Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Το δήθεν των πρώην αριστερών, υποστηρικτών τού κατσαπλιαδισμού τής ελληνικής δεξιάς.

Σχόλιο
Ιωάννης Τζανάκος
--
Αυτό το δήθεν των πρώην αριστερών υποστηρικτών τού κατσαπλιαδισμού τής ελληνικής δεξιάς, ο ελιτίστικος τόνος και το στυλάκι «σας παραπέμπω άσχετοι λαϊκιστές στους ειδήμονες», ο χωροφυλακίστικος ψευτοεκσυγχρονιστικός αυταρχικός λόγος, είναι το μεγαλύτερο σίχαμα που έχει εμφανιστεί τις τελευταίες μέρες. 
'Οξω ρε, εξυπνάκηδες τής πρώην «ανανεωτικής αριστεράς», Χομεϊνήδες, ψευτοδυτικοί ψευτοδιανοούμενοι, ναυάγια.
 
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Γεώργιος Μιχαηλίδης 21 ώρ. Εάν έχετε τα δεδομένα και τις γνώσεις αξιολόγησης τους, αποφασίστε μόνοι σας εδώ και τώρα ποιός φταίει περισσότερο (κατά σειρά) από τον όποιο σταθμάρχη, την όποια διοίκηση του ΟΣΕ, τον όποιο Υπουργό ή τις διαχρονικές μόνιμες αστοχίες και παραλείψεις δημιούργημα των όποιων. Εάν δεν έχετε ούτε τα δεδομένα ούτε τις γνώσεις αξιολόγησης τους δεν είναι προτιμότερο, σοφότερο και καλύτερο και για την "εικόνα" σας, μέχρι να τα αποκτήσετε να περιοριστείτε στη θλίψη, στην αγανάκτηση και στην αγωνία για το μέλλον;"
 
 

1 σχόλιο:

  1. Ο «εκσυγχρονιστής» (στην φαντασία του και μόνον), συμβουλεύει το πόπολο να περιοριστεί στα αισθήματα, και την υπαρξιακή αγωνία, περιμένοντας τούς ειδήμονες. Σε έχουν βιάσει και καταλαβαίνεις ποιος και τι, και ο πρώην αριστερός ιδεολογικός χωροφύλακας τού Μητσοτάκη σού ζητάει με περιφρονητικό απαξιωτικό τρόπο να μην πεις τίποτα μέχρι να έρθει η ανώτατη αρχή των ειδημόνων σαν την παρακμιακή φάτσα του. Όξω, αληταριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή