Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Με αφορμή την τοποθέτηση ενός κεντρώου εκσυγχρονιστικού σκουπιδιού (τής "δημοσίας; διοικήσεως")


Η άθλια φασιστική και παλιανθρωπική συμπεριφορά πασοκικών πασοκοειδών και δεξιών στελεχών του ΙΚΑ (της διοίκησής του) που επιθυμούσαν να στείλουν, μαζί με καταδικασμένους καταχραστές, αθώους ανθρώπους στην φυλακή και τον διασυρμό τής πειθαρχικής δίωξης, στέλνοντας τελικά μια συναδέλφισσα στο ψυχιατρείο, δεν με αφήνει ούτε να τους ξεχάσω ούτε να τους συγχωρήσω ούτε να πάψω να τους απεχθάνομαι με όλο μου το Είναι.
Επειδή ο σύριζα κατέληξε εκεί που κατέληξε, αυτό δεν σημαίνει ότι θα δώσουμε συγχωροχάρτι στους "αιώνιους" δεξιούς στα ακροκεντρώα σκουπίδια, τους φασίστες "εκσυγχρονιστές" και όλα αυτά τα ανθρωπάκια σαν κάποιον κύριο κύριο επιστημονάκο υπαλληλάκο ψευτοειδήμονα, βραβευμένο από τους Γερμανούς αφέντες του, που ομιλεί (από το βάθρο που του έδωσε η αποτυχία και η ξεφτίλα του σύριζα) για κάποιο "αντισύριζα" μέτωπο κ.λπ
Ούτε ξεχνάμε τους "εθνικιστές" της πορδής που έκαναν εκστρατεία υπέρ του "ευρώ" και συμμετείχαν στην γενικότερη εκστρατεία τρομοκράτησης του πληθυσμού, ότι τάχα θα καταστραφεί αν φύγουμε από το γερμανομπορντέλο -ενώ τώρα σωθήκαμε!
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει τα αφρισμένα από μίσος κνώδαλα του πασοκ ποταμιού νδ κ.λπ είναι ότι το γεγονός ότι ηττηθήκαμε, και το γεγονός ότι ανακαλύψαμε (και ανακαλύπτουμε) τις "εσωτερικές διαφορές" μας και το χάος στον ευρύτερο χώρο που δεν προσκύνησε, δεν σημαίνει ότι τους ξεχάσαμε.


Ιωάννης Τζανάκος 

1 σχόλιο:

 1. Ο ξεφτίλας αυτός, που είναι και υψηλόβαθμος συνάδελφος, δηλαδή ένα ΤΙΠΟΤΑ, λέει λίγο ως πολύ ότι ο σύριζα...αμφισβήτησε το "αστικό δημοκρατικό" σύστημα, το οποίο υποτίθεται ότι εκπροσωπεί. Μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι ο σύριζα αν κάτι έσωσε ήταν αυτό το καθεστώς, και δεν έχει ιδέα τι θα σήμαινε μια πραγματική αμφισβήτηση του αστικού καθεστώτος (που δεν είναι σήμερα και ιδιαίτερα πιθανή).
  Οι άνθρωποι αυτοί φαντασιώνονται μαζί με τους ακροδεξιούς φίλους τους ότι αποτελούν θύματα κάποιου βαλκανικού Μαδούρο ή κάποιου "σταλινικού" ηγεμόνα, και το κάνουν αυτό (να φαντασιώνονται τέτοιους ρόλους θύματος) διότι:
  1) Είναι νάρκισσοι
  2) Είναι ηλίθιοι
  3) Είναι φασίστες εκσυγχρονιστές
  4) Είναι αγράμματοι
  5) Είναι άσχετοι με το αντικείμενο το οποίο υποτίθεται "θεραπεύουν", δηλαδή είναι εκτός (διοικητικής) πραγματικότητας΄
  6) Είναι χυδαίοι και όχι απλά καριερίστες: είναι χυδαίοι φτηνοί μωροφιλόδοξοι καριερίστες, που σε μια απο τις δυτικές χώρες που θαυμάζουν θα έκαναν τον κλητήρα.
  7) Είναι αποτυχημένοι και ως πολιτευτάκηδες.
  8) Δεν πιστεύουν σε καμία δημοκρατική αρχή στην δουλειά τους, είναι αυταρχικοί και συγκεντρωτικοί, άρα όταν ο Κούλης τους αναθέσει ρόλο θα τα κάνουν σκατά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή