Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Σιχαμερή πουτσότριχα Κυρίτσης, ή το queer ως αριστεροπουτσότριχα


Υπάρχει η κριτική της υποστασιοποίησης, η οποία διαπλέκεται (αυτή κι αν είναι διαπλοκή) με την θεωρία περί της παγκόσμιας queer ουσίας που δεν είναι ουσία, άρα είναι ουσία ως μη ουσία, ο θεός να μας/τούς φυλάει από τον βαψομαλιά, τον Τράμπ εννοώ.
Η θεωρία queer είναι μια πούτσα, ή ένας κώλος αν θέλετε που έχει την πούτσα ήδη εντός του ως μη-πούτσα αλλά ως μη-πούτσα, η οποία ωστόσο δεν σημαίνει έναν οποιοδήποτε ετεροκαθορισμό από την πούτσα εν γένει ή τον πουτσολογοκεντρισμό. 
Γιατί δεν τον λένε έτσι; (δηλαδή πουτσολογοκεντρισμό) και τον λένε φαλο-λογο-κεντρισμό; 
Να σας πω γιατί: διότι θα ακούγονταν ως μια πουτσολογοκεντρική ύβρις, άρα θα ακυρώνονταν ο στόχος της έννοιας που είναι να καταργήσει, στην θεωρία τουλάχιστον -των εκλεκτών της ανανεωτικής πουτσο-κωλοσφυριχτρο-αριστεράς, κάθε αποικισμό της γλώσσας που είναι ο Λόγος χωρίς να είναι Λόγος και είναι ουσία χωρίς να είναι ουσία, από την πούτσα εν γένει, κατά βάθος όμως και από το μουνί τον κώλο το στόμα και γενικά κάθε όργανο που θα είχε έναν ρόλο, αμαρτωλό πάντα, στην υποστασιοποιητική μεταφυσική που είναι υπεύθυνη για την παρουσία του απόλυτου κακού, σατανικού κακού, υπέρτατου κακού πουτσοκακού, πούτσες κακού, της πουτσολογοκεντρικής πατριαρχικής και εν γένει ετεροκανονικής εθνικιστικής ιδεολογίας.
Αν δεν το έχετε καταλάβει αυτή είναι η βαθιά, πολύ βαθιά, θεωρητική και ιδεολογική παρακαταθήκη που σας κυβερνάει τώρα και σας χώνει όχι πούτσες και άλλες πούτσες μπλέ στο όποιο γεννητικόν αλλά μη υποστασιακόν-γεννητικόν σας σύστημα, αλλά ένα μεγάλο παλούκι με την μορφή αριστερής διαχείρισης πέραν πούτσας και άλλων τυπικά δεξιών ακρ(αι)οκεντρώων οργάνων διείσδυσης εις το εσωτερικόν της αξιοπρεπούς σας μη υπόστασης που είναι όμως αρκετή ως υπόσταση να σας προσδώσει αόρατα, θεμελιώδη και πάντως όχι ακριβώς κρατικά και εθνοκρατικά και άλλα αμαρτωλά δικαιώματα.
Αυτή λοιπόν η πουτσο-μη-πουτσοκεντρική θεωρία της πούτσας έχει ένα όνομα, λέγεται Τσίπρας  Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας νταβουτογλου και εκτός από όρθια έχει και πουτσότριχες, με όνομα και αξία.
Μιά από αυτές τις πουτσότριχες είναι ο κάτωθι γλίτσας, σίχαμα, αριστεράντζα πουτσοαριστερός της πούτσας, ο οποίος μάλιστα, αν και πουτσότριχα και μόνον πουτσότριχα έχει δηλώσει ευθαρσώς ότι έχει κατουρηθεί πάνω του:


Σιχαμερή πουτσότριχα Κυρίτσης
 
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας νταβουτογλου   Ψόφος σκύλε του ΕρντογάνΚείμενο για πούτσες και πουτσότριχες:
Ιωάννης Τζανάκος

1 σχόλιο:

  1. Αν προσέξατε καλά ο Νταβούτογλου στην φώτο έχει καλύψει το κασκώλ με την ελληνική σημαία, ενώ ο ευγενής γλύφτης Τσίπρας παρουσιάζει στο κοινό και τις δύο σημαίες,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan & Iran

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..