Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...Δεν περιμένω να μιλήσετε σε μένα.
Περιμένω να μιλήσετε μεταξύ σας.
Περιμένω από τους "ψευτοαριστερούς ψευτο-αντιϊμπεριαλιστές" και τους "νατοϊκούς αριστερούς" να εξακοντίσουν οι μεν στους δε τα τεκμηριωμένα δηλητηριώδη βέλη τους.
Περιμένω να δείξετε έστω και μια φορά θάρρος στην μεταξύ σας αντιπαράθεση και να εξακοντίσετε τα προαναφερθέντα δηλητηριώδη και τεκμηριωμένα βέλη σας (δεν ειρωνεύομαι) οι μεν στους δε.
Σκοπός μου είναι να απολαύσω ένα συνολικό αλληλοξεβράκωμα σε δημόσια θέα, γιατί σπεύδω να σας δηλώσω πως κατά κάποιο τρόπο συμφωνώ και με τους δυό σας, σε ό,τι λένε οι μεν για τους δε και αντιστρόφως.
Είμαι ένας άσημος και μοναχικός άνθρωπος με λιγοστές προσβάσεις σε πηγές, λόγω χρόνου και άλλων θεωρητικών προτεραιοτήτων, αλλά δύναμαι να σας κρίνω χωρίς να σας αδικήσω, αν και πιθανόν να πιστεύετε πως λόγω της οργής μου θα υπερβώ τα όρια στις κρίσεις μου.
Μην ανησυχείτε, θεωρώ πως υπάρχουν αθλιότεροι άνθρωποι από εσάς, και ίσως όλη αυτή η συζήτηση μεταξύ σας το κρύβει αυτό και τους ευνοεί, αλλά όπως και να έχει η αλήθεια πρέπει να αναζητείται, ειδικά από ανθρώπους με ιεροεξεταστική ιδεολογική ρομφαία, την οποία δεν θα τους την στερήσω ούτε θα την κρίνω θερσιτικά αλλά θέλω κάπως να τους την κοντύνω, γιατί το αξίζουν.
Φοβάμαι πως δεν θα έχετε το θάρρος να συγκρουστείτε ευθέως και έτσι δεν θα έχω την τύχη να αδράξω το τελικό συμπέρασμα, έτσι είναι τα πράγματα δυστυχώς.
Μπορεί να υπάρχει το "δικαστήριο" της ιστορίας αλλά γενικά αποφεύγονται οι εισαγγελείς σε έκτακτα επαναστατικά ή δημοκρατικά δικαστήρια αυτής της ιστορίας.
Και δεν σας κρύβω πως ως ένας τέτοιος εισαγγελέας μάλλον δεν θα μπορέσω να κάνω την δουλειά μου, έχουμε στερέψει κιόλας από αξιόπιστους ανακριτές.
Παρά όλα αυτά ελπίζω.
Γιατί η ελπίδα είναι κάτι που όχι μόνον έρχεται και φεύγει αλλά και δίνει ζωή σε εισαγγελείς, ανακριτές και αδέκαστα δικαστήρια.
Τι θα κάναμε χωρίς την ελπίδα μιας ολοκληρωμένης απόφασης για την αλήθεια;

Υστερόγραφο
Είμαι λίγο δύσκολος στις εφέσεις..
Δείξτε κατανόηση...

  


Ιωάννης Τζανάκος

1 σχόλιο:

  1. Οι υποθέσεις πληθαίνουν στο γραφείο....δεν μπορώ να προλάβω τα πάντα. Αν δεν κάνουν κάτι και οι υφιστάμενοι και δεν φτιάξουν καλό φάκελο πως να ασκήσω μια δίωξη της προκοπής;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..