Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Η Τραμπ-άλα Τραμπ-άλισε σε πρόλογο ή αναβολή του Γ' παγκοσμίου;; (πρόλογος Τραμπ-αλιάδας σε Τραμπ-ική διάλεκτο)


Αποτέλεσμα εικόνας για ομπάμα

Ομπάμιας
-Καλή η κίνηση με τον Ζουρ(λ)άρι, αλλά δεν σε βλέπω καλά σύντροφε, ο Φίλης έχει πρόσβαση και στον Ντόναλντ μάααν..
Τζίφρας
-Έχω εφεδρείες, θα κάνω δημοψήφισμα για την ταυτότητα της αριστεράς..


(ρε παιδιά αυτός ο αντισημίτης ο Πελεγρίνος τι κάνει;;)


Η ήττα της οικογένειας Κλίντον θα έπρεπε να είναι για μας ένα απρόσκοπτο ηδονικό θέαμα, όπως και το Brexit, αλλά δεν είναι, όχι μόνον γιατί δεν έχουμε αυταπάτες για τον πατριαρχοκαπιταλιστή Τράμπ, αλλά γιατί έχουμε χάσει πλέον την ικανότητα να χαιρόμαστε για το αυτονόητο μετά από τόσες δεκαετίες κυριαρχίας του αριστερίστικου globalκαπιταλισμού με τα διάφορα αντιπατριαρχικά τσόλια του στον ρόλο του εξαπτέρυγου.
Είναι αργά για μια ρωμαϊκοθεαματική χαρά στο Κολοσσαίο της νέας τάξης πραγμάτων.
Ίσως όμως δεν είναι αργά για να χλευάσουμε τους "αριστερούς" αμερικάνους διαδηλωτές που "ξεσηκώθηκαν" με το άγγελμα των αποτελεσμάτων, αλλά και την εδώ κυβέρνηση και "χώρο" της ανανεωτικής αριστεράς, αλλά και της "νέας αριστεράς", οι οποίοι και καλά δεν πήραν θέση στην διαμάχη, αλλά τώρα μούγκα στη στρούγκα και πίκρα μεγάλη που δεν βγήκε η οικογένεια Κλίντον.
Και στο tvxs πίκρααα..και στην εφημερίδα των ασύντακτων συντακτών πίκρααα..έδιωξαν και τον Φίλη, μιλάμε για ένα δράμα της ψυχής και της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες.
Και στο Brexit και στο δημοψήφισμα της Σκωτίας πριν, και στις αμερικανικές εκλογές τώρα θριάμβευσαν οι νεοπατριαρχικοί εθνικιστές ή υπερεθνικιστές (softρατσιστές), οι "προστατευτιστές", οι ευρωσκεπτικιστές (πλήν εθνικισμού Σκωτίας που παίζει το ευρωπαϊκό παιχνίδι για να σπάσει το αγγλικό κατεστημένο), και σε όλες αυτές τις περιπτώσεις οι "αριστεροί" που πόνταραν τα πάντα στην globalαντιπατριαρχική globalοποίηση, για να το πω κάπως "παλαιοπατριαρχικά-σεξιστικά" πήραν και θα πάρουν τα αρχίδια τους..
Σημασία έχει ο μελλοντικός χρόνος, δηλαδή ότι δεν πήραν μόνον αλλά από εδώ και στο εξής θα παίρνουν συνέχεια τα αρχίδια τους.
Το γεγονός πως υπήρξε χυδαία προπαγανδιστική εκστρατεία παραποίησης των πραγματικών στοιχείων και πως σε αυτό συμμετείχαν στο μέτωπο της Κλιντονιακής τώρα, ευρωλιγδιάρικης με το Brexit, προπαγάνδας, δεν τους ανησυχεί, δεν τους κάμπτει ως προς την αξία των ιδεολογημάτων τους και ως προς το ζοφερό πολιτικό μέλλον τους (και των ιδεολογημάτων και των ίδιων ως πολιτικών υποκειμένων).
Ανησυχούν, αλλά δεν καταλαβαίνουν ακόμα τίποτα. 
Αυτοί που πραγματικά δεν καταλαβαίνουν εντελώς τίποτα είναι οι "πιό αριστεροί" του λεγόμενου queer globalαντιπατριαρχισμού, είναι πραγματικά για λύπηση, αν σκεφτεί κανείς πως το κύριο ρεύμα της παλινόρθωσης του παραδοσιακού εθνικισμού, σιγά σιγά, έχει την βάση του στα συνεκτικότερα τμήματα της ντόπιας εργατικής τάξης.
Μόνον με έναν Μαρκούζε θα μπορούσαν να παρηγορηθούν, αλλά αυτός είναι πολύ λογικός και κλασικός μπροστά σε αποβράσματα όπως η κόρη του Φρανκενστάϊν κυρία Τζούντιθ (ιδεολογική) Μπάτλερ της Χίλαρυ Μαντόνα Μαντάανα (αμερικανική προφορά) αγάμητη μισογύνισα γαμιόλα αντιφεμινίστρια queer ισλαμοδωσιλογικό έκτρωμα..

Ιωάννης Τζανάκος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan & Iran

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..