Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Ραπάρω εργατισμό..


Θα το θέσω αυθαίρετα και όσο το δυνατόν απλούστερα, και δεν με νοιάζει πως θα εξηγηθεί, πως θα αναλυθεί, πως θα κριθεί:


Αν κάποιος-κάποια ή κάποι# δεν έχει δουλέψει για ένα διάστημα εργάτης εργάτρια ή εργάτ#, όχι υπάλληλος υπαλληλάκι υπάλληλ#, αλλά εργάτης-εργάτης εργάτρια-εργάτρια εργάτ#-εργάτ#, δεν έχει αξία για μένα σαν συνομιλητής, είναι για τον πούτσο.
Εντάξει τώρα;
Συνεννοηθήκαμε;
Ιωάννης Τζανάκος

1 σχόλιο:

 1. Με τους αληθινούς εργάτες, τις αληθινές εργάτριες ή εργάτ# και το αληθινό πουσταριό.
  Οι άλλοι μπορείτε να πάτε να γαμηθείτε παράσιτα. Ή τέλος πάντων πηγαίντε και σε κανένα εργοστάσιο ή σε γιαπί ή σε χωράφι, αλλιώς σας γαμιέται και η μάνα και ο πατέρας και ο παπούς και η γιαγιά, και γενικά το σόι, η οικογένεια, οι φίλοι σας, σας γαμιέται γενικά ό,τι έχετε και μας ζαλίζετε το πούτσο το κώλο και το μουνί.
  Θα μας πούνε και πως θα είναι το "σοσιαλιστικό-κομμουνιστικό" μοντέλο οι μικροεισοδηματίες διανοούμενοι, αυτό μας μάρανε και αυτό μας έλειψε στη ζωή μας..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

 • φράσεις [10] - Αν η μεταβατικότητα έχει μιαν υπόσταση αυτή είναι η μουσική. Το τέλος δεν υπάρχει, όμως τίποτα δεν μας αφήνει να ησυχάσουμε με την ιδέα πως δεν υπάρχει...
  Πριν από 3 ώρες
 • Why Women Had Better Sex Under Socialism - The New York Times - Why Women Had Better Sex Under Socialism - The New York Times Photo A woman working at a collective farm near Moscow in 1955. Credit Mark Redkin/FotoSo...
  Πριν από 3 ημέρες

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..