Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

Θεμελιακός και αδιαπραγμάτευτος σκοπός..Θεμελιακός και αδιαπραγμάτευτος σκοπός του εθνολαϊκού κινήματος στην Ελλάδα πρέπει να είναι η πολιτική και πολιτικο-στρατιωτική ήττα του Τουρκικού κράτους και η καταστροφή των βασικών ιδεολογικών και αξιακών παραδοχών της πλειονότητας της τουρκικής κοινωνίας. 
Όσο είναι λάθος να ταυτίζουμε απόλυτα το εθνοκράτος της Τουρκίας με τον λαό της (ή το τουρκικό έθνος συνολικά) άλλο τόσο και υπερμεγέθως μεγαλύτερο λάθος είναι να αθωώνουμε τον τουρκικό λαό (έθνος) για την στήριξη του δικού του γενοκτονικού εθνοκράτους και να εξομοιώνουμε τις ευθύνες του τουρκικού εθνοκράτους και έθνους-λαού με τις ευθύνες του ελληνικού εθνοκράτους και έθνους-λαού.
Αυτή η εξομοίωση αποτελεί το ένα θεμελιακό ιδεολογικό πλαίσιο της μελλοντικής εθνοπροδοτικής πρακτικής που θα τιμωρηθεί από τον ελληνικό λαό και την δική του εξουσία όπως πρέπει. 
Το άλλο θεμελιακό ιδεολογικό πλαίσιο της μελλοντικής προδοτικής πρακτικής έχει να κάνει με την συγκρότηση ενός φασιστικού υπερεθνικισμού που θα παίξει προβοκατόρικο ρόλο και θα προσπαθήσει να διασπάσει το εθνολαϊκό μέτωπο μοιράζοντας φρούδες ελπίδες και ύποπτες πολιτικο-στρατιωτικές φαντασιώσεις καθοδηγούμενος από τα γνωστά υπερεθνικά πρακτόρικα κέντρα της δύσης για να "καεί" την κατάλληλη στιγμή παρασέρνοντας και το έθνος στην ολέθρια πορεία του.
Η εκδίκηση του λαού καλό θα ήταν να αποφευχθεί με την μη πραγμάτωση της προδοσίας, με προληπτική καταστολή των πολιτικών και ιδεολογικών δυνάμεων που απεργάζονται την προδοσία και την πολιτική και πολιτικο-στρατιωτική καταστροφή του έθνους. 
Άν όμως ορθωθεί ο πολιτικός και ιδεολογικός μηδενισμός "κάποιας" αριστεράς και "κάποιας" δεξιάς στο σημείο εκείνο που δεν έχει επιστροφή, η εκδίκηση του λαού και η τιμωρία που θα ρίξει επί των προδοτών είναι αναπόφευκτα και επιβαλλόμενα πράγματα , και δυστυχώς οι σημερινοί πολιτικο-ιδεολογικοί συσχετισμοί προαναγγέλλουν κάτι τέτοιο.
Η συνεχής αύξηση και ολοκλήρωση της εθνικής αλλοτρίωσης, η συνεχής μείωση της εθνικής κυριαρχίας, η καταστροφή των εσωτερικών δομών του τόπου και η αντικατάστασή τους με εξαρτημένες και καθοδηγούμενες-διευθυνόμενες δομές από το ξένο κεφάλαιο και τα ξένα (μεγάλα) εθνοκράτη που σκοπεύουν στην συρρίκνωση όχι μόνον του ελληνικού εθνοκράτους αλλά και της ελληνικής εθνότητας, προδιαγράφουν το εφιαλτικό μέλλον της εθνοπροδοσίας και της εθνικής καταστροφής που θα σχετίζεται με την εχθρική σχέση μας με τον τούρκικο φασισμό-ναζισμό.
Η δύση (ευρώπη-η.π.α) αλλά και το νέο ανατολικό μπλόκ (Ρωσσία, Κίνα, Ιράν κ.λ.π) ή απεργάζονται σε βάθος χρόνου την καταστροφή του ελληνικού έθνους είτε (θα) νίπτουν τας χείρας τους μπροστά στο έγκλημα. 
Μόνον αν το ελληνικό έθνος αρθεί στο ύψος των εθνο-ανεξαρτησιακών καθηκόντων του μόνο του και χωρίς αυταπάτες θα μπορέσει ίσως να δομήσει κάποιες απαραίτητες συμμαχίες με άλλα καταπιεσμένα έθνη ή κάποιες συμμαχίες με καταπιεστικά έθνη που είναι εμπλεκόμενα σε ιμπεριαλιστικούς-αυτοκρατορικούς ανταγωνισμούς. 
Βασικό στοιχείο για την ανάπτυξη ενός ισχυρού εθνο-ανεξαρτησιακού κινήματος είναι η ορθή του στρατηγική και τακτική σε σχέση με το ελληνικό εθνοκράτος και τις δομές του και το κοινωνικό/οικονομικό περιεχόμενο της κυρίαρχης ελληνικής εξουσίας.
Δεν μπορεί κανείς να προδιαγράψει δογματικά ποιό είναι το κρίσιμο στοιχείο της ορθής εθνολαϊκής στρατηγικής-τακτικής. 
Ούτε είναι πανάκεια η πρόταξη του κοινωνικού περιεχομένου που μόλις αναφέραμε, αφού ο κεντρικός και απόλυτος σκοπός ενός ισχυρού εθνολαϊκού κινήματος είναι η εθνική κυριαρχία και η εθνική επιβίωση. 
Αν είναι απαραίτητο θα καταστρέψουμε το υφιστάμενο εθνοκράτος και το καπιταλιστικό κοινωνικό/οικονομικό περιεχόμενό του αν είναι απαραίτητο θα συμβιβαστούμε με αυτό και τους βασικούς κοινωνικο-οικονομικούς καθορισμούς του, ή θα προτιμήσουμε έναν συνθετικό και μεταβατικό συγκερασμό, όλα αυτά ανάλογα των πολιτικο-στρατιωτικών αναγκαιοτήτων και συνθηκών. 
Σύμφωνα με κάποιες από τις υποθέσεις μας είναι αδύνατον να διατηρηθεί μιά ομαλή σχέση με το υφιστάμενο κρατικό-κοινωνικό και αντικρατικό-κοινωνικό καθεστώς και παρα-καθεστώς (ακροδεξιό και αριστερό, και στις δύο εκφάνσεις) που από ό,τι φαίνεται θα "προτιμήσει" να κινηθεί "σχιζοφρενικώς" μεταξύ του ακροδεξιού εθνικισμού και του (ακρο)αριστερο-φιλελεύθερου κοσμοπολιτισμού, σε μια απόλυτη προδοτική ταυτότητα. 
Τόσο οι ιθύνουσες τάξεις όσο και οι αντιπολιτεύσεις τους είναι υποψήφιες για την εσχάτη προδοσία και τέλος για την εκδίκηση και τιμωρία από τον λαό.
Ι.Τζανάκος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..