Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Παραιτηθείτε Τώρα.

Οι πιο χυδαίοι υποστηρικτές και απολογητές τής κυβερνητικής απραξίας και συνενοχής, αποδεικνύονται κάτι πρώην τής «ανανεωτικής αριστεράς».
Δεν θεωρώ κάθε «πρώην» αυτού τού «είδους» συνυπεύθυνο σε αυτή την ντροπή.
Επίσης, ας προσέξουν όσοι πάνε να ρίξουν όλο το βάρος στο λούμπεν πελατειακό σύστημα και στην όποια ευθύνη αντιστοιχεί στον Σταθμάρχη.
Να μην ξεχνάνε ότι και αυτό το σύστημα αποτελεί επιλογή τής άρχουσας τάξης στην Ελλάδα, και ότι μάλιστα οι ιδρυτές του ήταν οι τής «μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης», δηλαδή οι Δεξιοί.
Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά.
 
Τώρα, πάνω στα πτώματα των παιδιών, θα ξεκινήσει η Δίκη με αντίδικους όσους είναι συνυπεύθυνοι διαχρονικά, λες και το ζήτημα είναι ποιος είναι ο μεγαλύτερος και χειρότερος σκυλευτής, ή αν ο ένας είναι σκυλευτής και ο άλλος όχι.
Το θέμα Κύριοι είναι ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτής τής «εσωτερικής» Δίκης σας, ο λαός έχει αποφασίσει ότι είστε και οι δύο σας, όλοι σας, εγκληματίες, το ίδιο εγκληματίες.
 
Να παραιτηθεί η Κυβέρνηση Μητσοτάκη τώρα. Έτσι κι αλλιώς οι εκλογές πλησιάζουν, οπότε δεν τίθεται θεσμικό ζήτημα.
Αν οι της ΝΔ νομίζουν ότι θα μπορέσουν να κερδίσουν χρόνο, για να καλμάρει η κατάσταση και να μπορέσουν παράλληλα να ολοκληρώσουν την χυδαία προπαγανδιστική επιχείρηση συγκάλυψης τού εγκλήματος, γελιούνται.
Όσο περνάει ο καιρός η οργή θα μεγαλώνει.
Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά.
 
Δεν αποκλείω να ξαναβγεί ξανά ο Μητσοτάκης, παρά την αυξανόμενη οργή.
Αν γίνει αυτό το πράγμα, κάτι για το οποίο θα έχει αποκλειστικά ευθύνη ο Σύριζα, τότε θα ζήσουμε έπειτα το θέαμα μιας νέας κυβέρνησης που θα είναι από τις πιο σάπιες που θα έχουμε δει στην πρόσφατη ιστορία τής χώρας.
Όπως ακριβώς το 2018-2019 βλέπαμε Συριζαίο στη τηλεόραση και θέλαμε να κάνουμε εμετό, έτσι και σήμερα βλέπουμε τους λιμοκοντόρους τής ΝΔ και θέλουμε να ξεράσουμε.
 
Η νομική επιστήμη θα κάνει την δουλειά της, επίσης οι εμπειρογνώμονες θα κάνουν την δουλειά τους, όλα αυτά τα ελπίζω.
Αυτοί που πρέπει να σταματήσουν να κάνουν την δουλίτσα τους είναι οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί τής ΝΔ και οι ιδεολόγοι τού «φιλελευθερισμού», οι οποίοι όπως βλέπω έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τα όπλα τους, επικεντρώνοντας αποκλειστικά στον Σταθμάρχη, το πελατειακό λούμπεν σύστημα, και στον ψηλό μισθό του.
 
Ο λαός έχει δικαίωμα να εκφράζει ακόμα και κακόγουστα τη λύπη του για το έγκλημα που έγινε εναντίον των παιδιών του.
Σε απλά ελληνικά:
Φιλελεύθερη ελίτ στην Ελλάδα, βαλκανικό παρατράγουδο, σκάσε.
Η ψυχραιμία σου και το καλό σου γούστο είναι ένα σκουπίδι, όπως κι εσύ.
 
Τον συμψηφισμό τού εγκλήματος των Τεμπών με το έγκλημα στο Μάτι δεν τον έκανε μόνος του ο Σύριζα, τον έκανε με τα «ίδια της τα χέρια», η «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη», η ΝΔ, οι Δεξιοί τής ολιγαρχίας δηλαδή, για να τα λέμε έτσι απλά τα πράγματα.
Ο «συμψηφισμός» προκύπτει από τα εξής:
1. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν προχώρησε το σύστημα ασφάλειας τής κυκλοφορίας των τρένων και την τηλεδιοίκηση (τα λέω απλά), όπως όφειλε και όπως υποχρεούνταν.
2. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν πείραξε το σάπιο πελατειακό λούμπεν σύστημα στο κράτος. Όχι μόνο δεν το πείραξε αλλά το επέκτεινε. Οι Έλληνες Δεξιοί πολιτευτές και το δεξιό πόπολο που τους ακολουθεί θεωρούν ότι το κράτος είναι δικό τους εκ γενετής.
3. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ήδη υπεύθυνη για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.
Παραιτηθείτε Τώρα.
 
Ιωάννης Τζανάκος
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου