Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Υστερόχρονη δικαίωση του "Αυτοκαθορισμού" για τα αμερικανορωσικά-μεσανατολικά ζητήματα..Η κυβέρνηση Τραμπ αρχίζει να δείχνει τον προσανατολισμό της στην Μέση Ανατολή και την Μεσοποταμία, και τούτος είναι άλλος ένας καταστροφικός αμερικάνικος προσανατολισμός που πρόκειται να συνδυάσει τις αθλιότητες της κυβέρνησης Ομπάμα (και του κυκλώματος Κλίντον) με όλα μαζί τα καινούργια δικά της εγκληματικά σχέδια.
Οι Δημοκρατικοί και οι νεοσυντηρητικοί τού "βαθέος κράτους" είχαν μια εγκληματική στρατηγική διάλυσης όλων των ερεισμάτων της Ρωσίας στην Εγγύς Ανατολή δια της στήριξης των εγκληματικών σαλαφιστικών συμμοριών και δια της στήριξης της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας, αλλά ταυτόχρονα στήριζαν (με μάλλον ύπουλο "χειριστικό" τρόπο και για τους προαναφερθέντες σύμμαχούς τους) και αντίρροπες δυνάμεις (όπως τους Κούρδους του ΡΚΚ, αλλά και πραγματικά μετριοπαθείς φράξιες μέσα στον FSA, αν και ο FSA στην πλειονότητά του είναι μια τζιχαντιστική μάσκα).
Ο φασιστοΤράμπ, το είδωλο των ακροδεξιών ηλιθίων στην χώρα μας, πρόκειται να συνδυάσει τα προηγούμενα με μια πιθανή επίθεση στο Ιράν.
Το ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, που δημιουργήθηκε με την άθλια και αιφνίδια αντικουρδική συμμαχία Τουρκίας-Ιράν-Ρωσίας και με την σχεδόν ταυτόχρονη (προηγούμενη) σωτηρία του σκουληκιού Ερντογάν από τον μέθυσο (στο μυαλό) Πούτιν και τους ψευδέξυπνους Μουλάδες του Ιράν, έδωσε στην Τουρκία και την φασιστική ηγεσία της την αβάντα να συντηρηθεί όσο χρειάζονταν για να επανέλθει όπως το είχαμε προβλέψει στην αμερικάνσκι αγκαλιά, αλλά τώρα πλέον με τους νέους αντι-ιρανικούς τραμπικούς όρους της.
Παραδίπλα και ο Νετανιάχου, έτοιμος να δαγκώσει το Ιράν και ίσως να τα ξαναβρεί με τους Τούρκους (θα δούμε).
Αν θυμάστε, από εδώ, αν και ερασιτέχνες γεωπολιτιστές είχαμε επισημάνει οργισμένα την ανοησία τόσο των Ρώσων μέθυσων ορτοντόξ του Πούτιν όσο και την αθλιότητα των Μουλάδων του Ιράν, απογοητευμένοι τότε που δεν εξοντώθηκε το σκουλήκι Ερντογάν από το πραξικόπημα των Τούρκων αντιερντογανικών (κεμαλιστών;).
Πιθανώς, θεωρηθήκαμε γραφικοί.
Τώρα ας τρέξουν οι Μουλάδες, οι δολοφόνοι του καθεστώτος Άσσαντ και ο Ρασ-Πούτιν να σώσουν τα άσωστα. 
Σταματήσανε τους Κούρδους, αυτός ήταν ο καϋμός τους, σώσανε το σκουλήκι, και τώρα;
Αν θυμάστε πάλι, είχαμε τηρήσει αποστάσεις από τον ενθουσιασμό για τον Τράμπ, όχι μόνον γιατί είναι ακροδεξιός παλαιοφασίστας (γιατί; η Κλίντον τι είναι; α, ξέχασα, αυτή είναι queer νεοφασίστρια) αλλά γιατί είχε ξεκάθαρα δηλώσει και αυτός και το επιτελείο του (ο Φλύν που έφυγε άρον άρον) ότι θέλει την Τουρκία ξανά στην αγκαλιά των Η.Π.Α.
Επίσης είχαμε κρίνει τον αντιϊρανισμό της σιωνιστικής ηγεσίας ως ανόητο και στρατηγικά καταστροφικό για τον λαϊκό Σιωνισμό μέσα στο Ισραήλ.
Και στις δύο "κρίσεις" μας μάλλον θα θεωρηθήκαμε ως υπερβολικοί ή "παράξενοι", να θεωρούμε μεγάλες δυνάμεις, όπως η Ρωσία και ο μέθυσος (εγκεφαλικά) Πούτιν, ότι είναι ανόητες, ή θεωρήθηκε ότι μας έχει επηρεάσει ο φιλοκουρδισμός μας.
Επίσης, δεχτήκαμε δύο επιθέσεις από ψευδεθνικιστές ψευδοαντιδυτικούς ότι αδικούμε το καθεστώς Άσσαντ και ότι έχουμε πρόβλημα με κάθε δύναμη που υποτίθεται αμφισβητεί την νέα τάξη (συμπεριλαμβανόμενου και του...Τράμπ).
Επίσης, όταν είχαμε επιτεθεί (κάπως υπερβολικά είναι αλήθεια) σε έναν ιντερνετικό τουρκοπράκτορα τουρκοτρόλ που τρόλαρε σε ένα ανόητο ελλαδικό-αριστερό "οικονομολογικό" και "γεωπολιτικό" μπλόγκ, όταν συκοφαντούσε με επιστημονικό προπαγανδιστικό τρόπο το ΡΚΚ, θεωρηθήκαμε αν μη τι άλλο "ανισόρροποι" και οφ τόπικ.
Τώρα έρχονται τα πράγματα στην θέση τους, όπως ακριβώς τα είχαμε προβλέψει.
Ε και;
Κατάλαβε κανείς τίποτα;
Έλα μωρέ, τρελός είναι....

Ο "τρελός" έχει να σας δηλώσει ότι έχουν πέσει πολλά δολάρια, ορτοντόξ ρούβλια και ευρωμάρκα, στην ελληνική πιάτσα...Ιωάννης Τζανάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..