Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Ο Προστάτης που παράγει το αγαθό τής Προστασίας μαζί με το αντίθετό του, ΜΙΛΗΣΕ. Διαβάζεται και «αντίστροφα». Καιρός να δούνε μερικοί ΠΟΙΟΙ τούς εργαλειοποιούνε, αν και μάλλον πολλοί από αυτούς το ξέρουνε..

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Γιώργος Κυρίτσης @giorgoskyritsis Αν δεν θέλετε τέτοιες εικόνες, πάρτε πίσω τον V. Κεραμέως. Όταν βάλετε αστυνομία στα πανεπιστήμια, κάθε βδομάδα θα έχουμε σκηνικά Νέας Σμύρνης" 

Ο Προστάτης που παράγει το αγαθό τής Προστασίας μαζί με το αντίθετό του, ΜΙΛΗΣΕ. 
Διαβάζεται και «αντίστροφα»:
Ο Προστάτης που υπονοεί ότι παράγει το αντίθετο τής ασφάλειας, δηλαδή την ανασφάλεια, για να επιβεβαιώσει υπονοούμενα τον «ρόλο» του ως τού «ορθού προστάτη» ο οποίος μόνον αυτός ως υποτιθέμενος παραγωγός της μπορεί να μας «χαρίσει» το αντίθετό της, δηλαδή την ασφάλεια, ΜΙΛΗΣΕ.
Καιρός να δούνε μερικοί ΠΟΙΟΙ τούς εργαλειοποιούνε, αν και μάλλον πολλοί από αυτούς το ξέρουνε..
Τι λέει η ανταρσύα;
Τίποτα δεν λέει, ένοχη και μοιραία, όπως η ελλαδική αναρχία.
Ο κεντρικός παραγωγός τής τυφλής Βίας βέβαια δεν εντοπίζεται στο κόμμα των τυχοδιωκτών, αλλά σε όλο το φάσμα τής αστικής τάξης και ελίτ στην χώρα, με πρώτη πρώτη την Δεξιά και τους παρακρατικούς μηχανισμούς της, αλλά ο Σύριζα δεν παίζει έναν δευτερεύοντα ρόλο, και δεν είναι όπως λένε πολλοί μετανοημένοι «σταλινικοί» ένα καλούτσικο τελικά αστικό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, αλλά το κόμμα τής αριστερίστικης σεκταριστικής σοσιαλδημοκρατίας, δηλαδή ένα ιστορικό και ιδεολογικό έκτρωμα που πρέπει να πάψει να παίρνει πάνω από 3%, για να πάψει και η Δεξιά να έχει την οποιαδήποτε δικαιολογία και νομιμοποίηση για να αναδιοργανώνει το νέο μπατσοκρατικό δεξιό κράτος της.
 
Ιωάννης Τζανάκος

 

 

1 σχόλιο:


  1. Ο Νταβατζής μίλησε.
    Τι λέει;
    Ότι εφόσον αυτός παράγει την τυφλή βία άρα αυτός είναι και αυτός που μπορεί να την χαλιναγωγήσει, για να υπάρξει πιο αποτελεσματικά και ειρηνικά συσσώρευση Κεφαλαίου, κοινωνική ειρήνη, και να έχουν κι οι μικροαστοί το κεφάλι τους ήσυχο..
    Τι άθλια «αριστερά»! τι ντροπή, τι ξεφτίλα, τι κυνισμός, τι νταβατζιλίκι άγριο!



    ΑπάντησηΔιαγραφή