Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

λιβελογραφικές διευκρινήσεις..Να μην υπάρχει πιά παρεξήγηση.
Άλλο πράγμα η θεωρία, άλλο πράγμα ο λίβελος.
Και δεν πρόκειται να στερηθώ των διασκεδάσεών μου, ούτε να πάψω να λέω αυτό που βγαίνει από τα λαϊκά έγκατα που τόσο μισείτε.
Γιατί μισείτε, εσείς μισείτε περισσότερο, είστε προβληματικές περιπτώσεις, παθολογικά υποκείμενα, τα οποία δεν μπορώ να αφήνω να λένε τις βρωμιές τους χωρίς απάντηση.
Το λάθος είναι να συγχέουμε τα "επίπεδα" και να δίνουμε το δικαίωμα να παίρνουν και ύψος τα χθόνια και φανατικά σκατο-υποκείμενα τής ψευδοεπανάστασης ή "επανάστας". 
Θα τους ακολουθούμε συνέχεια και θα τους θυμίζουμε τι ανθρωπάρια είναι, για να μην έχουν τουλάχιστον την αυταπάτη ότι δεν τους δίνει κανένας σημασία.
Εμείς δίνουμε σημασία.
Λόγου χάριν, να μην έχετε αμφιβολία, η ανταρσύα θα μπεί μάλλον κάποια στιγμή στο κοινοβούλιον.
Έχει στρωμένο το έδαφος.
Τα μονοπώλια, το κεφάλαιο, η άκρα δεξιά, τα κανάλια, η πτωματοειδής διανόηση, τα κινήματα τής απελευθέρωσης της πάρτης μας και της γκάβλας μας, θέλουν να υπάρξει και αυτό το θεαματικό σημείο στο "πολιτικό" σκηνικό.
Και η "ριζοσπαστική νεολαία", δεν αντέχει παλιαντζούρες, θέλει έναν ακόμα Σύριζα, που να μην πάρει ποτέ την κυβέρνηση, αλλά να παίξει παιχνιδάκι, να είναι μέσα, κάπου μέσα.
Το πόσο ελεεινά υποκείμενα είναι το ξέρουν;
Όχι.
Και οι κραυγές της ακροδεξιάς δεν πρόκειται να τους το μάθουν.
Δεν μαθαίνει ο ελεεινός από τον ελεεινότερο ότι είναι ελεεινός.
Μόνο το κκε τους τη σπάει, τους μποδίζει, αλλά και αυτό είναι χρήσιμο, κολλάει με τη φάση, άσε δε που και για το κκε ένας αριστερίστικος συριζα είναι χρήσιμος για να αναπαράγεται κι αυτό.
Όμορφος τέλειος κόσμος, που χρειάζεται τον μόνιμο υβριστή του.
Να μη λένε στο μέλλον ότι όλοι υποταχθήκανε στους κόπρους και τα παράσιτα της οικουμένης, να μη λένε ότι χάψαμε όλοι τα σκατά της "νέας αριστεράς"..Ιωάννης Τζανάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..