Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Αμαρτωλοί πληβείοι, χαμένοι από χέρι.,.


Ίσως να έχει δίκιο ο φίλος (φίλοι φίλοι καρυοφίλι) Σμερδ, και η ένωση με τους πληβείους και την πληβειακότητα να έχει και ιστορικές ρίζες, χαμένες σε ιστορικές ή ιστορικιστικές υποστασιοποιήσεις που εξετάζονται νουνεχώς από θεράποντες τής επιστήμης (όπως αυτός), αλλά το σίγουρο είναι πως μερικοί χωρίς δολιότητα ενώνονται μαζί τους χωρίς καν να το ξέρουν, πως έγινε ρε παιδίμ.
Και αυτή η ένωση είναι πάντα αμαρτωλή, θα έλεγα επικίνδυνη, αν δεν ήμουν σίγουρος πως η αστυνομία είναι όπως πάντα παρούσα παντού και σήμερα μάλιστα καθολική.
Ο φραξιονισμός ωστόσο έχει μιαν αιθέρια υπόσταση, τα νήματα είναι αόρατα, δεν υπάρχει συνεννόηση ούτε συνωμοσία, έρχονται και δένουν τα πράγματα, αν και είναι γνωστό και το είπαμε πριν, κάθε αμαρτωλή σχέση απαγορεύεται, γάμος γίνεται μόνον με έγκριση παπάδων, οπότε τι μένει;
Μια μαγική αλυσίδα από αμαρτωλές νύχτες, και η πληβειακότητα θα χαθεί πάλι στον μεγάλο χρόνο, είναι σπάνια η συνάντηση εκείνη που βγάζει μπροστά τέτοια αμαρτωλά ζευγάρια και τα κάνει ήλιους και φωτιές.
Τον άλλο αιώνα ίσως.
Εδώ υπάρχει αρκετή σύνεση, τάξη, πρόβλεψη, ανάταση προγαμιαίων συμφώνων, δεν υπάρχει χώρος για πλεμπάγιες με αξιώσεις ισχύος και με βρωμερές αμαρτωλές σκέψεις.Ιωάννης Τζανάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan & Iran

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..