Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Λυπηρές διαπιστώσεις και θλίψη δίχως τέλος..Παρατήρησα πως ένας φίλος εθνιστής, καλό παιδί κατά τα άλλα, είναι θιγμένος από την απόδειξη της μη απόλυτης συνέχειας του ελληνικού έθνους, και προσπαθεί να βαφτίσει καταστάσεις με εύηχα ονόματα για να συνεχίσει να πιστεύει στην Ελλάδα.
Το ίδιο με έναν άλλο αρχαιοπαθή φίλο που τα έχει παίξει λίγο στην προσπάθειά του και αυτός να κάνει το θαύμα να πιστέψει σε ένα ψέμα για να πιστέψει στο έθνος.
Και οι δυό τους δεν μπορούν να πιστέψουν στο έθνος και την Ελλάδα χωρίς να πιστέψουν σε ψέματα, πράγμα συνηθισμένο και ανησυχητικό όμως όταν έχεις να κάνεις με ευφυείς ανθρώπους έτοιμους κατά τα άλλα να δώσουν ανιδιοτελώς την ζωή τους για την πατρίδα.
Διάβασα και το άρθρο (σε συνέχειες) του κακομοίρη του Στάθη, το οποίο αναδημοσιεύει βέβαια και ο άθλιος, ξέρετε ποιός. 
Τι κατάντημα, τι όνειδος, τι ξεφτίλα!!!
Για να καταπολεμήσει τον χυδαίο αντιεθνικισμό και τους υπερδιεθνιστές αραδιάζει ένα σωρό από χυδαία ψέματα, μύθους και άλλα κωμικά.
Για όλους ετοιμάζω ένα συνολικό άρθρο μετά την ολοκλήρωση των άρθρων του εξαιρετικού Σμερδαλέου για τον ψευδοελληνογενή (για τον μεσαίωνα) προσδιορισμό Γραικός, που ξεκίνησε να γράφει μετά από μερικά ερωτήματά μου, πράγμα που με τιμά ιδιαίτερα.
Στην ανάρτησή μου για όλα αυτά, θα καταχεριάσω και τους διεθνιστές, αστοφιλελεύθερους και μαρξιστές, οι οποίοι πέρα από εξίσου μυθομανείς και ζώντες δια (άλλων) ψευδών είναι επίσης ένα κάτι τις καθάρματα παραπάνω, καθάρματα έτοιμα να μας παραδώσουν είτε στον υπερεθνικισμό είτε στους Τούρκους.
Πραγματικά αισθάνομαι την απέραντη μοναξιά, και δεν το λέω αυτό με έπαρση ή έχοντας κάποιον ναρκισσισμό, όπως θα ήθελαν οι μεταφροϋδιστές παρατηρητές μου, άλλα (μετα-)μοντέρνα κόπρανα αυτοί.
Μπορώ να παθιάζομαι με το έθνος μου χωρίς να φτιάχνω καταφανώς ψευδείς μύθους για να ζήσω μέσα τους και μέσω αυτών να είμαι δεμένος μαζί του.
Η διαμόρφωση σύγχρονης αλλά και έλλογα παθιασμένης σχέσης με το έθνος δεν συμβαίνει πουθενά εύκολα, εδώ όμως είναι μια ανυπαρξία, μια καταστροφή, πράγμα που το θεωρώ ένα σημάδι πως αυτό το δύστυχο και μικρό σε δύναμη έθνος δεν θα έχει και τόση τύχη στις δύσκολες εποχές που έρχονται.
Μαρξιστές, παρανοημένοι Εθνικιστές αν και όχι ακόμα Φασίστες, Φασίστες Γορίλες Νεάτερνταλ, Φιλελεύθεροι και Αριστεροί-Αριστεριστές Αναρχικοί/Αυτόνομοι, καθάρματα.
Καμία τύχη δεν έχουμε, ούτε θα έχουμε.
Άμοιρη πατρίδα, πεθαίνεις.. Ιωάννης Τζανάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..