Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Ανάμεσα σε βρυκόλακες..


Οι λύκοι βγήκαν παγανιά και χωρισμένοι σε αγέλες διψασμένες για αίμα, αλληλοσπαράζονται:
Ανάμεσα σε βρυκόλακες, τζιχαντιστές αποκεφαλιστές και μπααθικά αποβράσματα, πατριώτες εθνικιστές και διεθνιστές, ακροδεξιούς και ακροαριστερούς ψυχανώμαλους, δυτικούς και "ανατολικούς", ρωσόφιλους και αμερικανόφιλους δυτικόφιλους, εθνοκρατιστές και αντικρατιστές, δεν βρίσκεται μια θεωρία ή μια πολιτική, βρίσκεσαι εσύ διωγμένε άνθρωπε, εσύ.. 
3 σχόλια:

 1. Πάω μια βόλτα στο Λαύριο να συνέλθω από την εικόνα τόσων καθαρμάτων, θα αργήσω να εγκρίνω σχόλια..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έτσι δεν ήμασταν πάντα;Είναι ευκολότερο να "στριμώχνεσαι" ανάμεσα σε θεωρίες και ιδεολογίες άλλων παρά να παράγεις κάτι δικό σου.Γι'αυτό και το επιλέγουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ναι, και στο τέλος θα έρθει η "σφαλιάρα", ότι δηλαδή αξίζει σε ετερόφωτες οντότητες όσο δεν ξεπερνάνε την παιδική φάση για να μεγαλώσουν και να σταθούν στα πόδια τους. 3 αιώνες "ωρίμανσης" δεν έφτασαν; ο χρόνος τελείωσε..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

 • φράσεις [10] - Αν η μεταβατικότητα έχει μιαν υπόσταση αυτή είναι η μουσική. Το τέλος δεν υπάρχει, όμως τίποτα δεν μας αφήνει να ησυχάσουμε με την ιδέα πως δεν υπάρχει...
  Πριν από 18 δευτερόλεπτα
 • Why Women Had Better Sex Under Socialism - The New York Times - Why Women Had Better Sex Under Socialism - The New York Times Photo A woman working at a collective farm near Moscow in 1955. Credit Mark Redkin/FotoSo...
  Πριν από 3 ημέρες

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..