Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Η προδοσία της Δύσης και η χειρότερη αηδιαστικότερη ύπουλη προδοσία της Ρωσσίας του Ρασ-Πούτιν..Θα πούμε ξανά και ξανά το προφανές για να το αφομοιώσουν όλοι οι ρωσοπαράφρονες της ελληνικής επικράτειας:
Οι Αμερικάνοι πρόδωσαν τους Κούρδους, και δέχτηκαν την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στην Τζαραμπλούς από την στιγμή που υπήρξε συμφωνία των Ρώσων Τσαρικών του Ρασ-Πούτιν (άρα και του σκουληκιού Άσσαντ) με τον Ερντογάν.
Αυτά που λέει ο Λαφρώφ για τις διαφωνίες της Ρωσσίας ως προς την εισβολή, γιατί η εθνική κυριαρχία της Συρίας κ.λπ, είναι προφάσεις εν αμαρτίαις, καθιστούν τους Ρώσους Τσαρικούς ακόμα αηδιαστικότερους, πραγματικά είναι αλήτες οι τύποι, επικίνδυνοι προβοκάτορες αλήτες, μέθυσα νεο-"ορθόδοξα" υποκείμενα.
Οι Τούρκοι εκβιάζουν τους δυτικούς με αποστασία από το ΝΑΤΟ και την Δύση προς την πλευρά των μέθυσων Τσαρικών και η Δύση υποκύπτει στον εκβιασμό ή απλά βολεύεται με αυτό το οποίο ίσως επιθυμεί και η ίδια, να τελειώνει με τους "αναρχοκομμουνιστές" του ΡΚΚ. 
Η ιστορία θα δείξει τον βαθμό και το βάθος τής ενοχής τής Δύσης στο σημείο αυτό, γιατί τον βαθμό τής ενοχής της ως προς την γενική και ειδική υποστήριξη  των τζιχαντιστών τον έχει δείξει ήδη.
Αυτό που δεν περιμένουμε να δείξει η ιστορία γιατί το δείχνει άτσαλα ακόμα και στους ρωσοπαράφρονες πουτινολάγνους στην Ελλάδα και σε αυτούς που τρέφονται επικοινωνιακά με τα "αντι-ιμπεριαλιστικά" σκατά του χαφιέ των Ρώσων και του Άσσαντ Τ.Μεϊσάν, αυτό που δεν περιμένουμε να μας το δείξει η ιστορία είναι τον ρόλο των Τσαρικών στην συμφωνία θανάτου Άσσαντ-Ιράν-Τουρκίας και Ρωσσίας, η οποία είναι έμμεση μεν αλλά προφανής συμφωνία με το ISIS.
Η Ράκκα δεν θα καταληφθεί πιθανόν άμεσα από τις όποιες αντι-ISIS δυνάμεις με ευθύνη των Αμερικάνων αλλά με κύρια ευθύνη των Ρώσων Τσαρικών του Ρασ-Πούτιν.
Αηδία νιώθουμε για ό,τι συμβαίνει με την συνεργασία και συνενοχή/ανοχή της Δύσης και αηδία προβλεπόμενη είναι αυτή που θα νιώσουμε όταν διαβάσουμε τις αντι-δυτικές φιλορωσικές και φιλοασσαντικές/φιλο-ιρανικές αρλούμπες που σίγουρα ετοιμάζουν ρωσοπαράφρονες έλληνες "αναλυτές" για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα για τον πολυαγαπημένο τους μαφιόζο Τσάρο και για να διασώσουν εντός τους και εκτός τους έναν  ανόητο αντιδυτικό φασισμό, ο οποίος μόνον αντιδυτικός δεν είναι στην ουσία, δυτικότατος είναι αν θέλετε την άποψή μου. 


Ιωάννης Τζανάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..