Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016

Ρωσικά και τουρκικά αστειάκια..Να αστειευτώ λίγο..
Όλοι γνωρίζουμε την διάβρωση της ελληνικής πολιτείας, της ελληνικής κοινωνίας, από τις δυτικο-ιμπεριαλιστικές δυνάμεις.
Τώρα τελευταία βλέπω να έχουν πέσει και πολλά ρούβλια στην πιάτσα, πάρα πολλά, αν και είναι αδύνατον με την ποσότητα των χρημάτων να αναπληρώσουν οι Ρώσοι νεο-τσαρικοί την ατσαλοσύνη τους και να κρύψουν την "γεωστρατηγική" μέθη τους.
Ας σοβαρευτούμε πάλι..
Ή κόβει κανείς τα λινκ, ή αναγκαστικά διαβάζει αυτά που γράφονται.
Πρέπει να επικεντρωθώ στα βαθύτερα ενδιαφέροντά μου, και ο σιχαμερός αντι-σιωνισμός διαφόρων ψευδελλήνων δεν με αφήνει.
Στο τέλος θα παρεξηγηθώ..
Διάβασα άλλο ένα ασυνάρτητο άρθρο, αναδημοσιευμένο στο καλεντεριδαίϊκο, παρμένο από το γνωστό κέντρο φιλορωσικής αντισημιτικής "αντισιωνιστικής" και φιλοασσαντικής παραπληροφόρησης του γνωστού ψυχοπαθή υπαλλήλου των Ρώσων Τιερί Μεϊσάν. 
Το άρθρο ανήκει στον F. William Engdahl:

Ρωσία, Τουρκία και Ισραήλ: Μια νέα ισορροπία δυνάμεων στη Μέση Ανατολή

Τώρα, σοβαρά, υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν ότι μπορούν να ενημερωθούν σοβαρά από αυτούς τους κύκλους του ψυχάκια Μεϊσάν;
Αν κάποιος καταλάβει να υπάρχει ένας λογικός ειρμός στα λεγόμενα των ρωσοπαρμένων και μια εξήγηση για την κωλοτούμπα του γελοίου Τσάρου, να μου το πει.
Και ο κύριος Καλεντερίδης δια αυτής της ενημέρωσης, φροντίζει εμμέσως πάλι να φουσκώσει την αντισημιτική αντισιωνιστική ιδεολογία και ψευδο-ανάλυση, είπαμε είμαστε νατοϊκοί, μην πάψουμε όμως να ταίζουμε αντισιωνιστικό σανό τους δεξιάρες υπηκόους μας. Ντροπή ρε κακομοίρηδες.
Πάμε πάλι στον γελοίο Τσάρο.
Ποιός Τσίπρας, ο Τσίπρας είναι επαρχιακό φαινόμενο, ο Τσάρος παίρνει τα πρωτεία της γελοιότητας και της αλλαξοκωλιάς στην παγκόσμια διεθνή πολιτική.
Έχει όμως τον Άσσαντ, σε παρακαλώ!
Και το 15-20% του συριακού πληθυσμού, λαού, αν το έχει κι αυτό.
Αλλά οι εδώ μυγοχάφτες ορθόδοξοι κρετίνοι ψάχνουν να βρούν κάτι που να τα κρύβει όλα αυτά, κάτι που να ταιριάζει στο σχήμα τους για την μαμά Ρωσία.
Ανάλογη η κατάσταση και σε ένα κομμάτι της αριστεράς, ειδικά όσον αφορά την ερμηνεία της συριακής κρίσης.
Ενώ έχουμε όλοι εμπεδώσει τις (όντως υπαρκτές) συνωμοσίες των Αμερικάνων, των Γάλλων, των δυτικών εν γένει ιμπεριαλιστών, και των μυστικών υπηρεσιών τους, τον ρόλο τους στην ενίσχυση των τζιχαντιστών δια της ανυπάρκτως μετριοπαθούς αντιπολίτευσης στον Άσσαντ, προσπερνάμε το απλό γεγονός πως ο μακρυλαίμης δολοφόνος εκφράζει καλώς ή κακώς το πολύ το 20% του συριακού λαού.
Το λέμε αυτό χωρίς εξιδανικεύσεις του άλλου 80%, αφού εκτός των Κούρδων, οι σουννίτες Άραβες Σύριοι εγκλωβίστηκαν και με δική τους ευθύνη στην διεύθυνση και την ιδεολογική και πολιτική καθοδήγησή τους από όλα τα τζιχαντιστικά ζόμπι της οικουμένης και της χώρας τους.
Και η τραγωδία για τον σουννιτικό λαό είναι ακέραια και η ευθύνη του σουννιτικού λαού είναι ακέραια, αλλά πάντως αυτός ο λαός δεν ήθελε ούτε θέλει Άσσαντ ή να διοικείται από τις αλαουιτικές πατριές και μόνον.
Το λέει κανείς αυτό στην φαιδρά πορτοκαλέα;
Κάτι τροτσκιστές λένε κάτι, αλλά το γαμάνε εντελώς με την αδυναμία τους να καταλάβουν το εξ΄αρχής ισλαμιστικό αντιδραστικό περιεχόμενο της σουνιτικής εξέγερσης.
Άλλη ψυχοπάθεια αυτή, για να μην πω άλλη χειραγώγηση..τελειωμό δεν έχει στο ρωμέϊκο η ανοησία και οι χειραγωγήσεις από όποιο ιδεολογικό/πολιτικό κέντρο υπάρχει στον πλανήτη.
Το κκε μόνον δεν μασάει όλο τον ταραμά, γιατί και αυτό μασάει λίγο ή αρκετά μερικές φορές, αλλά πάντως από όλο το ρωμέϊκο μόνον αυτό το κόμμα έχει έστω λίγο μυαλό ρε παιδί μου..
Αλλά θέλω τώρα να επιστρέψουμε στους φίλους μετριοπαθείς φιλορώσους φιλοκινέζους φιλο-ινδούς και τις θεωρίες τους για τον πολυπολικό κόσμο που έρχεται να καλύψει το κενό της αμερικανικής αυτοκρατορίας.
Επειδή βιάζομαι λίγο με τις σκέψεις με αυτό τον χώρο, έχω αποφασίσει να προχωράω με συντομία για λόγους που δεν θα σας τους ανακοινώσω.
Πολύ σύντομα.
Αυτός ο πολυπολικός κόσμος που μας τον τσαμπουνάτε και τον έμαθε και ο Ρινάλντι και τον ξεφουρνίζει εδώ και εκεί, δεν υπάρχει. 
Η μόνη σοβαρή δύναμη στο μέλλον που θα μπορούσε να θέσει υποψηφιότητα για την παγκόσμια ηγεμονία είναι η Κίνα (αλλά στο "πολύ μέλλον"), και αυτό συμβαίνει γιατί η κινεζική διανοητική ελίτ και η κινεζική άρχουσα τάξη επιθυμεί να στηριχθεί σε στέρεες κοινωνικές και οικονομικο-τεχνικές βάσεις, και όχι στα ενεργειακά μπαρμπούτσαλα μόνον και τα πυρηνικά όπως ο γελοίος Τσάρος, ο ορθόδοξος βλαξ.
Επίσης οι Κινέζοι δεν είναι μέθυσοι όπως οι Ρώσοι, βασικό αυτό.
Ο γελοίος Τσάρος είναι ένας υπερμεγέθης Τσάβες. 
Γι' αυτό και κινείται και αυτός και η άρχουσα τάξη της Ρωσίας που είναι από κάτω στο επίπεδο "Ερντογάν", στο επίπεδο δηλαδή μιάς σαθρής και συμμορίτικης εθνικής αστικής τάξης.
Γι' αυτό και η "πολυπολική ειρήνη" που θα φέρουν αυτοί οι αρλεκίνοι στην περιοχή, όπως νομίζει ο Γιαννακόπουλος (το λέει πιο σεμνά), είναι ένα αστείο για να γελάμε, πραγματικά είναι ένα αστείο, χωρίς καν να υπολογίσουμε τις αντιδράσεις της Δύσης που θα έλθουν και θα έχουν ως πρόσοψή τους ένα δηλητηριώδες χαμόγελο και μια άκρως ενδιαφέρουσα (σε ψυχιατρικό επίπεδο) γυναικεία λύσσα (αν δεν βγεί ο βαψομαλιάς).
Τώρα, αν νομίζει κανείς πως το Τελ Αβίβ έχει μασήσει όλον αυτό τον (υποτιθέμενο) άξονα των καραγκιόζηδων και υπολογίζει την Ρωσία πάρα πολύ, ε έχει πλάκα όποιος το νομίζει αυτό..


Από εδώ και στο εξής θα μιλάω για τα διεθνοπολιτικά έτσι, βλέπω πως το χιούμορ είναι ένας ωραίος τρόπος να συντομεύει κανείς τον λόγο του..


Ιωάννης Τζανάκος 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..