Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Κουρδικός και σιωνιστικός συνειρμός..

η εικόνα δεν εμφανίζεται

Οι Κούρδοι του ΡΚΚ έχουν παγιδευθεί στην ιμπεριαλιστική γεωπολιτική/πολιτική των Η.Π.Α, αλλά για αυτό υπάρχουν λόγοι:
Κανείς άλλος δεν τους έδωσε χέρι βοήθειας όταν επέλαυνε το ISIS, και βέβαια χαρακτηριστική ήταν η εχθρότητα ή εχθρική αδιαφορία των Αράβων, της συντριπτικής πλειονότητας των Αράβων, λαού και ηγετικών ελίτ.
Ακόμα και διάφορες αριστερές φιλοαραβικές ομάδες, όπως και διάφορα "σταλινικά" και "τροτσκιστικά" κομμουνιστικά κόμματα, προτιμούν ως διεθνή "αγωνιστική" αναφορά τους τις "αραβικές μάζες" και τα διάφορα εθνικοαυτόνομα εθνικιστικά και ισλαμιστικά κινήματα (plo, hamas) ή κράτη του αραβικού μουσουλμανικού κόσμου (ασσαντική σιιτική Συρία, και το αντίθετο αντι-ασσαντική σουνιτική Συρία, παλαιότερα η νασερική Αίγυπτος, η κανταφική Λιβύη) ή ακόμα και το Ιράν των χομεϊνιστών και την Χεζμπολάχ, πράγμα εξάλλου που δεν είναι άσχετο με τον υφέρποντα αντισημιτισμό τους που ενδύεται το παραπλανητικό ένδυμα του "αντισιωνισμού". 
Τώρα διαπιστώνουν μερικοί ότι στήριξαν από απόσταση και ασφάλεια βέβαια φασιστικά νασερικά, ισλαμοφασιστικά κινήματα και κράτη.
Η Hamas την οποία μάλιστα βοήθησαν κομμουνιστές "σταλινικοί" και αριστεριστές, μαζί με Τούρκους "αλληλέγγυους" πράκτορες του Ερντογάν, στην Γάζα "ενάντια στον αποκλεισμό" αποδεικνύεται συνδεδεμένη με τους "Αδελφούς Μουσουλμάνους", ένα ευρύτατο ισλαμοφασιστικό δίκτυο, το οποίο αποδείχθηκε συνδεδεμένο με το Κατάρ, το Ιράν, αλλά και την Τουρκία του Ερντογάν και των Γκρίζων Λύκων.
Η "δημοκρατική αντιασσαντική συριακή αντιπολίτευση" αποδείχθηκε ένα σαθρό πράγμα το οποίο επικαλύφθηκε γρήγορα, κατά την διάρκεια τής αντιδραστικής εξέγερσης ενάντια στον άλλο σφαγέα (τον Άσσαντ), από ισλαμοφασιστικές οργανώσεις, σφαγέων και μαζικών δολοφόνων βιαστών γενοκτόνων. 
Και αυτή την στήριξαν αριστεροί "αντι-ιμπεριαλιστές", και ακόμα την στηρίζουν, με απέραντο θράσος και ανοησία.
Οι Κούρδοι (τής Συρίας) στηρίχθηκαν μόνον από τους Αμερικάνους (και την CIA), εν μέρει από το Ισραήλ, ένα κομμάτι της αναρχίας και της νέας αριστεράς σε όλο τον κόσμο, και βέβαια στηρίχθηκαν κυρίως στον εαυτό τους.
Τι θα έπρεπε να κάνουν;
Κατά τους αριστερούς αντι-ιμπεριαλιστές και κομμουνιστές θα έπρεπε να πεθάνουν ηρωϊκά.
Αλλά και να πεθαίνανε ηρωϊκά πάλι τους είχε ασκηθεί προκαταβολικά κριτική, γιατί ήταν οπορτουνιστές, ύποπτοι για "αστικό εθνικισμό", ετόλμησαν στο Ιράκ να ζητήσουν αυτονομία, μετά από τις χημικές επιθέσεις δολοφονίες από τον Σαντάμ, και φυσικά ετόλμησαν πριν και μετά από αυτές τις μαζικές δολοφονίες να συμμαχήσουν και αυτοί με τους Ισραηλινούς και τους Αμερικάνους.

Έπρεπε και αυτοί να πεθάνουν αδιαμαρτύρητα περιμένοντας από τους Άραβες εθνικιστές φασίστες και τους κομμουνιστές αντι-ιμπεριαλιστές γλείφτες τους (και τους σταλινικούς και τους τροτσκιστές) ανά τον κόσμο (και το κκε μέσα σε αυτό το μπλόκ) να τους λυπηθούν και να τους συγχωρήσουν που θέλησαν, κυνικά, ναι, κυνικά, να προστατέψουν τον εαυτό τους και να υπάρξουν.

Εδώ έφτασε ακόμα και ο κύριος Σαμίρ Αμίν να αμφισβητήσει την εθνοτική υπόστασή τους, όλοι αυτοί οι ξεφτίλες του μ-λ μαρξισμού και άλλοι όμως λίγο πολύ λένε, τι θέλουν αυτοί οι Κούρδοι; γιατί υπάρχουν; γιατί μας χαλάνε τη φαντασίωση;
Μόνον ως μέρη άλλων εθνών είναι αποδεκτοί από τους Άραβες και τους υπερεπαναστάτες φιλοάραβες, και πάλι πολύ τους είναι, χάρη τους κάνουνε.
Μόνοι λοιπόν, τακιμιάσανε με τους Αμερικάνους και τους δυτικούς ιμπεριαλιστές, όπως κάποτε και οι Εβραίοι που πήγανε να αποκτήσουν κι αυτοί ένα κομμάτι γη στον κόσμο να μη τους διώκουν όλοι οι παλαβοί μαζί και όλοι οι άρρωστοι αντισημίτες. 
Οι Εβραίοι πήρανε αυτή τη γη με κυνικό τρόπο και δια της βίας.
Και να τους ανήκε όμως, πάλι θα τους μισούσανε, πάλι θα τους επιτίθονταν.
ΚΑΛΆ ΈΚΑΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ.
Οι Κούρδοι που ζούνε μύρια χρόνια στη γη τους μήπως τους σέβονται οι Άραβες και οι φιλοάραβες "κομμουνιστές"; όχι, δεν τους σέβονται.
Μόνο την βία καταλαβαίνουν, δυστυχώς, και την παρέμβαση των μεγάλων δυνάμεων.
Αυτή είναι η σκληρή, η μη ρομαντική πραγματικότητα, αλλά υπάρχουν ακόμα Έλληνες αριστεροί που ζούνε με το "αραβικό όνειρό" τους, υπάρχουν ακόμα θαυμαστές των μπααθιστών και των φονταμενταλιστών, υπάρχουν αρκετοί ηλίθιοι να θαυμάσουν ό,τι είναι "αντιαμερικάνικο" κι ας είναι μαύρο, κατράμι, όπως έκαναν όλοι οι αντιδραστικοί του 20ου αιώνα με ό,τι ήταν αντιβρετανικό κι ας ήταν μαύρο κατράμι, και έγιναν χωρίς να το καταλάβουν θαυμαστές του Μουσολίνι και του Χίτλερ.
Έτσι, θαυμάζουν και το Ιράν, όχι σαν χώρα σαν λαό - που είναι υπέροχος, αλλα το χομεϊνικό Ιράν, τους Μουλάδες, τους μαστιγωτές του λαού τους, τους Μουλάδες που στήνουν αγχόνες, τους εκτελεστές, τα τάγματα θανάτου των "φρουρών τής επανάστασης", την Χεζμπολάχ με τον φασιστικό χαιρετισμό και την φασιστική ιδεολογία, τον Άσσαντ πατέρα και γιό με τους ναζιστές συμβούλους, με τα χημικά, με τις μαζικές δολοφονίες.
Υπάρχουν και κεί Κούρδοι; μα τι θέλουν επιτέλους αυτοί οι άνθρωποι; πάλι τα ίδια;
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΥΡΙΟΙ, χωνέψτε το καλά.
Και αυτούς λοιπόν, τους χομεϊνιστές, τους θαυμάζουν κάποιοι, όχι μόνον αριστεροί, γιατί είναι "αντιαμερικάνοι" ή γιατί είναι αντισημίτες "αντισιωνιστές".
Και τις τους κόφτει τους βλάκες τους Έλληνες;
Υπάρχουν λέει γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. 
Οκ, αλλά πρέπει να αγαπήσεις τον πιθανό (αναγκαστικό) εμπορικό και στρατιωτικό "συνεταίρο" σου;
Τόσο ανόητοι είναι οι νεοΈλληνες; τέτοιες παθολογικές περιπτώσεις;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
Μα εδώ αγαπάνε και τον Τσάρο, μερικοί, τον νέο σύμμαχο της Τουρκίας, γιατί λέει "κάνει παιχνίδι", δεν το εννοεί. 
Και σεις που το ξέρετε ρε ηλίθιοι ότι "κάνει μόνο παιχνίδι";
Έτσι δεν έκαναν και οι σοβιετικοι; παιχνίδι δεν έκαναν; τι τους εμπόδισε να στηρίξουν Κεμάλ; τίποτα. 
Εσείς τι ζόρι τραβάτε;
Εδώ έφτασε κομμουνιστής να μου αναφέρει τον Χειλαδάκη, άντε και το Πενταπόσταγμα μεγάλε, το ξέχασες, εκεί θα κολλήσουν Έλληνες Κυπραίοι και Ρωμηοί γενικά;
Ό,τι θέλουν λένε και ό,τι θέλουν φαντασιώνονται. 
Κατά τα άλλα για όλα φταίνε οι "Σιωνιστές" και οι Κούρδοι, τον βρήκανε τώρα οι βλάκες τον λόγο εξήγησης των πάντων και με αυτόν πορεύονται, και έτσι θα δομήσουν αυτόνομη ανεξάρτητη πολιτική και γεωπολιτική, έτσι θα δημιουργήσουν τους όρους για να υπάρξει κάτι που να μην καταλήγει στον άκριτο και δουλικό δυτικισμό και νατοϊσμό των δεξιών και των "κεντρώων" της αστικής ολιγαρχίας, έτσι θα αποφύγουμε τον πόλεμο, έτσι θα χτίσουμε την ανεξαρτησία μας και την ειρήνη στην περιοχή μας.
Τίποτα δεν θα χτίσουμε, η βλακεία κυριαρχεί και θα κυριαρχεί στους ασθενείς τής Ανατολικής Μεσογείου, μέχρι την τελική πτώση.
Έλληνες είστε και φαίνεστε λοιπόν;
Εγώ, αρνούμαι..τουλάχιστον μέχρι να δω εγκέφαλο, ότι θα μπορούσε Έλληνας να σκεφτεί έτσι. 
Έχω ακόμα έναν ρομαντικό εθνισμό να με κάνει εμμονικό με το όνομα αυτό.

Ιωάννης Τζανάκος 

4 σχόλια:

 1. Σημείωση: Αν οι Κούρδοι πετύχουν θα είναι "καθάρματα" που συμμάχησαν με τους αμερικάνους, αν αποτύχουν "καλά να πάθουν".
  Το ότι είστε καθίκια μερικοί το έχετε καταλάβει; κοιτάξτε 'κεί τα του οίκου σας ανόητα υποκείμενα που θα βγάλετε και "γραμμή" για το "παγκόσμιο κίνημα" άχρηστοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να μην ξεχάσω να ετοιμάσω το "θερμό επεισόδιο", ο χρόνος περνάει και δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. να κερδίσουν οι Κούρδοι, να κερδίσουν Ιωάννη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Να κερδίσουν οι Κούρδοι, να κερδίζουν Μιχάλη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..