Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Καμμένος-Κοτζιάς, τι να πω; έχετε πλάκα, αλλά δεν είναι για να σπας πλάκα / (ψευδο-)Εθνικιστικό κέντρο Αθηνών: Τα κορόϊδα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού !


Ελληνικό λιμενικό απόσπασμα (πλοιάριο) να ακολουθήσει τουρκικό πλοίο από μόνο του και να ρίξει μάλιστα πραγματικές βολές;
Πήρε διαταγές από την ελληνική κρατική διοίκηση...

Ελληνική κρατική διοίκηση "από μόνη" της, μόνο με "πληροφορίες", να δίνει τέτοια διαταγή;

Τι λε ρε παιδί μου...


Ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών μίλησε για πληροφορίες από "ανώνυμη πηγή" για φορτίο με ναρκωτικά.
Πριν μιλήσουμε για το φορτίο του τουρκικού πλοίου και το πλοίο το ίδιο, θα πούμε τα εξής στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες, το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών, τον ελληνικό στρατό και τον Καμμένο:
Δεν θα κάνατε ούτε ρούπι, δεν θα πηγαίνατε ούτε 10 χιλιόμετρα κοντά στο τουρκικό πλοίο όχι μόνον αν δεν σας το σφύριζαν οι Η.Π.Α αλλά αν δεν σας είχαν δεμένους σε εκτέλεση διαταγών τους ή έστω σε εφαρμογή μυστικών συμφωνιών.


Δεν ξέρω σε τι επίπεδο έχει φτάσει η ανοησία σας και η αδυναμία σας να διακρίνετε μεταξύ των διαφόρων επιπέδων διοίκησης των Η.Π.Α, το σίγουρο πάντως είναι πως δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για το πόσο εύκολα θα σας χρησιμοποιήσουν και μετά θα σας πετάξουν σαν στυμμένες λεμονόκουπες.
Είναι προφανές πως οι Τούρκοι καταλαβαίνουν ότι δεν θα υπήρχε περίπτωση να δίνατε την όποια διαταγή αν δεν σας το είχαν "υποδείξει" οι Αμερικάνοι, και ως εκ τούτου διακρίνω στο ρωμέϊκο χαμογελάκι σας την αυταρέσκειά σας απέναντι στην τουρκική ισχύ.
Αυτό που δεν ξέρετε, ούτε το έχετε μάθει ακόμα και μετά από τόσες σφαλιάρες από την ιστορία, είναι πως οι δυτικοί και πάνω απ΄όλα οι Αμερικάνοι σας έχουν για πούλημα ανά πάσα στιγμή, σας θεωρούν αναλώσιμους, όπως ακριβώς θεωρεί ένας ισχυρός, ειδικά κάποιον που πουλάει μαγκιά με την δική του ισχύ (όπως θεωρούν οι η.π.α ότι κάνουμε με την  ισχύ τους), ή με την ισχύ ενός άλλου ισχυρού (όπως θεωρούν ως ισχυροί οι Τούρκοι ότι κάνουμε με την ισχύ των η.π.α).
Οι Αμερικάνοι χρησιμοποίησαν τον ελληνικό μοχλό για να απειλήσουν τον όντως μαφιόζο και ναρκέμπορο και υποστηρικτή των ισλαμοναζί Ερντογάν (χωρίς να ξέρουμε αν το πλοίο είχε ναρκωτικά, δεν είναι εκεί το "ζήτημα") (και οι η.π.α έχουν βέβαια στηρίξει στο παρελθόν Ερντογάν και ισλαμοναζί, μαζί με ό,τι άλλο έχουν στηρίξει), και ο ελληνικός μοχλός δια των υπομοχλών του στο εσωτερικό άρχισε πάλι να διαδίδει στο εσωτερικό "εθνικό κοινό" σενάρια "διαμελισμού της Τουρκίας", χωρίς να παύει ούτε στιγμή (ο υπομοχλός) να κάνει τα γλυκά μάτια στους Ρώσους, ή να υποκρίνεται ότι κάνει τα γλυκά μάτια στους Ρώσους.
Αγνοώ τον ρόλο των Ισραηλινών (και της Μοσάντ) σε αυτό όλο το παραπαιχνίδι, και ελπίζω αν είναι μπερδεμένοι (και αυτοί) με τους αστείους και θρασύδειλους ελληνικούς κρατικούς "μοχλούς" και "υπομοχλούς" να δείξουν κάποιο έλεος και κατανόηση για την τόση ανοησία και τον τόσο καιροσκοπισμό τους, αν και δεν έχουν κανέναν λόγο περί τούτου, εφόσον είναι γνωστό ότι αν γίνει κάποια καταστροφή θα συμπεριληφθούν στους "ηθικά" "κατηγορούμενους" από τους ανόητους Ρωμηούς.
Ιωάννης Τζανάκος

3 σχόλια:

 1. Αυτό είναι το "θερμό επεισόδιο" που συνετοιμάζαν οι του εθνικιστικού φιλοαμερικανικού κέντρου; πιθανόν.
  Πάντως δεν μιλάμε για συνετοιμασία, αλλά για διατάζοντες αμερικάνους άγνωστης θέσης σε ένα υψηλό κέντρο των Η.Π.Α, το οποίο όπως δεν γνωρίζουν πιθανόν οι Ρωμηοί του κράτους δεν είναι το μοναδικό, και για υποδεχόμενους διαταγές.
  Αυτό που επίσης δεν γνωρίζουν ανόητοι όπως ο Καμμένος είναι ότι τα μυστικά κωλόχαρτα που πιθανά έχει "υπογράψει" με τους αμερικάνους είναι αυτό που είναι: και μυστικά και κωλόχαρτα. Αστείοι τύποι υπο-υπάλληλοι του ιμπεριαλισμού και πάντα επικίνδυνοι..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το πράμα δεν είναι "εθνικιστικός" ιμπεριαλιστικός μηχανισμός αλλά ένας ΕΞΑΡΤΗΜΈΝΟΣ ΥΠΟ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΌΣ μοχλός, που διακρίνεται μάλιστα από την απίθανη ΑΝΟΗΣΙΑ του και την αδυναμία του να υποστηρίξει το εθνικό συμφέρον και την εδαφική και κοινωνική αμυντική ακεραιότητα της χώρας, με την οποιαδήποτε έννοιά τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κρίσιμα στοιχεία:
  1)την ύποπτη κίνηση των ελληνικών αρχών και την όξυνση της τζάμπα μαγκιάς ακολουθούν όλα τα ακροδεξιά σάϊτ, ειδικά ένα γνωστό για τις σχέσεις του με την κάπως "βαθειά" χρυσή αυγή, αλλά και υποτίθεται μετριοπαθής "φιλελεύθερος
  χώρος. Έχει πέσει εντολη από Η.Π.Α γι' αυτό και όλοι κάθονται κλαρίνο.
  2) Η επαναστατική αριστερά, οι αναρχοαυτόνομοι κ.λπ λόγω της λανθασμένης ανάλυσής τους για την "φύση" του ελληνικού καπιταλισμού (είναι εξαρτημένος) και υπερεθνικισμού (είναι τυχοδιωτικός και δυτικοδωσιλογικός), πού είναι συνυφασμένα πράγματα, δεν μπορούν να δούνε την παγίδευση των πραγματικών αμυντικών εθνικών συμφερόντων στην εξαρτημένη και τυχοδιωτκτική αστική τάξη της χώρας και τα τυχοδιωκτικά και ρατσιστικά σχέδια της δύσης. Επίσης δεν μπορούν να δούνε την επιθετική και αυτόνομη υπόσταση της τουρκικής αστικής τάξης και κράτους..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δρεπάνι

Δρεπάνι
Δρεπάνι..

Ιωάννης Τζανάκος - Ιστολόγια

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αυτοκαθορισμός

Αυτοκαθορισμός

Nichts

Nichts

Πολιτική και Γεωπολιτική..

Στα όρια..

Ουρανός

Ουρανός

Επιστημονικά και επιστημονικοφανή..