Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Η ένοχη σιωπή της αντι-ιμπεριαλιστικής φιλοαραβικής "αριστεράς" για τα γεγονότα στην Τουρκία..Αν εξαιρέσει κανείς τις τυπικές διαμαρτυρίες του κόμματος Σύριζα και μια πρόσκληση για συγκέντρωση συμπαράστασης προς το HDP από αυτό το κόμμα, δεν βλέπω ιδιαίτερη συγκίνηση για την σύλληψη των Κούρδων αριστερών βουλευτών, ούτε κάποια ιδιαίτερη κινητοποίηση των κατά τα άλλα ενθέρμων υπερασπιστών της παλαιστινιακής κίνησης, συριακής ή άλλης αντιπολίτευσης ή ακόμα και του αρχιδολοφόνου Άσσαντ.
Οι Κούρδοι αριστεροί δεν είναι χρήσιμοι για τις αντι-ιμπεριαλιστικές φαντασιώσεις των περισσοτέρων ελλήνων υπερκομμουνιστών των εξαρχείων ή του περισσού ή άλλων μικρών φιλοαραβικών παραμάγαζων της πάλαι ποτέ κραταιάς αραβο-εθνικιστικής τρομοκρατίας.
Περιμένω το "σταλινικό" περιοδικό Κόντρα και τους κοντρίτες εκφραστές του βαθιού αναρχο"σταλινισμού" σύμπασας της αποτυχημένης και μνησίκακης υπερ-αριστεράς, να εκφράσουν άλλη μια φορά το χολερικό και άθλιο μίσος τους, λέγοντας για τους Κούρδους πως πάλι "δρέπουν τους καρπούς" (του φιλοαμερικανισμού τους), όταν αντιμετώπιζαν την γενοκτονική δράση των αγαπημένων στους αναρχο"σταλινικούς" σταλινίσκους αγίων Αράβων φονταμενταλιστών και ψευδο-αντι-ιμπεριαλιστών τρομοκρατών.
Ρεφορμιστές είναι, οπορτουνιστές, και έχουν (όντως ή υποτίθεται) και "αμερικανο-σιωνιστικές" πλάτες, μην μπλέξουνε κιόλας τα "παιδιά" με τίποτις "εθνικιστές", αυτό που προέχει είναι να υπερασπιστούν κανέναν πραγματικό κατσαπλιά της μεταπολίτευσης των επαναστατικών φαντασιώσεων και να ασχοληθούν με πραγματικούς "επαναστατικούς" δολοφόνους, πρώτα πρώτα της ίδιας της σκέψης και της ηθικής εγρήγορσης.
Άντε βρέ, κάντε κανένα καραβάνι για την Γάζα, μαζί με όλες τις Μ.Κ.Ο του Ερντογάν, μπάς και σωθεί η ισλαμοφασιστική Χαμάς ΣΑΣ.. 

Αφιερωμένο σε όλους τους ιδιαίτερα έξυπνους υπερεπαναστάτες (με κάποιες υπερβολές στους αριθμούς) ένα άρθρο από το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν:

4 σχόλια:

 1. Το Κουρδικό θα σας θάψει...χωρίς να χρειαστεί να φάτε σοκολάτες (ξέρετε σεις), κουφάλες αντισημιτικά "αριστερά" ανθρωπάκια..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι Κούρδοι ζητάνε από τους Τούρκους και τους Άραβες (από αυτούς το πήρανε εν μέρει από μόνοι τους, με την βοήθεια και της δύσης) αυτό που οι Ισραηλινοί έδωσαν και δίνουν στους Παλαιστίνους. Και αυτό είναι λίγο ίσως και λειψό, αλλά είναι κάτι, και δεν το δίνουν οι Τούρκοι και οι Άραβες εθνικιστές ή ισλαμοφασίστες, και έπειτα δεν πρέπει να υποθέσω εγώ πως όσοι είναι εδώ φιλο-Χαμάς δεν είναι αντισημίτες! είστε αστείοι αναρχο"σταλινίσκοι"..το λιγότερο, αστείοι..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το άρθρο για τον "τσιπρομερκελικό κρυφοναζισμό" γράφτηκε πριν την αχρεία ευρωσυμφωνία για το προσφυγικό. Μετά, όταν εκφράστηκε όλο το ξεπουληταριό του Τσίπρα και της ε.ε απέναντι και στους Κούρδους, όλα είναι προφανή..
  Τι θέτε να πείτε; "οι αμερικανοσιωνιστές φταίνε για όλα";;; ρε δε πα να..πέρα από επικίνδυνοι είστε αστείοι, αστείοι..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κάντε μια υπόκλιση στον Ερντογάν τώρα, αυτό θέλετε κατά βάθος που λένε και στα καφενεία..."εθνικισμός" για εσωτερική κατανάλωση, έτσι;; το αναλυτικό εργαλείο σας, της πλάκας..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..