Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Οι χειρότεροι και οι χειρότεροι των χειρότερων..


Η διασκέδασή μου τις τελευταίες μέρες είναι να παρακολουθώ τις διαμάχες μεταξύ αμερικανοπρακτόρων και ρωσοπρακτόρων στο ελληνικό νετ, για το αν θα παραλάβουν οι Τούρκοι τα 5ης γενιάς αμερικάνικης κατασκευής πολεμικά αεροσκάφη ή θα τους σταματήσει το ελληνοεβραϊκό λόμπυ στις Η.Π.Α, ή για το ποιά είναι τα καλύτερα αεροπλάνα κ.λπ.
Υπάρχουν και άλλα θέματα που αφορούν στον συριακό πόλεμο, τον ρόλο του Ισραήλ και του Ιράν ή το κουρδικό, το παλαιστινιακό πρόβλημα κ.λπ.
Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες ιστοσελίδες που εκπροσωπούν την μία (Η.Π.Α, δύση) ή την άλλη (Ρωσία, Ιράν κ.λπ) μεριά.
Θα ξεκαθαρίσω κάτι, άλλη μια φορά:
Οι χειρότεροι σε αυτή την αντιπαράθεση των προπαγανδιστικών "κέντρων" είναι οι ρωσόφιλοι.
Λένε συνέχεια ψέματα, είναι αντισημίτες, και προσφάτως φιλότουρκοι λόγω του γεγονότος ότι ο Τσάρος συμμάχησε (έστω προσωρινά) με τους Τούρκους, είναι συνήθως χρυσαυγίτες, αλλά και ρωσόφιλοι αριστεροί (π.χ Λαε).
Οι χειρότεροι από αυτούς τους χειρότερους ψεύτες και προπαγανδιστές είναι οι ψεύτες του κΚε, αλλά και ο ευρύτερος αντιιμπεριαλιστικός αντικαπιταλιστικός και προσφάτως αντισιωνιστικός χώρος. 
Αυτοί οι χειρότεροι των χειρότερων δεν εκδηλώνουν ανοιχτά την αγάπη τους προς τον εκάστοτε ανατολικό ιμπεριαλισμό αμφισβητεί την δυτική ιμπεριαλιστική κυριαρχία αλλά περιορίζονται σε εκείνο το είδος τής ριζοσπαστικής κριτικής (κυρίως ή μόνον εναντίον τής εκάστοτε δυτικής ιμπεριαλιστικής δύναμης) που ευνοεί έμμεσα τον εκάστοτε ανατολικό δεσποτισμό και ιμπεριαλισμό.
Για αυτό τον λόγο οι "αριστεροί" αυτοί και οι "κομμουνιστές" αυτοί είναι χειρότεροι ψεύτες ακόμα και από τους χρυσαυγίτες προδότες:
Διότι κρύβουν τον άρρωστο και μονομερή αντιδυτικισμό-φιλοανατολισμό τους μέσα στο κέλυφος του μονομερούς αντιδυτικοϊμπεριαλισμού τους και βέβαια μέσα στο σάπιο κέλυφος του "αντισιωνισμού".
Αφού ξεκαθαρίσαμε ποιοί είναι για μας οι χειρότεροι και οι χειρότεροι των χειρότερων ψεύτες συκοφάντες φασίστες και κρυφοφασίστες, στην επόμενη δημοσίευσή μας θα μιλήσουμε για τις πρόσφατες γεωπολιτικές εξελίξεις.

Ιωάννης Τζανάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου