Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Βαρουφάκη, σκάσε,

Το κόμμα τού άθλιου, ελεεινού, τιποτένιου «αριστερού» πολιτικού απατεώνα, παντογνώστη Ηλίθιου, Βαρουφάκη, έβγαλε «επιτέλους» ανακοίνωση υπέρ τού κινήματος στο Ιράν.
Προσοχή όμως!
Αφού λέει κάποια συμπαθητικά, τώρα, έπειτα από τόσες εκτελέσεις και τόση καταστολή, ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ τής ανακοίνωσης του, ότι είναι ενάντιο και σε αυτούς που θέλουν την αμερικανική επιρροή σε ένα νέο, μη θεοκρατικό, Ιράν.
Ακούστε μάγκες τής ελληνικής αριστεράς.
Γράφω κείμενα εδώ και 30 χρόνια, και εννοώ δεν γράφω μόνο δοκίμια και άλλα «σοβαροφανή», γράφω επίσης Λιβελογραφήματα, προκηρύξεις (παλιά), κείμενα «γραμμής», άρα είμαι μια ξεσκολισμένη καραπουτάνα τής πολεμικής κειμενογραφίας, από τότε που θυμάμαι τον ενήλικο εαυτό μου.
Ξέρω λοιπόν και καταλαβαίνω ότι αυτό το γενικά σωστό που λέτε, αυτό το αριστερο-απριορικό αγγούρι που έχετε μέσα στο μυαλό σας και θέλετε να το βάλετε και στο μυαλό των άλλων Ελλήνων αριστερών βαθύτερα (γιατί το έχουν ήδη, από μόνοι τους), αυτό λοιπόν το αγγούρι φαίνεται και κάνει θόρυβο έτσι όπως το βάζετε στο κείμενο σας το γελοίο, στο τέλος τού κειμένου. Βαρουφακική κατακλείδα, πουτανιές για πουτάνες τού ταλήρου και τού φραγκοδίφραγκου.
Αυτό σας ενδιαφέρει? Να μην αποκτήσει η Δύση, άρα ειδικότερα οι ΗΠΑ, επιρροή στο μετα-θεοκρατικό Ιράν?
Κανένας επαναστάτης στο Ιράν δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο, αλλά εσάς ποια είναι η πρεμούρα σας ρε μουνόπανα τής ελληνικής αριστεράς; η πρεμούρα σας είναι να μην ξηλωθεί ένα βασικό στοιχείο (το θεοκρατικό Ιράν) τού ανατολικού νέου ιμπεριαλισμού ο οποίος αποτελεί το φαντασιακό αντικείμενο τής σάπιας ελπίδας σας για υποστήριξη μιας πιθανής αριστεροακροδεξιάς αντιδυτικής εξουσίας στην Ελλάδα.
Το τι θα κάνει ο ιρανικός λαός με τις διεθνείς σχέσεις τού επερχόμενου δημοκρατικού Ιράν δεν αφορά εσένα Μουνόπανο Βαρουφάκη, και σίγουρα δεν αφορά τα καθάρματα τής σεκταριστικής αντιδυτικής δυτικής αριστεράς.
 
Ιωάννης Τζανάκος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου