Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Απάντηση στην Ιωάννα Μάρα. Το φάντασμα τού Καστοριάδη είναι μαζί μου.

Η επίθεση που δέχτηκε ο Βαρουφάκης είναι τόσο ηλίθια και επικίνδυνη!! - τίποτα το καινούργιο δυστυχώς για τον μικρόκοσμο των Εξαρχείων. 
Ένα σημαντικό θέμα είναι το πώς αυτή χρησιμοποιείται στρέφοντας και πάλι αλλού την προσοχή. 
Για όσους από εμάς ασχολούμαστε με την πολιτική, γνωρίζουμε πως συνέπεσε ακριβώς σε μία μέρα που δημοσιεύτηκε στον ξένο τύπο το περιστατικό που συνέβη κάποιες εβδομάδες πριν σε εκδήλωση του Μέρα25 στην Αθήνα: https://freedomnews.org.uk/2023/03/10/russian-and-ukrainian-activists-silenced-at-mera25-event/ Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, αντί να αναδειχθεί αυτή η σοβαρή ανακοίνωση και τα πολιτικά φάουλ του ιδίου και του κόμματός του, το θέμα να θαφτεί με αυτή την απαράδεκτη επίθεση! 
Κάποια ελληνικά μίντια και ψεκασμένοι τολμούν μάλιστα να συνδέσουν τα ασύνδετα με αυτή την αθλιότητα που συνέβη χτες στο πρόσωπο του Βαρουφάκη. Ντροπή και αηδία!
---
 
Σχόλιο
Ιωάννης Τζανάκος
 
Να υποθέσω ότι οι ρωσολάγνοι αντιιμπεριαλιστές θεώρησαν όντως ότι οι νεαροί τραμπούκοι που έδειραν τον Βαρουφάκη τον έδειραν ως εκπρόσωποι/πράκτορες τού δυτικού ιμπεριαλισμού, όπως τους προσδιορίζει λ.χ ο Ντούγκιν;
Η χρονική σύμπτωση των δύο συμβάντων έδωσε τροφή στη φαντασία όλων και όχι μόνο των συνωμοσιολόγων ρωσιστών και αντιρωσιστών μαρξιστών (υπάρχει κι αυτό) ή μη-μαρξιστών, διότι ρε αδερφάκι μου ο τραμπουκισμός τού κινήματος σας είναι τόσο γενικευμένος που δεν ξέρει κανείς από που θα τού έρθει η μπουνιά το σπρώξιμο και εντέλει η συκοφαντία.
Όταν όλοι οι τραμπούκοι τού κινήματος δέρνει ο ένας τον άλλον, η μια ομάδα την άλλη, και όλοι μαζί τους πάντες εκτός τού ιερού κύκλου των συνεπώς επαναστατών, γιατί να μη πάει το μυαλό όλων μας, τραμπούκων και μη τραμπούκων, στο ότι υπήρξε κι αυτός ο λόγος; κάποιος δηλαδή μικροόχλος που δε γουστάρει Βαρουφάκη διότι είναι γνωστός στην οικουμένη ρωσόδουλος, να τον χτύπησε;;
Δεν είναι συνωμοσιολογία απαραίτητα, στατιστική σκέψη είναι μέσα σε έναν κατακλυσμό αναρχοτραμπούκων, Ω συμπαθεστάτη αυτονομοδημοκράτισσα συντρόφισσα.
Τέλος πάντων, οι πιθανότητες να ισχύει αυτό το σενάριο ήταν μάλλον μικρές, όχι λόγω στατιστικής έλλειψης μπουνιάς και οχλαγωγίας στον σεκταριστικό μικρόκοσμο σας, αλλά λόγω τού γεγονότος ότι ο Βαρουφάκης και οι περισσότεροι τραμπούκοι στα Εξάρχεια Εξάχρεια Εξάθλια, έχουν για το ουκρανικό την ίδια άποψη.
 
Ιωάννης Τζανάκος
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου