Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Ο μαρξοφανής αραβικός φασισμός αντισημιτισμός. Ο χυδαίος ψευδο-μαρξισμός ως τροφή για ανόητους ή ψεύτες εντός και εκτός αραβικού κόσμου: Λεϊλά Χαλέντ και Λαϊκό Μέτωπο (PFLP)


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΆΡΘΡΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΌΛΙΟ ΜΑΣ για τα ψέμματα της φασίστριας:

Λεϊλά Χαλέντ για ΗΠΑ: Αυτοί δημιούργησαν και χρησιμοποιούν το ISIS

Ο ISIS είναι μια εγκληματική οργάνωση, που δημιούργησαν και χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ. 

Όσο για τη Συρία, δεν ήταν μόνο η επέμβαση της Ρωσίας, που ήρθε άλλωστε μετά από αρκετά χρόνια πολέμου, ήταν και η ικανότητα της κυβέρνησης Άσαντ να αμυνθεί, εξασφαλίζοντας ιδίως την οικονομική βιωσιμότητα και τη διατροφική επάρκεια της Συρίας, αλλά και έναν στρατό ικανό να υπερασπίσει τη χώρα του, υπογραμμίζει η Λεϊλά Χαλέντ, ηγετικό στέλεχος του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στον Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο.
Το Λαϊκό Μέτωπο (PFLP) είναι η δεύτερη σε ισχύ, μετά τη Φατάχ, “συνιστώσα” της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO), έχει έδρα στη Δαμασκό και είναι η σημαντικότερη οργάνωση της παλαιστινιακής αριστεράς, με θέσεις πιο μαχητικές από αυτές της Φατάχ. 
Επωφεληθήκαμε της πρόσφατης επίσκεψης της Λεϊλά Χαλέντ στην Αθήνα, όπου συμμετείχε σε εκδήλωση της εφημερίδας “Δρόμος της Αριστεράς”, για να έχουμε για το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από πρώτο χέρι, τις εκτιμήσεις ενός από τα πιο σημαντικά κέντρα των Παλαιστινίων για τα όσα δραματικά συμβαίνουν τώρα σε όλη τη Μέση Ανατολή.
Τρομοκράτης για τους Ισραηλινούς, η Χαλέντ υπήρξε παγκόσμιο σύμβολο της ένοπλης παλαιστινιακής αντίστασης, μετά τη συμμετοχή της σε μία από τις τέσσερις ταυτόχρονες αεροπειρατείες του Σεπτεμβρίου 1970, εμπνέοντας τραγούδια, ταινίες και έργα τέχνης διεθνώς. 
Οι Παλαιστίνιοι “απήντησαν”, και με αυτές τις αεροπειρατείες, στη δεινή ήττα που υπέστησαν με την κατάληψη των εδαφών τους από το Ισραήλ το 1967 και τη σφαγή τους στην Ιορδανία κατά τον “μαύρο Σεπτέμβρη” του 1970.
Επειδή το PFLP ήταν μια μαρξιστική οργάνωση με διεθνιστική ιδεολογία, έγινε εύκολα “γέφυρα” με τους κύκλους τόσο της ευρωπαϊκής “αντιϊμπεριαλιστικής” αριστεράς (όπως π.χ. η TMRI, διεθνής οργάνωση που διηύθυνε ο Έλληνας Μιχάλης Ράπτης-Pablo), όσο και της “τριτοκοσμικής”, όπως π.χ. οι Σαντινίστας της Νικαράγουας. 
Αυτές οι δυνάμεις συνέδραμαν και πρακτικά τη διεθνή (εκτός Αραβίας) ένοπλη δράση του PFLP. Αντίστροφα, στελέχη τους εκπαιδεύτηκαν στα παλαιστινιακά στρατόπεδα, μεταξύ των οποίων Έλληνες αγωνιστές κατά της στρατιωτικής δικτατορίας και Κύπριοι σοσιαλιστές, που ήθελαν να προετοιμαστούν και δυναμικά για την απελευθέρωση του νησιού από την τουρκική κατοχή.
“Δεν με ενδιαφέρει τι λένε για μένα. 
Ξέρω ποιά είμαι και ξέρω τον λαό μου”, απαντάει η Χαλέντ όταν της υπενθυμίζουμε τις κατηγορίες για τρομοκρατία εναντίον της. 
Όσο για τις επανειλημμένες ήττες που γνώρισε το παλαιστινιακό και αραβικό εθνικό κίνημα (των οποίων αντανάκλαση θεωρεί την άνοδο του ισλαμισμού μεταξύ των αραβικών μαζών), δεν συνιστούν “τελική ήττα” των Παλαιστινίων. “Έχουμε εμπεδώσει μια κουλτούρα αντίστασης” λέει, προσθέτοντας ότι “η αραβική εθνική υπόθεση δεν είναι υπόθεση μιας γενιάς” και τονίζοντας ότι οι αγώνες και οι εμπειρίες συσσωρεύονται μέχρις ότου δώσουν το ποθητό αποτέλεσμα.
Για τη Λεϊλά Χαλέντ οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή είναι το αποτέλεσμα εφαρμογής ενός σχεδίου που αποσκοπούσε στην καταστροφή των ισχυρότερων στρατών των Αράβων (ιρακινού, λιβυκού και συριακού), αλλά και χωρών που είχαν μεγάλους, αρχαίους πολιτισμούς. 
Σε ότι αφορά τις διαφορές νεοσυντηρητικών και της τάσης Μπρεζίνσκι ή του Ομπάμα με τον Νετανιάχου, θεωρεί ότι είναι τακτικές και δεν αφορούν τις μείζονες, στρατηγικές επιδιώξεις. 
Η Χάλεντ πιστεύει ότι το σχέδιο ομοσπονδοποίησης της Συρίας εντάσσεται στον σχεδιασμό “κατακερματισμού” των κρατών της Μέσης Ανατολής, για τους Κούρδους υποστηρίζει ότι “χρησιμοποιούνται”, ενώ για το Ισραήλ πιστεύει ότι πάει σε κάποια μορφή φασισμού.

ΣΧΟΛΙΟ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΑΝΑΚΟΣ
Αυτή η μαρξοφανής φασίστρια Αράβισσα λέει πολλά ψέμματα, πράγμα συνηθισμένο στους Άραβες εθνικιστές και ισλαμοφασίστες.
Καταρχάς, ενώ λέει το "προφανές" υποτίθεται, ότι οι Η.Π.Α δημιούργησαν τον ISIS (πράγμα μόνον εν μέρει ορθό) δεν λέει τίποτα για τις ευθύνες του αραβικού κόσμου.
Είναι απίστευτο να μην αναλαμβάνει ένας Άραβας κάποια ευθύνη αυτοκριτικής, ούτε μιά φορά. 
Για συνθετότερες αναλύσεις ας μην μιλήσουμε, ζητάμε πολλά από την μαρξοφάνεια αν το ζητήσουμε αυτό.
Ας μιλήσουμε για ευθύνες.
Για όλα φταίνε οι ξένοι πάντα (οι "σιωνιστές", οι Αμερικάνοι) ή κάποιοι προδότες και ποτέ οι Άραβες και οι αραβικοί λαοί, αυτός είναι ο τυπικός Λόγος του Άραβα και Τούρκου εθνικιστή, και σε αυτό δεν διαφέρει από τους άλλους εθνικιστές, αυτού του τύπου, του τύπου εθνικισμού που εκφράζει η Αράβισσα φασίστρια.
Όμως το ISIS αλλά και άλλες ισλαμοφασιστικές οργανώσεις είναι δημιουργήματα και των κοινωνιών στον αραβικό κόσμο, και σε αυτές τις κοινωνίες δεν συμμετέχουν μόνον οι ελίτ αλλά και οι λαϊκές μάζες. 
Είναι σαν να λέμε πως τελικά και ο λαός δεν έχει ευθύνη στην Ελλάδα, αν αναπτύσσεται η χρυσή αυγή. 
Ωραία μαρξοφανής λογική, και εδώ ειδικά, στον αραβικό κόσμο των γνωστών παραμυθατζήδων είναι ένας τρόπος ο μαρξισμός για να λες ό,τι λέγεται και στους καφενέδες του Καϊρου ή τις αγορές της Δαμασκού.
Πάμε τώρα σε κάποιες άλλες "λεπτομέρειες":
Η κυρία αυτή φιλοξενείται από το δολοφονικό καθεστώς του Άσσαντ.
Δεν το ξέραμε, τώρα το μάθαμε.
Λέει όι λένε οι δολοφόνοι του Άσσαντ, καμμία κριτική στο σύστημα Άσσαντ, ΚΑΜΜΙΑ, ούτε ήπια.
Αλήθεια αυτός που την κάλεσε, ο σαπιοκοιλιάς Ρούντι Ρινάλντι, γνωστός πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, είχε πολλές επαφές με το καθεστώς Άσσαντ;
Μπορεί να μας εξηγήσει πως και με τι τρόπο επικοινωνεί με το καθεστώς αυτό;
Επίσης, ο προαναφερόμενος σαπιοκοιλιάς ψευδομαρξιστής ψευδοσταλινικός ψευδομαοϊκός και γενικά ψευδής ύπαρξη, πρέπει να μας απαντήσει στο εξής:
Συμφωνεί με την άποψη της Αράβισσας σοσιαλφασίστριας που κάλεσε, για τους Κούρδους;
Η Ερώτηση ήταν Ρητορική!
Φυσικά και συμφωνεί (ό,τι και να λέει για να το καλύψει), όπως και συμφωνεί με το καθεστώς Άσσαντ με το οποίο συμφωνεί και η Αράβισσα σοσιαλφασίστρια, όπως και το καθεστώς Άσσαντ, οι Ρώσοι, αλλά και οι υποτιθέμενοι εχθροί τους, Τούρκοι και Άραβες τζιχαντιστές και εθνικιστές, όλοι συμφωνούν με την κυρία αυτή, όχι μόνον για το Κουρδικό αλλά και για κάθε άλλο ζήτημα που αφορά τους Κούρδους από μια "αρνητική" ή καταστροφική σκοπιά για αυτούς.
"Οι Κούρδοι είναι εργαλεία, δεν φταίνε μεν, αλλά δεν τους σφάζουμε τώρα";
Εκεί καταλήγει και ο συλλογισμός αυτής της φασίστριας, αυτής τής τόσο εξιδανικευμένης Αράβισσας, η οποία τι έκανε;
Επειδή οι Άραβες "Παλαιστίνιοι" έχασαν λόγω ανοησίας, ιδεολογικής τύφλωσης, και πλήρους ανικανότητας σε στρατιωτικό επίπεδο κάθε μάχη με το Ισραήλ, αν και είχαν όπως είδατε υποστήριξη από παντού, και από "δικά" τους κράτη και από κινήματα, οι Άραβες ''Παλαιστίνιοι" λοιπόν τι έκαναν για να αντισταθμίσουν την ήττα τους;
Έκαναν αεροπειρατείες.
Όπως σε μια άλλη περίπτωση εκτέλεσαν αθλητές, έτσι και με τις αεροπειρατείες δημιούργησαν θέμα ύπαρξης (κυρίως) σε άμαχους πολίτες.
4 αεροπειρατείες, σε μια συμμετείχε η Star που κάλεσε ο σαπιοκοιλιάς πρώην παρατρεχάμενος και μυστικοσύμβουλος του Τσίπρα..
Σπουδαίος μαρξισμός, σπουδαίο κίνημα!
Τι να σας πω!
Και το ζήτημα μας λέει η Αράβισσα φασίστρια είναι  πως οι Αμερικάνοι και οι Δυτικοί θέλουν να διασπάσουν τα αραβικά κράτη και τους αραβικούς στρατούς.
Άλλο ένα "σατανικό σχέδιο" διαμελισμού λοιπόν, σύμφωνα και όμοια με τους φόβους και των Αράβων και των Τούρκων εθνοφασιστών και ισλαμοφασιστών, τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου, ό,τι λένε όλοι οι φασίστες για να μην δώσουν ούτε ένα δικαίωμα σε εθνικές μειονότητες, αν αυτές θελήσουν να έχουν δικαιώματα.Σε όλους αυτούς, και στην Αράβισσα φασίστρια, αφιερώνω το εξής:
Αυτοκαθορισμός: Η γενοκτονία της γενιάς μας, και τα βρώμικα ψέμματα... 


ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ..ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan & Iran

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..