Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

Ο εγκληματίας Τσάρος Πούτιν προετοίμασε και εφαρμόζει δια των Τούρκων και του Άσσαντ το επόμενο έγκλημά του..

ΕΣΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΚΥΒΕ     
                                                      lafaz

Δεν υπάρχει κάποια ζυγαριά για να μετρήσουμε τα πολιτικά εγκλήματα, ούτε είναι δυνατόν στις περισσότερες περιπτώσεις να αποδώσουμε την ευθύνη στον έναν μόνο συντελεστή ενός πολιτικού εγκλήματος, όμως μπορούμε στην περίπτωση που εξετάζουμε, στο επικείμενο έγκλημα εναντίον του Κουρδικού λαού, να δούμε ποιός θα είναι ο βασικός υπεύθυνος, ποιός θα είναι ο βασικός εγκληματίας.
Και το όνομα αυτού:

ΒΛΑΔΙΜΗΡ ΠΟΥΤΙΝ

Η εγκληματική κυνική συμφωνία του τσάρου Ρασ-Πούτιν με τον Ερντογάν, ήταν συν τοις άλλοις ένα κλείσιμο του ματιού και στους δολοφόνους του Άσσαντ να επιτεθούν στους Κούρδους και στην Τουρκία για να επέμβει στρατιωτικά στην βόρεια Συρία (B. Yildirim: Η Τουρκία θα αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στη Συρία), πάντα εναντίον των Κούρδων όλοι αυτοί.

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥΤΙΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΧΕ ΩΣ ΘΕΜΕΛΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ. 


  
Θέλω εδώ να σημειώσω πως στην χώρα μας, στον υπόκοσμο του Ίντερνετ, το συγκεκριμένο φιλοτσαρικό ακροδεξιό μπλόγκ που προπαγανδίζει εδώ και χρόνια ψεύδη υπέρ του Άσσαντ και του Πούτιν, προσπαθεί με χυδαίο τρόπο να "ερεθίσει" το θρησκευτικό αίσθημα του ορθόδοξου κοσμάκη στην χώρα μας, με την δήθεν προστασία που προσφέρουν οι εγκληματίες του Άσσαντ και της Χεζμπολάχ στην εκκλησία του αγίου Γεωργίου της Χασάκα, όπου γίνονται οι συγκρούσεις, γιατί λέει κινδυνεύει από τους Κούρδους.
Αυτά με τους ψευτοθρήσκους πράκτορες του Τσάρου.
Ιωάννης Τζανάκος

2 σχόλια:

  1. Καλά κοψοχέρης όποιος ψήφισε συριζα...φαντάσου να έκανε κανείς το λάθος να ψηφίσει τις κλανιόλες του Πούτιν, τους Λαφαζάνηδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΕ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ = ΚΛΑΝΙΌΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΎΤΙΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..