Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Ο γελοίος αντι-μουσουλμανισμός του ελληνικού "εθνο"-κράτους


Δεν ξέρω αν διαβάσατε την ανακοίνωση των τούρκων για τις ελληνικές διαμαρτυρίες όσον αφορά στην χρήση της Αγίας Σοφίας.
Πριν μιλήσουμε για το απαράδεκτο ισλαμοφασιστικόν χάπενινγκ, όπως έσπευσαν όλες οι αστικές δυνάμεις να το κάνουν με γελοίο όμως τρόπο, πριν μιλήσουμε λοιπόν για τις αθλιότητες των ερντογανικών σκύλων ας δεχτούμε το εξής δεδομένο: οι τούρκοι ερντογανικοί σκύλοι έχουν δυστυχώς δίκιο σε όσα λένε στην ανακοίνωσή τους για την απαράδεκτη αντιμουσουλμανική πολιτική του ελληνικού κράτους (και έμμεσα για την αντιμουσουλμανική δυσανεξία της πλειονότητας της ελληνικής κοινωνίας).
Το γεγονός πως μια αλήθεια χρησιμοποιείται από ψεύτες είναι κάτι που δεν παύει να την καθιστά αλήθεια.
Στην τουρκία λειτουργούν υπό την προστασία του νόμου (υποκριτική προστασία; ψευδοπροστασία; ε και;) χριστιανικοί λατρευτικοί χώροι, εκκλησίες, προσκυνήματα, ενώ στην ελλάδα ιδιοκτησίας εθνικιστών ηλιθίων δεν λειτουργεί ακόμα (εκτός Θράκης) ούτε ένα τζαμί.
Ποιός δίνει το δικαίωμα στον κάθε Ερντογάν και στους κάθε λογής λυσσασμένους θεοκράτες ισλαμοφασίστες σκύλους να έχουν αυτό το ατράνταχτο επιχείρημα; το δίνουν οι έλληνες υπερεθνικιστές και το μέρος του λαϊκού πληθυσμού που έχει διαπαιδαγωγηθεί από αυτούς με έναν πρωτόγονο και ανιστόρητο αντιμουσουλμανισμό αντι-ισλαμισμό.
Που ακούστηκε δημοκρατική χώρα να μην έχει ακόμα ολοκληρώσει την νόμιμη και πλήρη ίδρυση μουσουλμανικών λατρευτικών χώρων στην πρωτεύουσά της; εδώ ακούστηκε και δεν υπάρχει ούτε τσίπα ούτε ντροπή ούτε επίγνωση.
Πριν λοιπόν διαμαρτυρηθούν αυτοί που δεν "ανέχονται" να τους κάνει μάθημα ο Ερντογάν ας σκεφτούν ότι αυτοί οι ίδιοι το έχουν δώσει το δικαίωμα να τους κάνει μάθημα ακόμα και ο Ερντογάν.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχει έλεγχος, εγώ θα έλεγα ασφυκτικός δημοκρατικός και λαϊκός έλεγχος σε κάθε θρησκευτική δραστηριότητα, όχι μόνον ισλαμική [ας πούμε ότι λόγω της συγκυρίας πρέπει να δοθεί βάρος στον έλεγχο των ισλαμοφασιστικών κυκλωμάτων].
Αλλά άλλο έλεγχος άλλο υπερεθνικιστική αθλιότητα, άλλο σύγκρουση με την ουσία της θεοκρατίας άλλο δημιουργία συνθηκών για θεοκρατικούς πολέμους και εκτροπές από το ίδιο το κράτος.
Και για να υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες.
Μπορεί να μας πει (που δεν θα μας πεί) κάποιος από τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ της ΕΥΠ πόσα χρόνια ανοησίας και περίσκεψης τού μαλάκα χρειάστηκαν για να φτιαχτεί το "σχέδιο" για ένα τέτοιο τζαμί όπως αυτό που (υποτίθεται;) ότι θα ανοίξει;
Ποιοί θα είναι οι θρησκευτικοί λειτουργοί του; ποιό μουσουλμανικό δόγμα ή ερμηνεία θα ακολουθούν; μήπως αυτό που θα κατασκευάσει η ΕΥΠ; μα είναι ηλίθιοι οι άνθρωποι των ελληνικών "υπηρεσιών", τα έχουν παίξει, τσάμπα τους πληρώνουν ακόμα και για πράκτορες.
Είχαν μάλλον την μισοευφυϊα να μην θέλουν να δώσουν το τζαμί στην Σαουδική Αραβία ή το Κατάρ, αλλά μέχρις εκεί. Μετά ήρθε το χάος.
Τους φαντάζομαι με τους φακέλους τους και τα σεμινάριά τους στις Η.Π.Α, να ψάχνουν μια "καλή λύση" μεταξύ των αμερικάνικων υποδείξεων και των "εθνικών συμφερόντων" όπως τα φαντάζονται στον συρρικνωμένο εγκέφαλό τους.
Οι άνθρωποι ξέρουν το Ισλάμ από φήμες, από δεύτερο τρίτο χέρι, αλλά νταξ μέχρι εδώ "ανθρώπινο", το τραγικό είναι πως νομίζουν ότι μπορούν να το μάθουν μεταξύ πρακτόρικων σεμιναρίων, αμερικανο-υποδείξεων, μελέτης φακέλων και βέβαια είμαι σίγουρος, σιγουρότατος πως έχουν προστρέξει στον κύριο κάποιον γκαραντί υπερέξυπνο, γνωστό μανικιουρίστα των "διεθνών σχέσεων" διεθνολόγο ορνιθολόγο ποιητή δοκιμιογράφο, για την τελική απόφαση, αν δεν έχει ήδη παρθεί, για το "σχήμα".
Εκεί είναι που έδεσε το γλυκό.
Μετά από τις ενοράσεις του για τις "θαλάσσιες δυνάμεις" ίσως τελικά μας σώσει με τις ενοράσεις του για το νέο Ισλάμ που θα φτιαχτεί στα εργαστήρια της ΕΥΠ.
Ρε, είστε για τα πανηγύρια ρεεεεεε...
Ιωάννης Τζανάκος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan & Iran

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..