Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016

Το PKK και εμείς. Σημεία πυρός για την ελληνική προδοσία και τον ελληνικό αντιφα φασισμό (2)

Σε συνέχεια του:

Το PKK και εμείς. Σημεία πυρός για την ελληνική προδοσία και τον ελληνικό αντιφα φασισμό (1)2.
Στοιχείο α)
Οι δυναμικές διάλυσης της Τουρκίας είναι γνωστές σε όλες τις μητροπολιτικές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις. 
Άρα υπάρχουν ειδικά επιφορτισμένα τμήματα των μυστικών υπηρεσιών τους και ειδικά ερευνητικά κέντρα, μέρη πανεπιστημίων ή απλά μέρη των μυστικών υπηρεσιών, που ασχολούνται ως την λεπτομερέστερη λεπτομέρεια με την δυναμική αυτή.


Στοιχείο β)
Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες είναι ως γνωστόν παραρτήματα των μυστικών υπηρεσιών των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων. 
Υπάρχει σίγουρα ένας σύνδεσμος που συνδέει την υπηρεσία της εκάστοτε μητρόπολης (κυρίως των Η.Π.Α) με την υπηρεσία της περιφερειακής χώρας που λέγεται "Ελληνική Δημοκρατία" που ασχολείται με το εν λόγω θέμα.


Στοιχείο γ)
Το άλλο όνομα του διαμελισμού της τουρκικής επικράτειας λέγεται "Κουρδιστάν".


Στοιχείο δ)
Οι χαφιέδες αντιφά (η ηγετική ομάδα των παλιών) σε ανύποπτο χρόνο μίλησαν (προσφάτως) με υπερβολικό μεν προπαγανδιστικό τρόπο αλλά σχετικά "ειλικρινώς" για το ενδεχόμενο το ελληνικό κράτος να έχει μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας ως προς τον (πιθανό) ειδικό στόχο του να βοηθήσει στον διαμελισμό της Τουρκίας.
Αυτό που δεν είπανε βέβαια είναι πως αυτός ο στόχος είναι αδύνατον να επιτευχθεί χωρίς την έγκριση των αφεντικών του "βαθιού" ελληνικού αστικού κράτους, των Η.Π.Α.
Αυτό δεν ειπώθηκε γιατί, βέβαια, το επιτάσσει η σχιζοφρενική ιδεολογία (τους) που διανέμουν στους κενοκέφαλους νεολαίους που έχουν ψαρέψει ότι όλα τα κράτη έχουν την ίδια ισχύη, άρα "πρέπει" και το ελληνικό κράτος να παρουσιαστεί ως αυτοτελώς ενεργός συντελεστής. 
Μην φανεί η εξάρτηση γιατί ως γνωστόν κάθε θεωρία περί εξάρτησης είναι "εθνικιστική" (τζιζ κακά). 
Αλλού είναι όμως το θέμα. 
Το θέμα είναι πως και γιατί αυτοί οι σχιζοφρενείς χαφιέδες αποκρύπτουν κάτι που θα μπορούσαν να το πούνε χωρίς να "παρασυρθούνε" σε ένα είδος "εξαρτησιολογίας".  
Πολύ μυστικότητα βλέπω για ανθρώπους που θέλουν να εκθέσουν το "'έθνος-κράτος". 
Περίεργο ρε παιδί μου, γιατί για γνώστες τους κόβω....
Και ημείς λ.χ δεν είμαστε απόλυτοι υποστηρικτές της θεωρίας της εξάρτησης, το ελληνικό αστικό κράτος και ειδικά το "βαθύ" κράτος έχει την δική του αυτονομία και αυτοτέλεια άσχετα αν κάθε μέρα παίρνει και ένα τσιμπουκάκι στην CIA και άλλες υπηρεσίες. 
Σε όσες δυτικές υπηρεσίες μπορεί να πάρει η ΕΥΠ τσιμπουκάκι, το παίρνει.
Όταν υπάρχει και ένα κοινό συμφέρον, ή κάποια σύγκλιση σε ενδεχόμενο κοινό συμφέρον στο μέλλον, τότε το τσιμπουκάκι είναι μέρος παρτούζας δεν είναι απλά τσιμπουκάκι. 
Άντε τώρα να μου πει κανείς πως δεν υπάρχει εδώ και 30 χρόνια ο χαμός στο θέμα αυτό.


Στοιχείο ε)
Θέλουν να με πείσουν τώρα οι συγγραφείς πονημάτων για την υπόθεση Οτσαλάν και το Κουρδικό πως δεν υπήρχαν επαφές της πάντα τσιμπουκωμένης και ξεφτιλισμένης από τις Η.Π.Α ΕΥΠ (ΚΥΠ) με κάποιον σύνδεσμο των αμερικάνων για το θέμα. 
Ερώτηση:
Ποιό ήταν το όνομά του, του "αρμόδιου" αμερικανόσκυλου αμερικανοσιωνιστή φασίστα τότε;
Ποιά η σχέση του τμήματος της CIA που απασχολούνταν με το Νότιο Κουρδιστάν (Βόρειο Ιράκ), των Μπαρζανί και άλλων φίλων ή πρακτόρων της CIA και της Μοσσάντ, με το τμήμα που απασχολούνταν με τον σύνδεσμο με τους Έλληνες που είχαν το τμήμα "Κουρδιστάν";
Όταν κάποιοι γράφουν για επισκέψεις στο Νότιο Κουρδιστάν (Βόρειο Ιράκ) γιατί δεν μας λένε το εξης: θα ήταν δυνατόν οι αμερικανο-ελεγχόμενοι και ισραηλινο-ελεγχόμενοι Κούρδοι ηγέτες του να δέχονταν υπηρεσιακές επισκέψεις χωρίς την διαμεσολάβηση των αμερικάνων; (τουλάχιστον) 
Υπάρχει θα μου πείτε πρωτόκολλο για τους πρώην πράκτορες και δεν επιτρέπεται να μιλήσουν για τους συνδέσμους, ακόμα και τώρα. 
Αυτό έχει ένα νόημα όταν δεν έχει προηγηθεί προδοσία και συνωμοσία. 
Μετά την προδοσία συνωμοσία είναι προδοσία συνωμοσία να μην πείς ονόματα, αν υπάρχουν βέβαια.
Βέβαια η έννοια προδοσία στην περίπτωση αυτή είναι σχετική για δεξιούς και κεντρώους αφού αφορά έναν άλλο λαό, άρα αν τα "εθνικά συμφέροντα" το επιτάσσουν αυτοί μπορούν να διενεργήσουν μια προδοσία ή να δείξουν έστω ένα είδος ανοχής σε μια συνωμοσία προδοσίας χωρίς την ενοχή της "εθνικής προδοσίας". 
Για τον άλλο λαό όμως η έννοια παραμένει. Και το πολιτικο-ποινικό μέρος της σε μια ευρεία εκδοχή-έννοια.
Επαναλαμβάνω το ερώτημα: 
Ποιός ήταν ο σύνδεσμος της CIA με την ΕΥΠ (ΚΥΠ) επί του θέματος "Κουρδιστάν"; 

ΜΙΛΑ!

(συνεχίζεται)

Ι.Τζανάκος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..