Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Μην ανησυχείτε!Δεν πρόκειται να σπάσει το ιδεολογικό και πολιτισμικό μπετονάρισμα τής όποιας νεολαίας με ριζοσπαστικές τάσεις σε εθνοαποδομητικές ή (το "αντίθετο") υπερεθνικιστικές κατευθύνσεις.
Μπορείτε να μείνετε ήσυχοι.


Αν η χώρα ηττηθεί ως κρατική οργάνωση από την Τουρκία, δεν θα υπάρξει καμία νεολαία να πάρει την υπόθεση στα χέρια της και να ανακτήσει τα δικαιώματα του λαού μας.
Και οι δύο κυρίαρχες τάσεις στον νέο κόσμο που δημιουργήθηκαν από την ξέφρενη καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση, δεν έχουν ούτε μπορούν να έχουν καμία ικανότητα ή πρόθεση να αντισταθούν σε μια τέτοια εξέλιξη, αν τυχόν και συμβεί στο άμεσο ή απομακρυσμένο μέλλον.
Μπορείτε να μείνετε ήσυχοι λοιπόν όσοι ανησυχείτε.

Για το Αιγαίο θα αποφασίσουν οι άλλοι, και αν ο ελληνικός στρατός ή η ελληνική πολιτεία δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο, δεν θα υπάρξει κανένα κίνημα νεολαίας να την υπερασπιστεί, γιατί κανένα κίνημα νεολαίας δεν θέλει ή δεν μπορεί να υπερασπιστεί την προαιώνια ελληνική παρουσία στο Αιγαίο.
Μπορείτε να μείνετε ήσυχοι λοιπόν όσοι ανησυχείτε.
Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, όσοι ανησυχείτε ότι θα μπορούσε να υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

Έχετε κάνει σπουδαία δουλειά..

Τα έχετε διαλύσει όλα, και έχετε αφήσει τον "εθνικισμό" εκεί, στο σημείο εκείνο, όπου αυτός είναι σίγουρο ότι μόνον απέχθεια μπορεί να προκαλέσει, αν και όσο υπάρξει ή υπάρχει και δεν είναι απλά ένα κωμικό φαινόμενο εγκληματικών συμμοριών.
Και θα παραμείνει εκεί, μην ανησυχείτε όσοι ανησυχείτε.
Κι αν αναπτυχθεί, όπως είναι, κι άλλο, ένα είναι σίγουρο, πως θα σας δώσει κάθε δικαίωμα να παραμείνετε στην αταραξία σας και στην αυτονομιμοποιημένη υπεροχή σας, ηθική και ιδεολογική.
Μην ανησυχείτε λοιπόν, όσοι ανησυχείτε.


Και εκεί όπου θα μπορούσε να υπάρξει ανεξαρτησιακή φλόγα που να μην είναι άρρωστη και ασθενική λόγω της αρρωστημένης της υπόστασης, και εκεί λοιπόν έχουν υπάρξει όλα τα φόβητρα, όλα τα σκιάχτρα, όλες οι ενοχές, όλες οι αναστολές, για να μην υπάρξει πραγματική ανεξαρτησιακή φλόγα.
Οπότε, μην ανησυχείτε, όσοι ανησυχείτε.
Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, όσοι ανησυχείτε.

Φροντίσαν άλλοι για σας, αλλά και σεις φροντίσατε, οπότε;
Μην ανησυχείτε, δεν πρέπει να ανησυχείτε.
Σας το λέω εγώ, ένας άνθρωπος που ίσως να σας έκανε μερικές φορές να ανησυχείτε:
Μην ανησυχείτε.


Όλα είναι σε τάξη, όλα είναι ρυθμισμένα, για να μην ανησυχείτε.
Και δεν πρέπει να ανησυχείτε.
Όλα είναι σε τάξη, όλοι είναι σε τάξη, θα γίνει αυτό που είναι να γίνει, και όταν γίνει, αν τελικά γίνει, τίποτα δεν θα του αντισταθεί.
Μην ανησυχείτε! 


Ιωάννης Τζανάκος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Kurdistan

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Ερμηνείες της ιστορίας..

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..