Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Γραβατωμένοι δεξιοί ή αγραβάτωτοι αριστεροί, οι κρατικοί δολοφόνοι είναι ίδιοι. Μάτι, Τέμπη, ίδια είναι τα αφεντικά, δεξιά και αριστέρα/αναρχικά

 

    


Έκρηξη οργής από τον Φίλη τού ΣΥΡΙΖΑ για την όντως άθλια προσπάθεια συμψηφισμού που έκανε μια βουλευτής τής ΝΔ, η οποία φώναξε στον Φίλη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζήτησε συγγνώμη για τα θύματα στο Μάτι.
Όντως, άθλια η προσπάθεια τής δεξιάς βουλευτού, να προσπαθεί να στερήσει από τον λιπαρό εκδικητή την αποκλειστικότητα τού συμψηφισμού την πρέπουσα χρονική στιγμή.
Ως γνωστόν ο συμψηφισμός έχει πάντα τον συγκεκριμένο και απόλυτα προσδιορισμένο χρόνο του, ήτοι, για κάθε εγκληματικό υποκείμενο που θέλει να συμψηφίσει το έγκλημα του με το έγκλημα τού μισητού αντίπαλου του ο χρόνος-ως-στιγμή είναι καθορισμένος ως η στιγμή αμέσως μετά το έγκλημα που κάνει αυτός ο μισητός αντίπαλος.
Όταν ο μισητός αντίπαλος έχει το θράσος να θελήσει να κλέψει αυτή τη στιγμή που ανήκει σε αυτόν που ως μη εγκληματίας εκείνη τη στιγμή συμψηφίζει το παλιό δικό του έγκλημα με το έγκλημα τού εν τω Νυν εγκληματία (που είναι και ο υποψήφιος κλέφτης αυτού τού συμψηφισμού), τότε διαταράσσεται η ηθική υπόσταση και τάξη τού συμψηφισμού, πράγμα άτοπο και φρικιαστικό.
Η ελληνική αριστερά ως γνωστόν διαπρέπει στην τήρηση τής τάξης των συμψηφισμών των εγκλημάτων, ως κατεξοχήν ηθική και θεσμική δύναμη, καθαρή από κλεπτοκρατικές πρακτικές παντός είδους.
Να τηρηθεί η σειρά παρακαλώ, όπως ζητά η ελληνική αριστερά, και ο συμψηφισμός τού εγκλήματος τού κάθε ξεχωριστού εγκληματία με το έγκλημα τού αντίπαλου του να θεσμοθετηθεί και να τηρηθεί επακριβώς ως προς την χρονική σειριακή του ταξινόμηση.
Παλαιόθεν εγκληματούσε η αγραβάτωτη αριστερά τού κυρίου Φίλη, τώρα εγκληματεί η γραβατωμένη δεξιά τού κυρίου Μητσοτάκη, άρα ο συμψηφισμός τού παρόντος ανήκει στον κύριο Φίλη.
Όταν έρθει το αγραβάτωτο κόμμα τού κυρίου Φίλη ξανά στην εξουσία και ξανά εγκληματήσει, τότε ομοίως ο συμψηφισμός θα ανήκει στο γραβατωμένο κόμμα τού κυρίου Μητσοτάκη.
Αυτή είναι η ορθή χρονική σειριακή τάξις των πραγμάτων.
Εκτός ίσως κι αν οι Δεξιοί αποφασίσουν να βγάλουν κι αυτοί τις γραβάτες στο μέλλον.

Ιωάννης Τζανάκος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου