Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

σημεία καμπής και απόσπασης..α΄
συνεχίζουμε βέβαια στον δρόμο μας προς την απόσπασή μας από την άμεση "πολιτική", ασκώντας αν είναι δυνατόν τον στρατηγισμό στα όριά του.
αυτό σημαίνει πως φιλτράρουμε όλες τις παλαιές θέσεις μας μεταστοιχειώνοντάς τες σε σημεία ενός χάρτη τού οποίου την μετατροπή σε ζωντανό τοπίο θα ζήσουμε ή δεν θα ζήσουμε, αλλά τον συγκροτούμε χωρίς να υπολογίζουμε το ενδεχόμενο να ζήσουμε (ως μετατροπή πάντα και ως ζωντανό).
ό,τι και να γίνει δεν θα κολλήσω κανέναν πυρετό σας, έχω τον δικό μου που νιώθω ότι έρχεται απ'ευθείας από το φλεγόμενο ζωντανό τοπίο που έρχεται.


β΄
θα ηττηθείτε μεγαλειωδώς.
ακόμα και με κάθε ηθική νομιμοποίηση προερχόμενη από τις πιθανές άθλιες πρακτικές του αντιπάλου ή εχθρού, που λογίζω μερικές φορές ως κοινό εχθρό "μας", ακόμα και έτσι λοιπόν, δεν θα υπάρξει δεύτερος δικός σας γύρος, για λόγους που σας έχω εξηγήσει, αλλά αν το ζητήσετε σας τους κάνω ταληράκια άλλη μια φορά.


γ'
ποτέ μην προκαθορίζεις σε ποιό κελί μπορεί να βρεθείς, ποιός θα είναι ο σύντροφός σου και ο δεσμοφύλακάς σου, ούτε αν θα είσαι εσύ μέσα στο κελί ή είσαι ο ίδιος ο δεσμοφύλακας.
σκεφτείτε όλους τους συνδυασμούς, και μάλιστα χωρίζοντας τα στοιχεία τής προηγούμενης πρότασης ξαναμοιράστε τα σε πολλούς συνδυασμούς.
όλα παίζουν. 
ελπίζω να μπορείτε να το κάνετε αυτό, δεν σας θεωρώ πια τόσο ηλίθιους.


δ΄
το μόνο σίγουρο μόνον-οριζόντιο πράγμα είναι τα πτώματα.


ε΄
περιμένω ως το τέλος τής φαλλικής σκηνοθεσίας σας, και είμαι σίγουρος πως θα τελειώσουν όλα μαζί σας με έναν αστείο τρόπο.
μετά το αστείο έρχεται ο πραγματικός πόλεμος.
και σε κάθε πραγματικό πόλεμο υπάρχουν και πραγματικές εσωτερικές διαμάχες πάνω σε χάρτες και επιλογές.
τότε τα λέμε.Ιωάννης Τζανάκος 

/το διάλλειμα τέλος, τα κεφάλια μέσα, επιστρέφουμε στο πραγματικό και μη μυστήριον θρίλερ, τον Λόγο/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..