Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

σφίξον σούφρα..Μετά από έντονες σκέψεις, γεμάτες λάθη βέβαια, ω! τι λάθη! μού'ρχεται να γράφω στίχους, αλλά σήμερα μετά από τόσα καντάρια αίμα και τόσο ψέμμα λεπτοδουλεμένο από τους μαρξιστές εν γένει, δεν έχω μα τον Ύψιστο κανέναν τρόπο να βγάλω τόση καθαρότητα από πάνω μου, με έχει πνίξει η καθαρότητα, αυτή η νέα καθαρότητα η τόσο παλαιά, δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε καμμία έγκληση (που λεν και οι Κύριοι αυτοί) του εαυτού μου να ξαναβρωμίσω να ξαναϊδρώσω με κόσμο και βρωμιά λυτρωτική του κόσμου.
Αδυνατώ να βρωμίσω τέτοια καθαρότητα, μου είναι δύσκολο να γεμίσω χώμα λάσπη ψέμμα αίμα γέννας ζωή θάνατο σκουριά σκόνη, τόση καθαρότητα μαζεμένη ενωμένη συνασπισμένη και συσπειρωμένη στον απόλυτο εσωτερικό εαυτό της.
Είναι άδικο να κάνω εξομοιώσεις με τους άλλους καθαρούς, ξέρετε ποιούς, θα αδικήσω τους μαρξιστές αν τους βάλω στο ίδιο ζύγι με ανθρωποπιθήκους φασίστες εκτελεστές και άλλα όντα της κολάσεως, θα μπερδευτούν έτσι τα πράγματα θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Και επιπλέον, μου είναι πιά δύσκολο να κρατάω αυτό το καντάρι μέτρησης αίματος πόνου ψεύδους καθαρότητας ενοχοποίησης θυματοποίησης ιδεολογικοποίησης ουτοπικοποίησης και άλλων αθλημάτων.
Η κίνηση απάρνησης δεν μου ταιριάζει, ούτε η συνεχής αποκάλυψη των κανταροσυλλογισμών πάνω στο μη και ουδέποτε αθώο αίμα της ανθρωπότητας δεν με βοηθάει, τουλάχιστον τώρα, εφόσον πάντα θα υπάρχει ένας κόσμος για να αποσυρθεί αυτή η καθαρότητα που έχει βάλει ως σκοπό της να καθαρίσει τα πάντα εντός της, κι ας χαθεί ο κόσμος αυτός τέτοιος που ναι!
Ο νεώτερος αυτός μαρξιστικός ελιγμός, της απόσυρσης στην κάποια καθαρότητα, καθαρότητα ας είναι κι ό,τι νά΄ναι, έλλογη α-συνειδησιακή κοινοτική (μύθος της α-κρατικής κοινότητας) η αγία ζωντανή εργασία κ.λπ, είναι πραγματικά ανίκητος, και δεν είναι ανησυχητικός για την ασήμαντη επιρροή του στον κόσμο, που ελπίζω πιά να παραμείνει ασήμαντη, αλλά ως σημείο σημάδι για την ανίκητη τάση των ανθρώπων να αποσύρονται σε έναν καθαρό εαυτό, η οποία αντί να μειώνεται μάλλον αυξάνεται και εδραιώνεται στο κόσμο.
Θα υπάρχει πάντα η δυνατότητα να κρίνει κάποιος από αυτή την θέση, μέχρι τουλάχιστον να έρθει η "μαγεμένη ανατολή" ή κάποια ανατολή και να αρχίσει να γαμάει πραγματικά και με τον τρόπο της να καταστρέφει την αποσυρμένη καθαρή νόηση.
Μη φαντάζεστε κάποιον οριενταλισμό ή κάτι τέτοιο, αφού τα πράγματα τρέχουν προς τα κει με σύμπραξη όλων των "δημοκρατικών" δυνάμεων, και συντόμως αν μη τι άλλο θα πρέπει επιτέλους να μιλήσουνε όλοι αυτοί λόγου χάριν χωρίς την υπεροψία τους όταν κάποιοι θα τους προτάσσουν το ένα και μοναδικό βιβλίο και τον έν-α Λόγο χωρίς να υπάρχει δυνατότητα να αντιμετωπίζουν θορυβώδεις "σοφιστές" σαν και μένα, τότε σφίξον γάλατον και σφίξον σούφρα, δεν έχει οτσαλανιστές εθνικιστές μπερδεμένες περιπτώσεις, θα γίνει η σούφρα σας να, και θα έχετε σφίξον σφίξον άλλα όντα να σας σφίξον λίγο τον σφικτήραν με Εν και όχι τα εθνικιστικά καραγκιοζιλίκια ή τους μπερδεμένους, αφού όπως και να το κάνουμε, για να το πω σε λαϊκή πατριαρχική διάλεκτον τα θέλει η καρακωλάρα σας..
Ιωάννης Τζανάκος

3 σχόλια:

 1. Το γεγονός της ημέρας: συμφωνία κατάπαυσης καθαρού εργατισμού μαρξισμού και άλλων συμπράξεων της θεολογικής εξολόθρευσης του κόσμου των ανθρώπων, έχουμε και μια ζωή να ζήσουμε και μια πραγματικότητα να αντιμετωπίσουμε.
  Ο Μ-λ δημιουργισμός μαζί με την επιθεώρηση Σεράγεβο, έλα μουνί στον τόπο σου..όλα τα είχε η Μαριορή ο φερεντζές της έλειπε. Όχι τίποτα άλλο, το έχω δέσει τελικά ότι έλληνας σήμερον σημαίνει κατεξοχήν βλάξ, εθνικιστής ή αντιεθνικιστής αδιάφορον..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λύση τώρα, των δεσμών και των παραδεσμών, ο καθένας την πάρτη του και την όμορφη κωλάρα του, εδώ δεν κάνουμε πολιτική ούτε εθνικόν ή ταξικόν αγώναν. Αυτά είναι για κωλάρες καθαρές και φρεσκοχτενισμένες με το χυμένο αίμα αλλωνών.
  Αλλωνός ντέν έχει κύριοι πιά. Ό,τι γουστάρουμε εθνότητα είναι ο καθένας και αν δεν του κάνει η "δική" του με τα εσωτερικά της συμπλέγματα και τις πατερομητροκτονίες της σαλπάρει για αλλού. Ψέμματα δεν λέμε, προδότες δεν θα γίνουμε ποτέ της μητέρας μας, αλλά αιμομίχτες μαρξιστές εθνικιστές και άλλα ζώα μακριά από δω..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το μόνον που λείπει είναι να δεχτώ πάλι κανένα σχόλιο ή άρθρο από κανένα μουνοπουτσοκωλοτρίχι του Καραμπελιά, για την καταστροφική επίδραση του "εθνομηδενισμού", αυτό δεν θα το αντέξω άλλο, όχι άλλες ενοχλήσεις από αριστερίστικες διεθνιστικές και αριστερίστικες εθνικιστικές μουνοπουτσοκωλότριχες ταυτοχρόνως...έλεος!!!, ή απλά παρακαλώ άντε γαμηθείτε όλοι μαζί και χώρια και διαλεκτικά και εν πάση περιπτώσει όπως γουστάρει η κωλάρα σας η τρύπια..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan & Iran

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..