να βομβαρδίζει το Ντόνετσκ, τέσσερις άμαχοι τραυματίστηκαν, ” συμπλήρωσε ο μαχητής με τον κωδικό ” Γάτα “.
Εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δέσμευση των αρχών της Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ να καταρρίψει τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της αποστολής του ΟΑΣΕ σε περίπτωση που πετάξουν  πάνω από το έδαφος της Δημοκρατίας.
“Η Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk είναι μια αυτόνομη δημοκρατία … Ως εκ τούτου, η πτήση ξένων κατασκοπευτικών ή μαχητικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο μας, είναι απαράδεκτη. Νομίζω ότι οι πτήσεις κατασκοπευτικών πάνω από το έδαφός της οφείλουν να λάβουν έγκριση από την ηγεσία της δημοκρατίας.”
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..