Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Is it a conspiracy theory?

Is it a conspiracy theory if I say that Greece as a state and as a political system has turned into a field of action and confrontation for the Russian and American Israeli and other Western secret services?
Greece is a dependent state and the political forces within it, right left anarchist far-right far-left, operate as conscious or unconscious (stupidly) clients of foreign states, secret services, etc.
May the Great Nonexistent Non-God God Fortuna save us, for such political scum cannot save themselves, nor can they save anyone else.
---
 
Που είναι αυτές οι ωραίες εποχές, με Μαυρίκη και λοιπά. 
Ήταν τότε τόσο εκτεταμένη η παρακολούθηση πολιτών αλλά και τόσο γελοία, ώστε έπεσα και γω θύμα της, όντας «ακροαριστερός» φοιτητής. Μιλάγαμε με έναν φίλο, στο τηλέφωνο, κάπου εκεί στο 1990 (σαν αρχαία εποχή ακούγεται), και η συζήτηση ήταν περίπου στο «έχουν αγριέψει οι δεξιοί..θα μας γ#*(&#)&ν», ώσπου δεν άντεξε ο παρακολουθών και ξεστόμισε το απίστευτο «ναι ρε κομμούνια, θα σας γ&*(*$%^*ε..».
Ωραίες καταστάσεις, μπρουτάλ «φιλελεύθερη δημοκρατία», με τον αγροφύλακα της τον χωροφύλακα της, τον παπά τον δάσκαλο, τον χαφιέ περιπτερά, τον ρουφιάνο ταξιτζή που πήρε την άδεια γιατί ο ίδιος ή ο μπαμπάς του ήταν στα τάγματα ασφαλείας! (όχι όμως ότι όλοι οι πολίτες που ανήκανε σε αυτές τις επαγγελματικές κατηγορίες είχαν αυτές τις..αρετές, δεν γενικεύουμε, υψηλά ποσοστά διαπιστώναμε..).
Τώρα; Σοβάρεψαν τα πράγματα, επισυνδέθηκαν, και ψηφιοποιήθηκαν, με εισαγγελικές εγκρίσεις και άλλα φιλελευθεροδημοκρατικά βαρύγδουπα και ζοφερά.
Και μετά σού λένε, έρχεται ο λαϊκισμός, ο Σύριζας, ο Πούτινας και άλλα. 
Και συ ρωτάς, πως έρχεται ρε παιδιά; από που μπήκε και από που μπαίνει ο ιός αυτός, ο πολύμορφος και ο πανταχού παρών; 
Είδε φως και μπήκε λέω εγώ, και που'σαι ακόμα.
Η Ισλανδία καλά είναι; 
Δεν με φοβίζουν τα ηφαίστεια, η γλώσσα μού φαίνεται λίγο μυστήρια, αν και μιλάνε όλοι αγγλικά, κάνει και δροσιά..
---
 
Gov:
"Cool baby[s], it was a wrong (?) "legitimate inter-link".
We-me-nobody: Tsalikidis.
Who is this;
Hanged from the CIA, specialist in ''interlinks'', an employee of a former Stasi agent and then an agent of the CIA (a big businessman, a descendant of a Stalinist leader and the father of a SYRIZA MEP).
All this was covered up by the then pro-Western pro-NATO but with connections to Russia right-wing Greek government.
Now the current Greek government has no connections with Russia, but only and exclusively with the USA, the West and Israel.
It only makes pro-western favors, to the displeasure of the "leftists" like Syriza.
Result?
An exclusively western-only wiretapping scandal...perfect for reinvigorating the "moderately" anti-western camp.
---
 
Ε μα, να τον παρακολουθούν οι πράκτορες σας, με αίτημα τής Commission; άκουσα (δεν το πιστεύω! αιτείται η επιτροπή τούτη παρακολουθήσεις; Τι λε ρε παιδί μου. Μέχρι αυτή τη βλακεία είπανε στα δίκτυα), αλλά δεξιούμπες μου, να ζητάτε και τα ρέστα; 
Πολύ ευγενικός ο Ανδρουλάκης, όντως. Οι ειρωνείες άστοχες, για το πρόσωπο του, πολύ καλά θα κάνει να δηλητηριάσει την παλιά ΠΑΣΟΚο-δεξιά αντί-ΣΥΡΙΖΑ συμμαχία και να στείλει Λοβέρδο Βενιζέλο στην δεξιά να τελειώνουμε. 
Κι ό,τι είναι να γίνει ας γίνει. Η ΝΔ να αρχίσει να παρακαλά Βελόπουλο, γιατί ΠΑΣΟΚ δεν έχει. Τους τελείωσε. 
Ακόμα και οπαδούς τού ΠΑΣΟΚ, σφόδρα αντι-ΣΥΡΙΖΑιους εξοργισμένους τους είδα σήμερα. Είναι να μην ξυπνήσει μέσα τους το αντι-Δεξιό και τα λέμε τότε ανόητοι.
---
 
Η μοναδική ελπίδα τού Μητσοτάκη για να μην αρχίσει η πτώση του (σε αυτές τις εκλογές που θα έρθουν ή σε επόμενες) είναι ο Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ, η αριστερά οι αναρχικοί, δηλαδή, οι υπερβολές τους. 
Θα μου πείτε, μα δεν είναι εκ των πραγμάτων υπερβολικό και ακραίο το ίδιο το γεγονός τής παρακολούθησης ενός πολιτικού αρχηγού από τις μυστικές υπηρεσίες του κράτους "του"; Είναι ακραίο γεγονός, όντως, χαρακτηριστικό μιας αυταρχικής, εν προκειμένω δεξιάς, κυβέρνησης, αλλά οι τού "κινήματος" είναι ικανοί να μην μπορέσουν να αξιοποιήσουν αυτό το λοκουμάκι, λόγω τής πομπώδους και ενίοτε πρόχειρης ρητορικής τους. 
Εν ολίγοις, με μια τέτοια πάσα ρίχνεις την κυβέρνηση και την εξαναγκάζεις σε εκλογές, τουλάχιστον, ενώ ταυτόχρονα κατορθώνεις να την ψαλιδίσεις στις εκλογές, πάλι τουλάχιστον, γιατί κανονικά και να την ρίξεις πρέπει και να την κάνεις σκόνη στις εκλογές.
---
 
Ιωάννης Τζανάκος
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου