Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Το μαζικό έγκλημα στο Αιγαίο. Οι ένοχοι..Όταν τον προηγούμενο χρόνο είχε ξεσπάσει η προσφυγική "κρίση" όλες οι αστικές δυνάμεις, αν συμπεριλάβουμε και τον Συριζα εντός τους, είχαν αναπτύξει τα επιχειρήματά τους και την γενικότερη τοποθέτησή τους, αλλά αντίθετα από ό,τι φάνηκε αρχικά, ή μάλλον χωρίς να φανεί αμέσως, υπήρχε μια εσωτερική λογική που δεν εκφράζονταν ανοιχτά.
Θέλω να πω πως υπήρχε και υπάρχει μια μυστική υπόγεια ατζέντα που έχει να κάνει με μια σειρά εγκλημάτων κατά τής ανθρωπότητας, για τα οποία είναι υπεύθυνη η τουρκική κυβέρνηση, η ελληνική κυβέρνηση και το σύνολο των κυβερνήσεων των ευρωπαϊκών χωρών.

Ο σκοπός των Ελλήνων και των Ευρωπαίων κρατικών συντελεστών ήταν και είναι να δημιουργήσουν και να υλοποιήσουν μια τεχνική-γεωγραφική ανάσχεση του προσφυγικού και μεταναστευτικού ρεύματος έχοντας πλήρη επίγνωση πως αυτό μπορεί να γίνει μόνον με θύματα έμμεσης θανάτωσης, βασανισμού και φυλάκισης από την βασανισμένη πλευρά των προσφυγικών-μεταναστευτικών μαζών.  
Ο σκοπός των Τούρκων κρατικών συντελεστών ήταν και είναι να εργαλειοποιήσουν για ευρύτερους γεωπολιτικούς λόγους την ροή των προσφυγικών και μεταναστευτικών μαζών, είτε με ενεργοποίηση τής ροής είτε με χρήση της ως δεσμευμένης ως μέσο για εκβιασμό και ανατολίτικο παζάρι.

"Έπρεπε" όμως αυτός ο γεωπολιτικός και βιοπολιτικός χειρισμός να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι ορατός από την παγκόσμια κοινή γνώμη και να μην δημιουργεί ενοχές στις υπνωτισμένες μάζες τής Ελλάδας τής Τουρκίας και τής Δύσης.
Πρόκειται για μια ακόμα κρυμμένη και συνεσταλμένη ενοχική εγκληματική κρατική πρακτική με θύματα κυρίως αμάχους και ειδικά γυναίκες και ανήλικα παιδιά, αλλά και γέροντες και νέους άντρες που αναζητούν την τύχη τους ή την αποφυγή του πολέμου σε μιαν ειρηνική ζώνη (όχι πάντα με τις καλύτερες προθέσεις, αλλά τούτο είναι μια γενική υπόθεση).
Είναι αλήθεια πως συνένοχες για την ενεργοποίηση αυτής της ενοχικής και κρυφής πρακτικής είναι πάλι ευρύτερες δυτικές μάζες, αλλά και οι ελληνικές και οι τουρκικές μάζες, που πιέζουν αυθόρμητα αγριανθρωπικά και καθόλου χειραγωγούμενες τα κράτη "τους" να προβούν σε αποτροπές ροών γνωρίζοντας μια χαρά πως τούτες (οι αποτροπές) θα έχουν θύματα αθώους ανθρώπους.
Έτσι κατανοούν το "έθνος", τον "ελληνικό" και τον "δυτικό πολιτισμό" αλλά και τον "τουρκικό πολιτισμό" οι προαναφερόμενες μάζες, ας μην έχουμε καμία αυταπάτη ούτε εύκολες ελπίδες, ταξικές δημοκρατικές ή ό,τι άλλο.
Δεν θέλω να δικαιολογήσω τους Έλληνες εργάτες και μικροαστούς, ούτε τον ελληνικό λαό στο σύνολό του, αλλά δεν είναι και τα μεγαλύτερα καθάρματα συγκριτικά με τους Δυτικούς και τους Τούρκους, εφόσον η χώρα τους προορίζεται για αποκλειστική "αποθήκη" των προσφύγων μεταναστών με τεχνητό τρόπο, αρκεί να μην θιγεί η βρυκολακίστικη ευταξία των δυτικών κοινωνιών ή να μην θιγεί η ιερότης του Βρυκόλακα του Βοσπόρου και των όχι και τόσο λίγων τουρκοπιστών του.
Βλέπουμε την αλλοτρίωση του ελληνικού λαού ακέραια, ας αφήσουμε τις εθνοαυταπάτες, αλλά η στάση των άλλων εμπλεκόμενων "φιλοξενούντων" λαών, Δυτικών και Τούρκων, είναι χειρότερη. 
Μεταξύ άθλιου και αθλιότερου δεν επιλέγουμε το άθλιο, αλλά ούτε το αθλιότερο όπως κάνουν οι ευρωλάγνοι/τουρκολάγνοι δεξιοί και αριστεροί/αριστεριστές στην Ελλάδα. 
Αυτή είναι η αλήθεια, η πικρή αλήθεια που δεν βολεύει κανέναν ιδεοληπτικό στην χώρα αυτή.
Πάντως εμείς με την συνείδησή μας έχουμε να συγκριθούμε με τις αιώνιες ανθρώπινες αξίες και με τίποτα άλλο.
Και σε αυτό το "επίπεδο" πρέπει να το πούμε και να το διαλαλήσουμε επιτέλους:
Το Αιγαίο και τα νησιά του, τα παράλια της Μικράς Ασίας, έγιναν το κρυφό κρεματόριο, ο τόπος δολοφονίας εξόντωσης εγκλεισμού και σύνθλιψης αθώων ανθρώπων κατά την συντριπτική πλειονότητά τους, με ηθική συνενοχή όλων των "φιλοξενούντων" λαών και των Δυτικών.
Ντροπή!
Δεν υπάρχει δικαιολογία, ούτε μπορεί να υπάρξει καμία δικαιολογία αν στο μέλλον δεν αναλάβουμε ως κοινωνική ολότητα και ως κάθε λαϊκή τάξη ξεχωριστά το ηθικό, δημοκρατικό, ταξικό καθήκον μας καταρχάς να δεχτούμε πως μπορούμε να ζήσουμε κανονικότατα και καθημερινότατα με 60, 70 ή 300.000 Άραβες κυρίως, αλλά όχι μόνον, αδερφούς μας και μελλοντικούς γείτονες, συναδέλφους μας.
Αυτή είναι η ζωή, αυτή είναι η ιστορία, αυτή είναι η πραγματικότητα, και όλα τα άλλα είναι για να λέμε ανοησίες.
Τουλάχιστον να δούμε κατάματα το έγκλημα, γιατί έγκλημα έγινε και ήταν και μεγάλο, και σχεδιασμένο, και δόλιο και χυδαίο, και μαζικό.
Ιωάννης Τζανάκος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..