Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Απάντηση σε αφίσα των αυτόνομων [2009-2019]


Όπως πληροφορήθηκα υπήρξε μέσω αφίσας άλλη μια απάντηση προς τις θέσεις μου από τον χώρο των αυτόνομων βρυκολάκων υποστηρικτών τού δυτικού-νατοϊκού και τού τουρκικού ιμπεριαλισμού (σε ένα προφανές μικρό σημείο της φαίνεται ότι ο βλάξ συγγραφέας της..με διαβάζει).
Τους πληροφορώ κι εγώ ότι δεν χρειάζεται να χαλάνε λεφτά, μπορούν να μου στείλουν μέηλ, ας είναι γεμάτο υβρεολόγια.
Λοιπόν, άλλη μια φορά:
1ον
Δεν υπάρχει «ελληνικός ιμπεριαλισμός». 
Ο ελληνικός αστικός-καπιταλιστικός κοινωνικός σχηματισμός είναι εξαρτημένος-περιφερειακός υπο-ιμπεριαλιστικός σταθμός τού δυτικού ιμπεριαλισμού.
Πάρτε το απόφαση, δεν ζείτε σε «κανονική» (δυτική) ιμπεριαλιστική μητρόπολη.
Αν δεν το αντέχετε αυτό μπορείτε να φύγετε, έχετε καιρό πριν τρελαθείτε ή αυτοκτονήσετε.
2ον
Σε κάθε εξαρτημένη περιφέρεια δεν υπάρχει κίνημα με πιθανότητες επιτυχίας ή έστω μαζικότητας αν δεν θέσει το αίτημα τής ανεξαρτησίας [όχι απαραίτητα «εθνικής»] απέναντι στον κυρίαρχο ιμπεριαλιστικό πόλο που την δυναστεύει.
Αίτημα ανεξαρτησίας με κατεύθυνση τον σοσιαλισμό-κομμουνισμό, την αταξική α-κρατική κοινωνία κ.λπ σε μια περιφερειακή-εξαρτημένη καπιταλιστική κοινωνία, χωρίς μια στοιχειώδη πολιτικοστρατιωτική οργάνωση δεν υφίσταται. 
Είναι αυτό «μιλιταρισμός»; Κατά τα κριτήρια των ψυχικά διαλυμένων όπως οι «αυτόνομοι» και άλλοι (τροτσκιστές κ.λπ) είναι. 
Άβυσσος η ψυχή του βλάκα. 
Με τα καμώματα σας βοηθάτε την χρυσή αυγή και τους εθνικιστές. 
Έχουμε τα ξεπουλητάρια τού σύριζα, θα έχουμε και σας παραδίπλα (μαζί με τον ευρύτερο «χώρο») που θα στέλνετε όλοι μαζί τον κόσμο στην ακροδεξιά. 
Καταλάβετε το. Είστε χειρότεροι και από το κκε, και στην βλακεία και στην φασίζουσα «λογική».
3ον
Πρέπει να το καταλάβετε καλά. Είστε λίγοι και λίγοι θα παραμείνετε. Το μόνο που καταφέρνετε με την θορυβώδη παρουσία σας είναι να βοηθήσετε τον φασισμό να έχει «επιχειρήματα».


Ιωάννης Τζανάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου