Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Προς την "αστική τάξη" που αποχωρεί..Οι ανατολικές "γραφικότητες" είναι έτοιμες να υπερκεράσουν τα δυτικόφιλα πτώματα.
Σε μια αστική χώρα σε πτώση οι κάθε λογής θρησκευόμενοι της "δύσεως" οσμίζονται την αποχώρησή τους από το στιβαρό ή στρατηγικό ιδεολογικό προσκήνιο και βολεύονται με την αναλογική ομοίωσή τους με κάτι λατινοαμερικάνους πολιτικούς μαφιόζους που έμαθαν τον "φιλελευθερισμό" σε σεμινάρια της CIA ή στην καλύτερη περίπτωση σε κανένα μεταπτυχιακούλι στο Λονδίνο.
Ήδη η πόρτα σε κάθε μαφιόζο, τυχοδιώκτη και διεθνή απατεώνα της "περιφέρειας" έχει ανοίξει και την άνοιξαν οι "σύμμαχοι", αυτό είναι μια απόδειξη πως υπάρχει θεός και τους κάνει και μας κάνει πλάκα..
Παρά τα παρακάλια και το γλύψιμο ο δυτικοαφέντης σας σάς έχει για ανάλωση.
Θα μπορούσε να είναι αλλιώς;;
Για κάποιο διάστημα θα βρίζετε τους "αριστερούς" εκείνους που ας μην ξεχνάμε εσείς επιδοτήσατε, κολακέψατε, προωθήσατε αμέσως εμμέσως και πλαγίως για να αντιμετωπίσουν αυτοί για σας τους τρισκατάρατους "σταλινικούς" και "τριτοκοσμικούς" αντίπαλούς σας και αντίπαλούς τους.
Αλλά αυτό δεν φτάνει, ο χρόνος περνάει και η κατασπάραξη του πτώματος "ανανεωτική αριστερά" έχει χρόνο λήξεως.
Έπειτα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με την "μοίρα" που σας έχει έτοιμη ο δυτικοαφέντης σας, ή για να το πω απλούστερα για την θέση "για να σας κλαίνε οι ρέγγες" που σας έχει.
Έτσι κι αλλιώς ως "αστικό κατεστημένο" είστε για να σας κλαίνε οι ρέγγες.
Οπότε θα υπάρξει προσαρμογή της πάντα ξεφτιλισμένης σας υπόστασης στην θέση που της ανήκει στο παγκόσμιο στερέωμα ισχύος.
Θα κάνετε τα πάντα για να ρίξετε όλο το πρόβλημα και τα βάρη στον "ένοχο" και "ανορθολογικό" πληθυσμό των ντόπιων και μικρών ξένων κορόϊδων, αλλά αυτό δεν φτάνει.
Ό,τι και να κάνετε, θα πέφτετε, θα χάνετε, θα σαπίζετε, κάθε μέρα κάθε μήνας κάθε χρόνος που θα περνάει θα είναι μια οθόνη εις την οποία θα βλέπετε τον εαυτό σας και τους ομοίους σας να αδυνατίζουν στον διεθνή ανταγωνισμό αστικής κυριαρχίας και κύρους.
Είστε μια τάξη σε ιστορική αποχώρηση.
Η λογοτεχνία σας, τα ήθη σας, η σκέψη σας, ο τρόπος σας τελειώνει και χάνεται.
Τελειώνουν όλα τα μυθεύματα, τα ορτοντόξ, τα ελληνοκεντρικά, τα ευρωπαϊστικά, τα εκσυγχρονιστικά, τα κοινοτιστικά, τα ιδιωτικο-λιμπεραλιστικά της αποικίας.
Δεν ελπίζω βέβαια, όπως οι κομμουνιστές φίλοι μου ότι θα σας αντικαταστήσει ο λαός, η εργατική τάξη, ή το "κίνημα", μακάρι βέβαια, αλλά δεν το βλέπω.
Βλέπω να σας αντικαθιστούν μαφιόζοι ολκής, διεθνείς μαυραγορίτες, μεγαλέμποροι ναρκωτικών και όπλων, παραστρατιωτικά κυκλώματα, πακτωλοί μαύρου χρήματος με αχυρανθρωπική "προσωποποίηση" και άλλα πολλά.
Αυτή τη χώρα την καταστρέψατε με τα χέρια σας και με το μυαλό σας το κλούβιο, το κρατικιστικό λιμπεραλιστικό, μέχρι εκεί έφτανε και φτάνει η γκλάβα σας.
Αυτά μάθατε, αυτά επιλέξατε, και αυτά θα λάβετε ως ανταμοιβή ύπαρξης.
Πλέον το ζήτημά μας δεν είστε σεις αλλά αυτοί που έρχονται να σας πάρουν το μαγαζί.
Και θα το πάρουν.
Θα μπορούσαμε να σας λυπηθούμε, γιατί είστε για λύπηση, αλλά έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε..


Ιωάννης Τζανάκος   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan & Iran

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..