Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Ερώτηση σε ανταρσυώτικα σούργελα..Το ερώτημα μου είναι απλό, και απευθύνεται τόσο στον "αναρχικό" χώρο (και γενικά στους "αυτόνομους") και βέβαια στους νεοαριστεριστές τής  ανταρσύα.
Καλώς διαμαρτύρεστε, λέμε τώρα, για την φιλοασσαντική και φιλορωσική (φιλοϊρανική κ.λπ) προπαγάνδα των σταλινικών και των (υπερ-)εθνικιστών, αλλά πείτε μου ρε σούργελα, όταν οργιάζει η προπαγάνδα και η απόκρυψη από την σκοπιά της Δύσης, του Κατάρ, της Σαουδικής Αραβίας και φυσικά της Τουρκίας, γιατί το κάνετε μόκο;
Γιατί;
Εντάξει, ο Άσσαντ είναι αυτό που είναι και το ξέρουμε και από την "καλή" και από την "ανάποδη", οι φίλοι σας που οι οργανώσεις ΣΑΣ τούς καλύπτουν και τους βοηθούν και για τους οποίους δεν λέτε τίποτα, τι είναι;
Δεν σκοτώνουν αυτοί αμάχους; είναι αυτοί οι "αντάρτες" "αντικαθεστωτικοί" τίποτα άλλο από βρυκόλακες που πίνουν αίμα;
Όταν ένα αμφιλεγόμενο γεγονός "χημικής επίθεσης" έγινε το αντικείμενο αξιοποίησης από την Δύση εσείς σπεύσατε να κάνετε και...διαδήλωση εναντίον των κρατικών συριακών δυνάμεων, αφού πρώτα ψιθυρίσατε και κάτι ακατάληπτες αερολογίες για να ψευδοαποστασιοποιηθείτε από τους τζιχαντιστές βρυκόλακες, μετά συνεχίσατε.
Για τα παιδιά των Σιιτών τίποτα όμως, αυτά τα παιδιά όταν εκτελούνται μαζικά και πεθαίνουν φριχτά, όπως στην άλλη επίθεση για την οποία δεν μάθαμε τίποτα βέβαια, εσείς μόκο μόκο.
Για πες μου τώρα Γ.Ε και Γ.Δ, είπατε τίποτα για το θέμα στα φιλαράκια σας του σεκ, ή στα αναρχοαυτόνομα φιλαράκια σας στις ψευδοκαταλήψεις ψευδοαλληλεγγύης;
Και για αυτό φταίνε οι άλλοι; φταίει ο "λενινισμός" ή μήπως οι "εθνικιστές";
Εκεί δεν κόβουμε τις καλημέρες; εκεί δεν αποκλείουμε κόσμο; εκεί δεν σβήνουμε σχόλια;
Δεν ντρέπεστε λίγο ρε σούργελα;

Ιωάννης Τζανάκος

2 σχόλια:

  1. Ταξικές μηχανές υποταγής στο ψέμα. Όσο έχει πιθανότητα ο Ντελέζ να έχει σχέση με τον Χέγκελ (αυτό είναι το θεωρητικό ανέκδοτο τής δεκαετίας) άλλο τόση πιθανότητα έχετε και σεις να γίνετε κάτι άλλο από αριστερίστικα κουρέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χημική επίθεση των ασσαντικών δυνάμεων είναι αμφιλεγόμενο αν έγινε από αυτές, αλλά τείνω να πιστέψω πως όντως έγινε από αυτές. Η άλλη επίθεση αυτοκτονίας με θύματα τους σιίτες της επαρχίας Ιντλίμπ (αν δεν κάνω λάθος) έγινε σίγουρα από τζιχαντιστές, αλλά για τούτο ΜΟΚΟ ΜΟΚΟ ΜΟΚΟ από τους κατά τα άλλα ευαίσθητους ξεφτίλες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..