Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Άλλη μια εκτροπή τής Δεξιάς.

 

Υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι η νεοεκλεγείσα ως αντιπρόεδρος τού Αρείου Πάγου (ή όπως λέγεται στην αργκό «Αγρίου Πάγου») είχε εκφράσει στο παρελθόν ακραίες αντισημιτικές απόψεις.
Τόσο δύσκολο ήταν για την κυβέρνηση να ΜΗΝ επικυρώσει την εκλογή της;
Και αυτόν τον υπουργό Δικαιοσύνης, που τον βρήκε ο Μητσοτάκης;
Στα γαριδάκια;
 
Ο ελληνικός λαός ξεχνάει τι είναι ελληνική Δεξιά, η ελληνική Δεξιά δεν μπορεί όμως να ξεχάσει...τον εαυτό της, με τίποτα λέεεεμε!
 
Ανακοίνωση του ΚΙΣ:
«Ενημερωθήκαμε ότι στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 30ης Αυγούστου 2022, επικυρώθηκε η εισήγηση του Υπουργού Δικαιοσύνης για τον διορισμό της κας Μαριάνθης Παγουτέλη στη θέση της Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου.
Η κα Παγουτέλη είχε μειοψηφήσει στο δικαστήριο του πρώτου βαθμού υπέρ της αθώωσης του Κωνσταντίνου Πλεύρη κατά τη γνωστή δίκη για το αντισημιτικό βιβλίο του «Εβραίοι, όλη η αλήθεια». 
Η κα Παγουτέλη είχε συντάξει ένα εκτενές σκεπτικό 32 σελίδων, δικαιολογώντας τις αντισημιτικές απόψεις του Κ. Πλεύρη.
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος διατυπώνει την έντονη δυσαρέσκεια του Ελληνικού Εβραϊσμού για την τοποθέτηση στην κορυφή της Δικαιοσύνης ενός προσώπου που δεν θα μπορεί να προασπίσει τη δεδηλωμένη θέση της Ελληνικής Πολιτείας ενάντια στον αντισημιτισμό, και μάλιστα ως Αντιπρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας μας.
Είμαστε βέβαιοι ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα περιφρουρήσει τις αξίες της Δημοκρατίας απέναντι στους οπαδούς της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού...»
 
Ποια είναι η Μαριάνθη Παγουτέλη;
Ήμαρτον δηλαδή..
 
Βγήκε και ο Άρης ο αρούλης, ο συνεργάτης τού ρωσικού καναλιού που το έκλεισαν, και καλά τού έκαναν, να μιλήσει για τον αντισημιτισμό τής (μάλλον, όντως) αντισημίτριας ανώτατης δικαστού.
Είπε ο αντισιωνιστής-Γάιδαρος τον αντισημίτη-Γάιδαρο Γάιδαρο.
Δε λέω, η αντισημίτρια είναι χειρότερη (αν είναι αντισημίτρια, αλλά είναι αν δεις αποσπάσματα τής αθωωτικής εισήγησης της για τον Πλεύρη), αλλά ο τελευταίος που μπορεί να την κρίνει είναι ο ρωσόδουλος καμπιστής Άρης Χατζηστεφάνου.
Άντε βγάλτε άκρη εσείς τώρα σε αυτή την χώρα των φασιστών και των φασιζόντων, εγώ έχω εγκαταλείψει την προσπάθεια.
--
 
Από την Τουλουμπάκη και τον Παπαγγελόπουλο Ρασπούτιν ως αυτόν, Τσιάρα δεν τον λένε;;, και την Κυράτσα αντισημίτρια. 
Όχι άλλο κάρβουνο! όχι άλλοι «Νομικοί» Συνταγματολόγοι Παυλόπουλοι Βενιζέλοι Κωνσταντοπούλου και άλλα φρούτα.
Λυπηθείτε μας, δεν αντέχεται άλλο η περίπτωσή σας ρε παιδί μου.
--
 
Υποκλοπές, παρακολουθήσεις, εικασίες, πράκτορες και επόπτες πρακτόρων..θολά πράγματα.
Ενώ η αντισημίτρια Αρεοπαγίτης, όχι Κύριοι, δεν είναι θολά πράγματα, φάτσα κάρτα, στο φως είναι όλα. Διαβάστε την αθωωτική εισήγησή της για τον Ναζί Φασίστα Αντισημίτη Χουντικό Παρακρατικό Πλεύρη (τον Πατέρα Πλεύρη).
Νταξ, καταλαβαίνω να μην μπορείς να την βγάλεις στην σύνταξη αμέσως, Ok, αλλά εδώ εσείς την επιλέξατε Δεξιούμπες μου, ενώ μπορούσατε να ΜΗΝ την επιλέξετε.
Τι να πω.
Αγωνίζεται ο Τσίπρας να βγάλει τον Μητσοτάκη ξανά, αγωνίζεται ο Μητσοτάκης να βγάλει τον Τσίπρα ξανά, ρε μπας και είναι συνεννοημένοι;...αστειεύομαι..
--
 
Μέσα σε αυτούς που θα δικάσουν τον διαβόητο «Ρασπούτιν» και την φαντασμένη πρώην βύσμα τής οικογένειας Μητσοτάκη (ω ναι!), θα είναι και το νεοδιορισμένο αντισημιτικό κνώδαλο.
Δικαστές και δικαζόμενοι Δικαστές, πάρε τον έναν βάρα τον άλλον.
--
 
Υπάρχουν οι μαλάκες, υπάρχουν και οι αρχιΜαλάκες.
«Νομικοί»..Υπουργοί Δικαιοσύνης, Δικαστές, Εισαγγελείς, σκουπίδια τής Οικουμένης.
Το ξέρω, γίνομαι ακραίος, αλλά ο καθένας μας έχει το δικαίωμα τού δογματισμού, και μένα το Δόγμα μου είναι να περιφρονώ κάποια επαγγέλματα.
 
 
 
Ιωάννης Τζανάκος 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου