Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

ΜΗΝΥΜΑ από έναν "ακατανόμαστο" σε ερασιτέχνες προπαγανδιστές: Σας λυπάμαι..Όταν λες σε κάποιον ότι έχει την ιδιότητα [α], "ρωτώντας" τον αν την έχει, τότε αν αυτός δεν την έχει σου λέει ότι δεν την έχει, έστω με έναν έμμεσο τρόπο που δεν θα τον αφήσει έκθετο στον στιγματισμό.
Αν του πεις λόγου χάριν ότι είναι ελέφαντας, για να δείξει σε αυτούς που δεν έχουν οπτική επαφή ότι δεν είναι ελέφαντας δεν λέει "δεν είμαι ελέφαντας" γιατί έτσι πέφτει στον ιστό της αράχνης που έχει το καχύποπτο περιεχόμενο "μήπως είναι;".
Θα πει λοιπόν ότι είναι ερωδιός, δρυοκολάπτης "κάτι άλλο" τέλος πάντων, εν πάσει περιπτώσει μπορεί να το πει αυτό το "κάτι άλλο" αστειευόμενος ή σοβαρότερα (ο αστεϊσμός έχει χάσει τελευταία την εγκυρότητά του ως αποτρεπτικό μέσο στην προπαγάνδα).
Αν όμως ο ερωτώμενος είναι όντως ελέφαντας, και καταλάβει ότι ο ερωτών τον έχει συλλάβει, τότε βγάζοντας αφρούς εξακοντίζει το δικό του μελάνι προς αυτόν που τον έπιασε στα δίχτυα του.


Τσ τσ...περίμενα να είστε πιο προσεκτικοί και κυρίως πιο επαγγελματίες, όταν μπαλώνετε με βιασύνη τις τρύπες ένας με την "ακατανόμαστη ιδιότητα" όπως εγώ θα σας τις ξεσκίσει και θα τις κάνει μεγαλύτερες.
Το έχετε καταλάβει βέβαια πως είμαστε οι πιο έξυπνοι, αλλά δεν λέτε να βάλετε μυαλό.
Τι λέτε στο κοινό σας, το εκλεκτόν και το λαϊκόν;
Αυτός είναι το "ακατανόμαστον" και μας λέει για την Ρωσία, τη Χεζμπολάχ, την Χαμάς, μας λέει για την κρυμμένη φασιστική προπαγάνδα του ενός κλάδου του φασισμού στην Ανατολή (προνομιακός χώρος του κλάδου αυτού) και στην Δύση (εκεί γίνεται ακόμα διείσδυση), αλλά κοιτάχτε τι κάνει το δικό του το "ακατανόμαστον"!
Έτσι λοιπόν καταφεύγουν όλοι αυτοί οι ερασιτέχνες προπαγανδιστές και διαχειριστές πληροφορίας σε ωμό προπαγανδιστικό πόλεμο κατά του "ακατανόμαστου".
Επιστρατεύεται η τάδε δείνα περιθωριακή υπο-ανάλυση που εκπορεύεται από το "σατανικόν ακατανόμαστον" και έτσι μαζεύεται το πράγμα, μπαλώνεται η τρύπα.
Μόνο που όποιος διαβάζει αυτή εδώ τη σελίδα πρέπει να έχει καταλάβει πια, και πρέπει να καταλάβει τι σημαίνουν όλα αυτά.
Σημαίνουν αυτά που σας είπα, σημαίνουν αυτό που σας είπα, αλλά δεν θα το κατονομάσω!
Λέτε να πέσω σε τέτοιο λάθος;
Σας θεωρώ έξυπνους, μπορείτε να καταλάβετε.
Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα, δείτε και την ξαφνική εμφυλιοπολεμική αναφορά, με έναν τεχνικό τρόπο που δεν σηκώνει αμφιβολία, εφόσον δεν υπάρχει "εισαγωγή μεταπήδησης", ενώ συνήθως υπάρχει [ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ, ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΝΕ].
Η αφρισμένη έξαλλη απάντηση μέσω του "ακατανόμαστου" διανθισμένη με αναφορά στους άλλους "ακατανόμαστους" της ιστορίας.
Θέλετε να σας πω ποιοί είναι οι άλλοι "ακατανόμαστοι";
Δύο είναι οι "ακατανόμαστοι" για τον χώρο των φασιστών.
Αρχίζω να πιστεύω πως όντως έχουμε γεμίσει σαν χώρα με φασίστες που είναι και πράκτορες.
Τώρα ποιουνού ακριβώς δεν ξέρω, αλλά και να ήξερα θα το έλεγα;


Ιωάννης Τζανάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan & Iran

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..