Σχόλιο 
Ιωάννης Τζανάκος

 
Την επίθεση των Τούρκων και των φιλικών προς αυτούς "αντι-ασσαντικών" δυνάμεων (τζιχαντιστές και "μετριοπαθείς" ισλαμιστικές ομάδες) "επικροτούν" (και επιβοηθούν;) οι Αμερικάνοι και "κατακρίνουν" οι Ρώσοι και το μπααθικό καθεστώς Άσσαντ.
 
Πόσα θέλουν για να τρελλάνουν τον κόσμο οι Αμερικάνοι και οι Ρώσοι;
Οι Αμερικάνοι "δεν θα ήθελαν" να γίνει αυτή η εισβολή, αφού "θα ήθελαν" (υποτίθεται) να πάρουν την πόλη οι Κούρδοι του YPG, αλλά κάνουν πως συμφωνούν για να διατηρήσουν μια στοιχειώδη ενότητα με τους νατοϊκούς τους συμμάχους Τούρκους, και οι Ρώσοι μαζί με τους προστατευόμενούς τους δολοφόνους: Άσσαντ και λοιπούς, ενώ ήταν αυτοί που έδωσαν το πράσινο φως στους Τούρκους, κάνουν τώρα πως στεναχωριούνται που η αναφερόμενη περιοχή  δέχεται την εισβολή των Τούρκων.
Στο μεταξύ, μία δύο μέρες πριν υπήρξε επαφή παραγόντων των μυστικών υπηρεσιών των Τούρκων (ΜΙΤ) με τις συριακές μυστικές υπηρεσίες στην Δαμασκό παρακαλώ!
Δεν συζητήσανε εκεί τίποτα σχετικό με την επικείμενη εισβολή αυτά τα παιδιά, μιλήσανε για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τα είδη του τσαγιού. 
Οι Σύριοι εξεπλάγησαν, έπεσαν από τα σύνεφα οι άνθρωποι, έβγαλαν και ανακοίνωση για την εθνική κυριαρχία της Συρίας
Και οι Ρώσοι, έπαθαν την πλάκα τους, τόοοσο τους αιφνιδίασαν οι Τούρκοι, γι'αυτό και βγάλανε και αυτοί οργισμένες ανακοινώσεις.
Στο μεταξύ οι Τούρκοι είναι ένα πράγμα "χαίρεται η πουτάνα και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της".
Στο τσάκα είναι να τα αποκαλύψουν όλα στην κοινή γνώμη, κάποια στιγμή θα το κάνουν βέβαια και τότε θα ακούμε Ρωσσία και θα ξερνάμε, θα ακούμε Άσσαντ και θα ξερνάμε, θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε τους Πολωνούς, μα το θεό θα αρχίσουμε να τους καταλαβαίνουμε.
Δίνουν κομμάτι από την βόρεια Συρία στους Τούρκους και στα ισλαμιστικά ζόμπι για να μην αποκτήσουν οι Κούρδοι εδαφική ενότητα.
ΠΟΙΟΙ το δίνουν;
ΟΙ ΡΩΣΟΙ.
Για να αποκλείσουν εντελώς την δυτική παρουσία στην Εγγύς Ανατολή προτιμούν τους βρυκόλακες, το ίδιο έκαναν οι Σοβιετικοί με τον Κεμάλ, και στο τέλος αφού αυτός τους χρησιμοποίησε τους πέταξε στα σκουπίδια μετατρέποντας το κράτος του σε προμαχώνα της Δύσης  (μετά, οι διάδοχοί του, του ΝΑΤΟ).
Τώρα οι ηλίθιοι, κρετίνοι, νεο-Τσαρικοί μετα-κομμουνιστές συνεχίζουν το ίδιο "λάθος" του Λένιν και των λενινιστών, συνεχίζουν την ίδια κυνική μαλακία και νομίζουν πως τελικά, τώρα, θα βγούν κερδισμένοι.
Και θα θυμόμαστε, θα θυμόμαστε, όσοι έχουμε την δυνατότητα να θυμόμαστε, και όσοι έχουμε την δυνατότητα να σκεφτόμαστε σε αυτό τον τόπο.
Καμμία εμπιστοσύνη στους Ρώσους, σε οποιαδήποτε "μορφή", ΚΑΜΜΙΑ.
Η δυτική προπαγάνδα στην Ουκρανία, η επιλογή της δύσης να χρησιμοποιήσει τους ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ για να περικυκλώσει την Ρωσσία, ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ τώρα με την ανάλογη επιλογή των Ρώσων να χρησιμοποιήσουν έμμεσα τους (Τούρκους και λοιπούς) ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ και άμεσα τους ΜΠΑΑΘΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΙΣΧΟΥΣ ΠΛΕΟΝ.
ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ..
 
 ΕΣΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΚΥΒΕ..
lafaz                                                                     
 
 
Ιωάννης Τζανάκος