Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

Γενοκτονιόμετρα σε δράση: δυτικοχαφιέδες εναντίον δεξιοεθνικιστών..Μιά οχληρή και αηδιαστική συζήτηση μεταξύ των δυτικοχαφιέδων του Συριζα και των δεξιών εθνικιστών μόλις άρχισε. 
Πρόκειται για την "συζήτηση" περί της Γενοκτονίας ή μη-Γενοκτονίας που διενέργησαν οι Τούρκοι νεότουρκοι και κεμαλοφασίστες επί των μικρασιατών Ελλήνων και ειδικά των Ελληνοποντίων. 
Πάντως οι προκλητικοί στην περίπτωση αυτή είναι οι δυτικοχαφιέδες και ειδικά η ιδεολογική "συμμορία" που απαρτίζεται από την Σία Αναγνωστοπούλου, τον Φίλη και τα ξόανα του Ιού. 
Ο κύριος Πρωθυπουργός, ο Πρωθυπουργός του 3ου και φαρμακερού Μνημονίου καταστροφής του λαού, των εργαζομενων, ελλήνων και ξένων, ο κύριος αυτός που τολμάει να χρησιμοποιεί τον όρο "αριστερά" για να νομιμοποιήσει ιδεολογικά και ηθικά την τεράστια ταξική και εθνική προδοσία (στα αστικά πλαίσια και μόνον αν το δεις) εις την οποία προέβη με απύθμενο θράσος και αμεριμνησία μεγαλοαστικής ΟΧΙΑΣ, τοποθέτησε στο υπουργείο παιδείας τον Φίλη και την Αναγνωστοπούλου γνωρίζοντας πως θα προκαλέσει τους πάντες (αριστερούς, δεξιούς, ακροδεξιούς, κεντρώους, θρήσκους και άθρησκους) πλήν των αγαπημένων του μεγαλοαστών φίλων και παρατρεχάμενων του Μπίλ Κλίντον και της Χίλαρυ Κλίντον και όλων των αποβρασμάτων της "εκσυγχρονιστικής-φιλελεύθερης" διανόησης της υποταγής και της φιλο-ιμπεριαλιστικής ιδεολογίας και πολιτικής. 
Το έκανε συνειδητά και με τον γνωστό ψευδομακκιαβελικό του τρόπο. 
Θα χρησιμοποιήσει ό,τι του είναι εύκαιρο για να προκαλέσει μίσος και εμπάθεια από τους ιδεολογικούς εκπροσώπους των ιστορικών θυμάτων και τους απογόνους τους, και (για) να μεταφερθεί αυτή η εμπάθεια για να χειραγωγηθούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι από την ακροδεξιά. 
Ο Κύριος Τσίπρας μαζί με όλο το "διεθνιστικό" σκυλολόι που έχει μαζέψει είναι το ανσασέρ της Χρυσής Αυγής.
Ο Κύριος Τσίπρας είναι αυτή τη στιγμή   ο πιό επικίνδυνος άνθρωπος στην Ελλάδα.
Η γραμμή άμυνας όλων αυτών των δυτικοχαφιέδων όσον αφορά το ζήτημα της Γενοκτονίας ή μη-Γενοκτονίας (ειδικά) των Ποντίων είναι η εξής:
Με βάση την διεθνή ιεράρχηση της θεωρητικής εννοιολόγησης των πρακτικών μαζικής δίωξης λαών κ.λπ πριν το "επίπεδο" της Γενοκτονίας υπάρχει το "επίπεδο" της εθνοκάθαρσης. 
Υπάρχει μεγάλη και σοβαρή βιβλιογραφία σε αυτό το θέμα (της εννοιολόγησης, και της διάκρισης των "επιπέδων" που αναφέραμε) καθώς και τεράστια συζήτηση με πολλές διαστάσεις για την χρήση και υπερχρήση (ή παρα-χρήση) της έννοιας της Γενοκτονίας. 
Είναι προφανές πως οι δεξιοί εθνικιστές σε όλη τη χώρα καθώς και διάφοροι σύλλογοι εθνικιστών εξυπνάκηδων μεγαλοπαραγόντων του "ποντιακού χώρου" έχουν κάνει προχειροδουλειά και τσαπατσουλοθεωρία και επίσης είναι προφανές πως δεν έχουν επίγνωση της παγκοσμιότητας και της δυσκολίας της πολιτικο-θεωρητικής συζήτησης σε αυτό το θέμα.
Οι ευρωσυμμορίτες της Αυγής και του Συριζα έχουν θεωρητική και ιδεολογική υπεροχή και είναι βέβαια πιό σοβαροί στην προσπάθειά τους να θεμελιώσουν και να εδραιώσουν θεωρητικά την συμφέρουσα προς αυτούς εκδοχή της εννοιολόγησης της δίωξης των Ποντίων. 
Η θεωρητική ήττα και η πολιτικοθεωρητική αστοχία των δεξιοεθνικιστών είναι αναμενόμενη από εμέ. 
Αυτά τα πράγματα προϋποθέτουν σοβαρότητα και μακροχρόνια εργασία, καθώς και εντιμότητα για να δεχτείς και το ενδεχόμενο να κάνεις λάθος. 
Αυτό το τελευταίο δεν το διαθέτουν οι ευρωσυμμορίτες αλλά και οι δεξιοεθνικιστές, αλλά (οι ευρωσυμμορίτες) διαθέτουν όλα τα άλλα που δεν τα διαθέτουν οι δεξιοεθνικιστές.


Δεν θα εμπλακώ σε συζήτηση για το Γενοκτονιόμετρο.Ντροπή ντροπή σε όλους! 
Ντροπή..Ι.Τζανάκος
ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..