Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Δεν θα διστάσουμε...Σε αντίθεση με άλλους, κατά τα φαινόμενα εθνικιστές ή εθνιστές που μιλάνε για εθνικά μέτωπα προτάσσοντας ιδέες για αμφίβολες διεθνείς συμμαχίες ενάντια μόνον στην Δύση, εμείς θέσαμε το συμφέρον και την επιβίωση τής εθνότητάς μας στην πρώτη θέση κρίνοντας την δυνατότητα αυτών των μετώπων μόνον κατά την αξία τους για το συμφέρον της εθνότητάς μας, είτε είναι δηλαδή αναγκαίο να έρθουμε σε ρήξη με την δύση είτε όχι.
Θα κάνουμε επιλογές μόνον κατά το εθνικό συμφέρον, δεν θα διστάσουμε να κάνουμε  αυτές τις επιλογές μόνον συμφώνως προς αυτό το συμφέρον.
Γι΄αυτό και μιλάμε για ό,τι συμφέρει την εθνότητά μας, γι΄αυτό και το πρώτο μέλημά μας είναι η επιβίωση τής αδύναμης εθνότητάς μας σε έναν όλο και πιο θηριώδη κόσμο.
Αν θα είμαστε υποχρεωμένοι να παραβιάσουμε γενικές αξίες ή ιδεολογίες-ιδεοληψίες για την επιβίωση τής εθνότητάς μας δεν θα διστάσουμε να το κάνουμε αυτό, αν και θεωρούμε πως η εθνότητά μας δεν χρειάζεται την παραβίαση των γενικών αξιών, το έχει αποδείξει αυτό.
Αλλά, όταν υπάρχει μια αμφίρροπη κατάσταση που μας οδηγεί στην δυνατότητα να ασκήσουμε μιαν σχετικά ήπια κυνική επιλογή, δεν θα διστάσουμε να το κάνουμε.
Δεν μπορεί κανείς να μας κατηγορήσει για ανειλικρίνεια, παίξαμε και παίζουμε με ανοιχτά χαρτιά, δεν είμαστε πολιτικοί, θα θυσιάσουμε τη ζωή μας αν χρειαστεί για την Ελλάδα, δεν θα διστάσουμε να το κάνουμε.
Δεν ταυτίζουμε την Ελλάδα με το κράτος "Ελληνική Δημοκρατία" αλλά αυτό θα έπρεπε να σας ανησυχεί μερικούς, θα διαλύσουμε αυτό το κράτος αν είναι να εξυπηρετηθούν τα ελληνικά εθνικά και εθνοτικά συμφέροντα και να υπάρξει επιβίωση τής εθνότητάς μας, δεν θα διστάσουμε να το κάνουμε.
Η Ελλάδα μετατρέπεται σε καταπιεσμένο έθνος όπως δεν ήταν ποτέ από την εποχή της οθωμανικής κυριαρχίας, η ελληνική εθνότητα σε κρινόμενη, απαξιωμένη και απαξιούμενη, ενοχοποιημένη και ενοχοποιούμενη εθνότητα, και αν είναι να ορθωθεί ξανά το αίτημα τής εθνικής και εθνοτικής της αξιοπρέπειας δεν πρόκειται να θέσουμε απόλυτα κανένα ειδικό ιδεολογικό όριο για να γίνει αυτό, ακόμα κι αν θα θέλαμε, δεν θα διστάσουμε να μην θέσουμε κανένα απόλυτο όριο.


Ελπίζω να έγινα κατανοητός, μια και καλή και για πάντα..Ιωάννης Τζανάκος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..