Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Lenin..Η αλυσίδα που σέρνει ο άνθρωπος τού Νόμου ερμηνεύεται σαν να είναι ένα μπλοκάρισμα, μια έλλειψη ή ένα ενεργητικόν πάθος ή παθείν.
Μπορεί κι έτσι, ποιός ξέρει;
Όλαταξέρουνταξυπνοπούλια.
Από "κάτω" ξεκινάς και τα ξέρεις όλα, όλα τα ξέρεις εσύ που ξεκινάς από "κάτω", και έτσι ξέρεις την ζωή αυτών που έθεσαν την ζωή στον βωμό του αιώνιου απαρασάλευτου και άγονου Νόμου.
Εξορίζω την επιθυμία, δεν σημαίνει την ξαναφέρνω.
Πάψτε επιτέλους να είστε τόσο βρωμερά καθαροί τόσο καθαροί βρωμιάρηδες, τόσο βρωμεροί καθαρολόγοι της βρώμας.
Αλλά δεν θα πάψετε, αυτό είναι ένα πρόβλημα που δεν θα λυθεί έτσι απλά, όπως λύνεται ακόμα και το συνθετότερο μαθηματικό πρόβλημα.
Δεν θα πάψετε να επιθυμείτε την υπαγωγή όλων σε κάποιο "κάτω" και όπως είπε ο Hegel κάπου, θα το βρώ, περίπου έτσι το είπε, τι να πει ο υπηρέτης τού Ναπολέοντα; ό,τι είδε ένας υπηρέτης τού Κυρίου. 
Αυτό είπε, αυτό λέει, αυτό θα λέει ο κάθε ψευδο-υλιστής, ή ιδεαλιστής αν θέλετε.
Ό,τι είδε και μπορεί να δει ένας υπηρέτης του Κυρίου ως υπηρέτης του Κυρίου.
Εσείς έχετε ορίσει τον λαό, όπως και να τον ορίζετε (και ως "αντι-λαό"), να γλύφει τα κόκκαλα του κάθε Κυρίου και να αποστερείται τον Κύριο όλων των Κυρίων Λόγο, ο οποίος υπάρχει μόνον ως Κύριος.
Υπήρξε κάποτε μια φουρνιά Κυρίων βγαλμένων από τα σπλάχνα των λαών, και τούτοι δεν σας αρέζουν πιά, τους ξέρετε όπως κάθε υπηρέτης του Ναπολέοντα σαν υπηρέτες του Ναπολέοντα που είστε.
Εκεί, στα ψίχουλα του Νόμου, παραμένετε, και εκεί, ζήτουλες και επιθυμούντες θα παραμείνετε για πάντα, μέχρι να πέσουν όλοι οι κεραυνοί πάνω σας, μέχρι να γίνει ο κόσμος πάλι εμφανώς μια κόλαση που μόνον Κυρίους μπορεί να αντέξει μέσα της, ακόμα κι όταν είναι να πάψει να είναι κόλαση.
Όταν μιλάτε λοιπόν για τον Lenin και κάθε Lenin, να σκύβετε, να σέρνεστε, να κάνετε μόκο, να σπάτε τη μούρη σας, όχι γιατί τούτος ήταν αλάνθαστος ή καλός άνθρωπος, όχι γιατί δεν έκανε εγκλήματα, λάθη, όχι το ένα και το άλλο, αλλά γιατί ήταν ένας Κύριος που μέσα του είχατε και σεις έναν Λόγο να υπάρξετε ως ένα από τα Κύρια Ονόματα τού Λόγου.
Άθλιοι..

Ιωάννης Τζανάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..