Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

Το ΙΚΑ, και κάποιοι δολοφόνοι της εργατικής τάξης εντός του..Η συναδέλφισα Ό... έχει προβλήματα με την ψυχική της "υγεία". Μια χαρά είναι ο άνθρωπος αν τον συγκρίνεις με κάτι ποντίκια που αναπνέουν με το κυνηγητό ενόχων και αθώων, για τους σύγχρονους Ιαβέρηδες της "δημόσιας διοίκησης" μιλάω οι οποίοι ψάχνουν παντού "καταχραστές" χωρίς να έχουν καμμία επίγνωση της καταστροφής που μπορεί να προκαλέσουν με τον ύποπτο "ζήλο" τους.
Η συναδέλφισα Ό... καλέσθηκε από τους διενεργούντες την ΕΔΕ στο ΙΚΑ(Καλλιθέας) και τής ανακοινώθηκε πως "κατηγορείται" (δεν ξέρω αν διατυπώθηκε έτσι) για την "ζημία" που προκάλεσε στο ΙΚΑ περί τα 80.000 ή 100.000 ευρώ. 
Η συναδέλφισα Ό... δεν έκλεψε, δεν καταχράστηκε τα λεφτά, αλλά οι νομικές και διοικητικές "ευφυίες" που συγκρότησαν την δίωξη στηριγμένες σε παράτυπα παραστατικά (τα οποία η Ο... δεν ανακάλυψε), σε ελλειπή παραστατικά ή σε αποφάσεις που εκδόθηκαν με την κλοπή (μάλλον) του κωδικού της Ο.... από τους πραγματικούς καταχραστές, αυτές λοιπόν οι νομικές και διοικητικές ευφυίες θεώρησαν πως πρέπει ίσως να διωχθεί η συναδέλφισα, όπως και όλοι οι υπόλοιποι "εμείς" (δεν ξέρουμε τον λογαριασμό), και να της ανακοινωθεί και το ποσό από το οποίο θα εκκινήσει (κάποια στιγμή) η διαδικασία καταλογισμού.
Η συναδέλφισα Ό... είναι προφανές πως μετά την "ευστοχότατη" νομικά και διοικητικά ανακοίνωση του ποσού κατέρρευσε. 
Πήγε μια μέρα στην δουλειά αλλά ήταν σαν φάντασμα. 
Η Ό..., το εύθραυστο και πληγωμένο κορίτσι, το κορίτσι που πέθαινε στην δουλειά, το κορίτσι που για να αγωνιστεί για την κοινωνική της αξιοπρέπεια και καταξίωση υπερέβαλε εαυτόν, έβγαζε φωτιές στο τερματικό, ενώ θα μπορούσε να παίρνει συνέχεια και με το δίκιο της αναρρωτικές άδειες, ενώ θα μπορούσε να πάρει με όλο το δίκιο μαζί της μια αναπηρική σύνταξη και να κάνει διακοπές ηρεμώντας και προσέχοντας την δική της ζωή, την δική της υγεία, η Ό... λοιπόν κατέρρευσε, την τσάκισαν, την γύρισαν πίσω στην απομόνωση του δωματίου, στον ίλλιγγο της υποτροπής.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΚΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ, ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΌΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ.
Και ειδικά την Ό...! 
Βρήκανε οι Ιαβέρηδες του ΙΚΑ άνθρωπο να κυνηγήσουν, να τσακίσουν, να εξευτελίσουν..
Δεν θέλω να πω άλλα, επί της διαδικασίας.
Θέλω να πω μόνον πως είμαι οργισμένος όπως ένα ηφαίστειο.
Τα τύμπανα του πολέμου χτυπάνε μέσα μου πολύ δυνατά. 
Τα άτομα που σκέφτηκαν τόσο άθλια, τόσο ελεεινά για τους εργαζόμενους, οι διώκτες, οι δολοφόνοι της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, θα πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν πολύ σοβαρά.
Τα όρια έχουν αρχίσει να σπάνε, η ανοχή απέναντι στους χολεριασμένους εκείνους που κρύβονται πίσω από εγκυκλίους και νόμους για να καταστρέφουν αρρώστους ανθρώπους έχει αρχίσει να εξαντλείται.
Ι.Τζανάκος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..