Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Οι γελοίοι (κωμικοί) επιθεωρητές του ΙΚΑ και αυτό που τους περιμένει..


Οι παλιοί αναγνώστες αυτού του μπλογκ θα γνωρίζουν την ιστορία του σκανδάλου στο ΙΚΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, και θα θυμούνται τις διηγήσεις μου από τα γεγονότα, κατά την διάρκεια της διενέργειας του ελέγχου από την επιθεώρηση των γελοίων επιθεωρητών του ΙΚΑ (Διοίκηση), και μετά τα γεγονότα κατά την διάρκεια της δίκης, εις την οποία ήμουν βασικός μάρτυρας. Οι ένοχοι καταδικάστηκαν, αυτά είναι γνωστά στο πανελλήνιο, είναι ήδη στην φυλακή, και επ'αυτού δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι νεώτερον.
ΑΣ ΕΛΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ και φυσικά ούτε εσείς, μιας και δεν τα αποκάλυψα αφού όπως γνωρίζετε είμαι δημόσιος υπάλληλος και δεσμεύομαι από τον δημοσιουπαλληλικό κώδικα. Αλλά τώρα αυτή διοικητική και νομική (τυπική) δέσμευση δεν έχει ουσιαστική ισχύη μιας και οι γελοίοι επιθεωρητές του ΙΚΑ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ) υπερέβησαν κάθε όριο σοβαρότητας και ηθικής.
ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ:
Το "πανελλήνιο" έχει πληροφορηθεί κάτι που δεν ισχύει: Νομίζουν όλοι πως την αποκάλυψη του σκανδάλου την έκαναν αυτά τα γελοία υποκείμενα, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη. Την αποκάλυψη-ανακάλυψη του σκανδάλου κατάχρησης την έκανε η τότε διευθύντρια του ΙΚΑ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ σε συνεργασία με την τότε προϊσταμένη του τμήματος παροχών. 
Για να μην υπάρξει πίεση προς τα πρόσωπά τους, και λόγω του γεγονότος ότι πρόκειται για σοβαρά και όχι μωροφιλόδοξα γελοία πρόσωπα όπως είναι η πλειονότητα των επιθεωρητών του ΙΚΑ(ΔΙΟΙΚΗΣΗ), την "δόξα" για την ανακάλυψη του σκανδάλου την εκαρπώθηκαν τα προαναφερόμενα γελοία και μωροφιλόδοξα άτομα (επιθεωρητές του ΙΚΑ), τα οποία μάλιστα ετιμήθηκαν και με δόξες, παράτες και μεγάλη δημοσιότητα από τα μέσα μαζικής αποβλακώσεως (ΜΜΕ). 
Τονίζω εδώ πως ακόμα και ο Ανακριτής πληροφορήθηκε (με έγγραφα, όχι λόγια του αέρα) από την διευθύντρια τα πραγματικά γεγονότα και όχι φυσικά από τα προαναφερόμενα γελοία, και μωροφιλόδοξα άτομα.
Μέχρι εδώ "καλά", δεν έγινε και τίποτα το ουσιώδες από την σκοπιά του Νόμου, της Τάξεως και της Ηθικής που λένε και οι τραπεζορήτορες που βγαίνουν στα παράθυρα των παραπάνω μέσων (μαζικής αποβλακώσεως-ενημερώσεως).
Τα πράγματα άρχισαν να χαλάνε από την στιγμή που οι γελοίοι και μωροφιλόδοξοι επιθεωρητές, δεν περιορίστηκαν στις ψεύτικες και με πλάτες αλλωνών δάφνες τους αλλά άρχισαν να απειλούν αθώους ανθρώπους, τους υπόλοιπους υπαλλήλους μεταξύ των οποίων και εμένα. 
Ακόμα και στην διάρκεια της δίκης δεν δεχτήκαμε προσβολές και επιθέσεις από τους συνηγόρους υπεράσπισης των ενόχων, ήταν θα έλεγα κύριοι με όλη την σημασία της λέξης, αλλά από τον δικηγόρο του ΙΚΑ, ο οποίος μπροστά σε πολλούς μάρτυρες (το λέω για να το ξέρουν μερικοί) απείλησε μερικούς μάρτυρες-υπαλλήλους μεταξύ των οποίων πάλι εμένα. 
Το τι ακριβώς είπε και πως ακριβώς το είπε θα το μάθουν οι ΕΔΕ, τα δικαστήρια και φυσικά αν χρειαστεί και τα προαναφερόμενα Μέσα μαζικής αποβλακώσεως (ενημερώσεως). 
Είπαμε όλοι (και η διεθύντρια) να δώσουμε τόπο στην οργή και να μην δώσουμε συνέχεια, όπως μάλλον έπρεπε. 
Μέγα λάθος, αν και εγώ διαφωνούσα και ήμουν από τότε υποστηρικτής της σκληρής γραμμής απέναντι στην επιθεώρηση και την διοίκηση του ΙΚΑ.
Δυστυχώς δικαιώθηκα, και τώρα όλος αυτός ο ΥΠΟΠΤΟΣ μηχανισμός που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ανακάλυψε-αποκάλυψε το σκάνδαλο είχε το απέραντο θράσος να ανακινήσει ΕΔΕ με ερώτημα την παραπομπή μας σε πειθαρχικό συμβούλιο για παρατυπίες που είχαν αποτέλεσμα οικονομική ζημία για το ΙΚΑ. 
Δεν θα σχολιάσω το γενικό γεγονός και τα "στοιχεία", θα μείνω μόνο στο ΓΕΛΟΙΟ, ΣΟΥΡΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ και ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πως υποψήφια για παραπομπή σε πειθαρχική δίωξη είναι και η διευθύντρια ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ το σκάνδαλο!!!ΜΑ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΜΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ;
ΠΟΣΟ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ;

Ι.Τζανάκος

4 σχόλια:

 1. Η μεγάλη πλάκα Γιάννη θα είναι αυτά τα επιθεωρησιακά...άτομα να το παίζουν και συριζαίοι εκκαθαριστές της δημόσιας διοίκησης!!!!!!!!!
  ΘείοςΤ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το παίζουν γενικά τιμητές της υπηρεσιακής και εν γένει νομιμότητας-ορθότητας αλλά δεν είναι ικανοί ούτε να συγκροτήσουν μια σοβαρή ΕΔΕ, αφού έχουν ήδη "διαρεύσει" στους δημοσιογράφους (ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΩ) ότι ετοιμάζουν νέες (ψευδο)επιτυχίες. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΑΛΛΩΝΩΝ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Διόρθωση: το "διαρρεύσει" με 2 ρ, γιατί ξέρουμε και γράμματα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Διάβασα και τα σημερινά σου και έμαθα και από συζήτηση ξέρεις.... Πιστεύω την καλύτερη μάχη και πάλη θα την δώσεις από μέσα και εσύ και όλοι οι άλλοι.Αρκεί να γίνεται μία γροθιά. Θα σε πάρω και τ/φ να τα πούμε.Θείος.Τ

   Διαγραφή

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..