Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018

Πίκρα για τους εθνοδεξιούς..


Ο αγαπημένος των ελλήνων ακροδεξιών Ουρμπάν, σε συνήχηση με τους "κρυφούς" (κατά τον ψυχρό πόλεμο και μέχρι τώρα) χριστιανοναζί της Βαυαρίας, έδειξε τι "πρέπει" κατά αυτόν να γίνει στο "προσφυγικό-μεταναστευτικό":
Να επαναπροωθηθούν όσο γίνεται περισσότεροι μετανάστες και πρόσφυγες στις χώρες που καταγράφηκαν αρχικά: στην Ελλάδα και την Ιταλία.
Στην Γερμανία η αιχμάλωτη των ακροδεξιών Βαυαρών Μέρκελ "αναγκάζεται" η "κακόμοιρη" να συνεννοηθεί με αυτούς τους καλικάντζαρους, ενόσω "εδώ" οι σε αντιαριστερή παράκρουση δεξιούληδες και ακροδεξιοί εθνικιστές (τής πορδής πάντα) δέχονται ούτως άλλη μια "πισώπλατη μαχαιριά" από τα ινδάλματά τους.
Πρώτα τους έριξε μια μαχαιριά ο πασών των Ρωσιών Ρασ-Πούτιν με την συμμαχία του με τους πασάδες της Ισταμπούλ, αλλά αυτό το έκαναν γαργάρα, εδώ γαργάρα το έκαναν ο Λαφαζάνης και ο Κωνσταντακόπουλος, ο δε τελευταίος συνάντησε τον μεγαλύτερο οχετό της Τουρκίας, τον χαφιέ καταδότη Περιντσέκ, οι ακροδεξιοί θα κόλλαγαν τώρα;; Ο Δωσιλογισμός ξεχειλίζει την οντότητά τους, στην "προσωρινή" τακτική συμμαχία του Τσάρου θα κόλλαγαν;
Εκεί όμως που τα πράγματα γίνονται ανυπόφορα είναι με τον Ουρμπάν, αυτό το νεοναζιστικό τεφαρίκι.
Πως να αντέξουν τέτοια συμπεριφορά;
Πως να αντέξουν τέτοιο άδειασμα από το ίνδαλμά τους;
Θυμούνται ίσως πως και το παλαιότερο ίνδαλμά τους, ο Άντολφ Χίπστερ, και το άλλο το πιο λάιτ, ο Μπενίτο Οπερέτα, εισέβαλαν στο εθνοκρατίδιό τους που το είχαν δια του Ιωάννου Μεταξοσκούληκου σιάξει σαν τα μούτρα των προηγουμένων- και των ιδίων βεβαίως βεβαίως.
Τα ξεχνάνε όλα αυτά με το αθάνατο αφιόνι του "μακεδονικού", και τα σπάνε με τις κραυγές των λύκων για προδότες, "αλήτες προδότες πολιτικοί", κομμουνιστές θέλουν να πούνε, και να σου από δίπλα η Φώφη, ο ταγματάρχης Καπότας, ο συνταγματάρχης Πινέλο και ο πράκτορας Όρθια Πατριωτική Πούτσα.
Για όλα φταίνε οι "εθνομηδενιστές" και οι αλήτες οι αλητάμπουρες τα παλιόπαιδα οι αριστεροί που άνοιξαν τα σύνορα.
Όχι, δεν έπρεπε να τα ανοίξουν, κλειστά έπρεπε να τα έχουν κρατήσει, να μη  φτάσει κανένας στην Ουγγαρία και στο ομόσπονδον Βαυαρικόν χριστιανοναζιστικόν κρατίδιον.
Όλοι εδώ έπρεπε να μείνουν, όσοι θα γλύτωναν βέβαια από τον πνιγμό, μη τυχόν και ενοχληθεί ο Ουρμπάν και κάθε άλλος βρυκόλαξ.
Αλλά ο Ουρμπάν και άλλοι Βαλκάν πιο κάτω, και οι πολιτικοί απόγονοι του Μέτερνιχ πιο δίπλα, φρόντισαν και το διευθέτησαν το θέμα ή φροντίζουν να το διευθετήσουν, και θα στείλουν στα δεξιά αδέρφια τους που τόσο τους αγάπησαν αρκετούς "ενοχλητικούς".
Το μόνο που μένει σε εκκρεμότητα είναι να στείλει ο Τσάρος, αυτός ο μέγας ορτοντόξ αρχηγάρας, μερικούς Τσετσένους, έτσι για το ξεκάρφωμα.


Ιωάννης Τζανάκος

2 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρουσα ανάρτηση που προσεγγίζει ένα καίριο ζήτημα. Μια ερώτηση μόνο- γιατί είσαι τόσο σίγουρος πως ο Περιντσέκ είναι χαφιές ; Δεν το αποκλείω βέβαια, ο Κωνσταντακόπουλος όμως έγραφε πως είχε πάει φυλακή κάποια χρόνια- με ό,τι σημαίνει φυλακή στην Τουρκία- λόγω αντίθεσης με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Όχι πως το θέμα έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία ή πως μπορεί να είναι κανείς σίγουρος, ρωτάω όμως από περιέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Περιντσέκ ήταν αυτός μάλλον, ή σχεδόν σίγουρα, που κατέδωσε τον σπουδαίο Τούρκο κομμουνιστή ηγέτη και διανοούμενο Ιμπραήμ Καϋπάκαγια στις αρχές, με αποτέλεσμα τον βασανισμό και τον θάνατό του. Ήταν και οι δύο μέλη του μαοϊκού ή μαοϊζοντος κινήματος την κρίσιμη εποχή όπου παίζονταν στις κουρδικές περιοχές το είδος και ο προσανατολισμός του ένοπλου κινήματος. Ακόμα κι αν ελεγχθεί αν ήταν καταδότης στην συγκεκριμένη στιγμή και στο συγκεκριμένο θέμα, σίγουρα σαμποτάρισε την μη κεμαλιστική ή μη κεμαλίζουσα γραμμή του Ιμπραήμ, πράγμα που το έχει πει ξεκάθαρα. Βέβαια το πλήρωσαν και αυτός και οι κεμαλιστές παρακρατικοί σύμμαχοί του, με την ανάδυση του ΡΚΚ, το οποίο ίσως αρχικά το ανέχτηκαν ίσως και "επιβοήθησαν" για να εξουδετερώσουν τους επικινδυνότερους τότε αντικεμαλιστές μαοϊκούς.
    Πάντως έχω αναρτήσει στο παρελθόν και ένα σοβαρό ντοκυμαντέρ (με ελληνικούς υπότιτλους μάλιστα) όπου η κύρια υποψία στρέφεται εναντίον του Περιντσέκ, και όπου ο ίδιος παραδέχεται πως...δεν θα άλλαζε τον Κεμάλ με κανέναν Καϋπάκαγια..ο νοών νοείτω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή