Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Καλοπροαίρετη κριτική στο παρα-ποδα (α-συνέχεια) για την θέση του στο "Ανατολικό-Κουρδικό"Από εδώ έχουμε αναδείξει την συμμαχία των Κούρδων της Συρίας (YPG-PKK) και με τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές (ψάξτε βρείτε τα λίνκ του "Αυτοκαθορισμού" για το θέμα, βαριέμαι να κάνω και αυτή τη δουλειά) για να περιοριστεί η επέκταση των ζόμπι του ISIS που οι αμερικάνοι βρυκόλακες επιβοήθησαν αλλά δεν ήταν οι μοναδικοί συν-δημιουργοί του (αυτό το εξάμβλωμα δημιουργήθηκε και από μόνο του και με την βοήθεια και την ανοχή των δυτικών, αλλά και την αυτοτελή υποστήριξη των βρυκολάκων Σαούντ, των Καταρ-ιανών και φυσικά των αρχιβρυκολάκων Τούρκων κεμαλιστών και "ισλαμο"φασιστών).
Κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν θεωρεί πως ο ηρωϊκός αγώνας των Κούρδων του ΡΚΚ είναι για την δημιουργία ενός "αντι-ιμπεριαλιστικού" κράτους, όπως ίσως θεωρούν (ότι λέμε;) οι νεο-σταλινικοί (με την καλή έννοια του όρου) του παραπόδα:


Ούτε είπε κανείς σοβαρός άνθρωπος, επίσης, ότι το πείραμα της Ροζάβα είναι το μεταβατικό σημείο προς την αταξική κοινωνία, άσχετα αν μερικοί ρομαντικοί εξαρχειώτες ίσως και να το πιστεύουν αυτό. 
Αυτό που είπαμε (τουλάχιστον εμείς) είναι πως οι Κούρδοι αγωνίζονται με κάθε ηθικό πολιτικό μέσο για την εθνική τους δικαίωση και αυτονομία-ανεξαρτησία. 
Και σε αυτό το επίπεδο και αυτοί και εγώ (για το έθνος μου) και άλλοι (για το έθνος τους επίσης) γράφουμε εις τα παλαιότερα των υποδημάτων μας αν τηρούνται ή δεν τηρούνται οι καθαρές ταξικές ή (καθαρές) αντι-ιμπεριαλιστικές προϋποθέσεις.
Αυτό όλο το πράγμα βέβαια είναι αντιφατικό αντινομικό τραγικό, αλλά αυτό είναι και καλά κάνει και είναι αυτό. 
Δεν αναμένονται μ-λ εξελίξεις.
Ένα το κρατούμενο λοιπόν.
Το άλλο εξίσου σημαντικό:
Κανείς δεν είπε πως το νέο ιμπεριαλιστικό ή μη-ιμπεριαλιστικό ανατολικό μπλόκ δεν διατρέχεται από αντιφάσεις, ούτε πως είναι διατεθειμένο για πλήρη ρήξη με την δύση. 
Δεν είπαμε ποτέ, εμείς τουλάχιστον, πως υπάρχει μόνον αντίθεση με την δύση, από μέρους αυτού του μπλόκ, αλλά και συνεργασία.
Οπότε δεν μας αφορούν οι κριτικές των φιλορωσσικών θέσεων που κυκλοφορούν στα αριστερά και τα δεξιά, ελπίζω να μην υπάρχει κάποια τέτοια σκέψη από τους συμπαθείς της α-συνέχειας.
Αυτό που ελπίζω επίσης είναι να μην συμμετέχει η α-συνέχεια πέραν της όποιας απομυθοποιητικής ανάλυσης του Κουρδικού κινήματος και στην εκστρατεία του εδώ επικοινωνιακού συστήματος της ευρω-αριστεράς και του φιλελέδικου χώρου για απομυθοποίηση των προσδοκιών για ρήγμα στο παγκόσμιο σκηνικό μέσω αυτού του νέου μπλόκ.
Καλό είναι να ψαλιδίζουμε τις φενάκες και τις φρούδες ελπίδες, αλλά και να μην συντονιζόμαστε επίσης με τους άλλους, τους πάντα άλλους, τους εχθρούς της ανθρωπότητας, τους δυτικούς ιμπεριαλιστές -- ειδικά στις προπαγανδιστικές τους εκστρατείες.
[ Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έξαρση της αντι-ρωσσικής προπαγάνδας και των τερατολογιών των εδώ πρακτορίσκων της CIA-ΕΥΠ για παρουσία πολλών πρακτόρων της Ρωσσίας στην Ελλάδα. 
Θα έπρεπε πάντα να ανησυχούμε περισσότερο ή μόνον για τους πράκτορες της CIA και της Μοσσάντ που φέρνει και με τον "νόμο" ο προδότης Τσίπρας, στον οποίο ακόμα η α-συνέχεια τού φέρεται και αυτού και του σιχαμερού κόμματός του με ευγένεια αδικαιολόγητη, ενώ την ίδια στιγμή αφήνονται οι συκοφάντες να χυδαιολογούν για τον κακόμοιρο τον Λαφαζάνη, τι περίεργο έτσι;
Μετά την βρώμικη εκστρατεία Κωστόπουλου στην άκρα αριστερά για να μην τυχόν και πέσει ο προδότης, τώρα έχουμε αντι-ρωσσική εκστρατεία]
Δεν χρειάζεται εξάλλου να υποχρεωνόμαστε στους δυτικούς βρυκόλακες, δεν είμαστε Κούρδοι του ΡΚΚ, δηλαδή εγκλωβισμένοι μεταξύ τουρκικών και σαουνταραβικών ζόμπι.
Μη δίνετε ούτε πόντο παραπάνω στους δυτικούς ιμπεριαλιστές..
Και σεις της α-συνέχειας και το κ.κ.ε δίνετε συνέχεια πόντους σε αυτούς. 
Γιατί άραγε;
Ι.Τζανάκος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..